2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

Yazmayı becerememişim:))) vişnesuyu hazır alırım kendim yapamam galiba benim bardakları tepsiyi şekerleri bi bayana yaptırdım aslında12 daha mantıklı yıkama sorunu yüzünden bi altı daha yaptırayım yarın veriyimde:)))
Ooooo sen baya şanslısın benim öle bir ihtimalim olsa tutmazdım ama zaten doğumda olmayacak odada çekim olcak keşke benimde tanıdığım biri çekse(( 200 tl anlaştık cnm evt birde mevlüt işi var ona da yapılcak

canim takma kafana. Sonucta vakti var daha bebegin gelmesi icin. Onlara diyeceksiniz daha vakit var.
Onlara ne oluyorsa. Bende diyorum biraz daha dursun.
Bizim dr 40 olunca alirim dedi. Senin dr birseyler soyluyor mu?

görmedım oyle canım ben ne guzelmiş oyle onlar

öyle düşünmene çok sevindim..herkes kendim keyfimden içerde tutuyorum muamelesi yapıyor da..:13:

sen tıka kulaklarını sekerım

canim takma kafana. Sonucta vakti var daha bebegin gelmesi icin. Onlara diyeceksiniz daha vakit var.
Onlara ne oluyorsa. Bende diyorum biraz daha dursun.
Bizim dr 40 olunca alirim dedi. Senin dr birseyler soyluyor mu?

bu salı 40 doluyor..o gün randevumuz var..eğer sorun olmazsa bekleriz dedi ama ne kadar bekleyeceğini söylemedi..

cnm baban nıye ızın vermıyorkı sonuçta kızı ve torunu

Evet canim bardaklar pahali degilse sende 12 yaptir. En iyisi. Visne suyuda iyi canim. Sonucta ikram etmek guzel birseydir.
Biz de hastanenin lohusa serbeti yeterli gelmezse visne falan alabiliriz. Market yakin hastaneye gonderirirm kocisi alir

Olsun canim siz de bir kere cekeceksiniz hatira olacak sonucta.
Bu arada sen normal mi sezaryen mi dusunuyorsun? Sac bas nasil yapacaksin orda?

kız tavuklu sen hala dogurmamissin
listeye ekleyecedim seni

Kizlar sallanan karyola almistik biz bebegimize. Ben onun hep sabitlendigini zannediyordum ama sabitlenmiyormus.
Sizinkiler sabitlniyor mu?
Bizimki 130x80 cm yani bebegim onda epey bi yatar. Ama ileride sabitlenebiliyor olsaydi iyi olurudu sanki.

aynen yaa ...

normalde arayıp sormazlar onlara göre ne varsa meraktan başka şey deil..

aynen insanlar üzerine bir vazife biliyor bunu soruyor da soruyor allahın bileceği iş o ne zaman dünyada rızıklandırmışsa bebeği o zaman dünyaya gelir ne önce ne de sonra o yüzden sen takma keyfini çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…