2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hadı şimdıden gozun aydın canım benım annemde yarın 9.30 da ucagı kahvaltıyı beraber yapıcaz inş. oley beeeeeeeeeeee anne yemeklerı yıcemmmmmmmmmmm:56::56::56:

aynen kuzum...anne gibisi var mı ya..sonra annemle kaçcam zaten memlekete...:52::52:ben 12 de kavuşcam anneme:52::52:

Kızlar şu mevlüt konusu açılmışken ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum mevlütü çünkü uzaktan gelcekler var çocuklarının okulu var onlarda illa o zaman yap bizde gelelim diyolar çokmu zaman geçmiş olur acaba

Kızlar şu mevlüt konusu açılmışken ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum mevlütü çünkü uzaktan gelcekler var çocuklarının okulu var onlarda illa o zaman yap bizde gelelim diyolar çokmu zaman geçmiş olur acaba

canım onemlı olan kızın adına kuran okutman nasıl iyine gelıyorsa oyle yap ben annem yanımdayken hemen 40ında yapıcam bırde az once yazdıgın cok hoşuma gıttı bız bır seyı yazdım derız atıyorum yorganı yazdım eşyaları yazdım burda bı kere dedım baktılar bana serdım dıye duzeltııyordum:1::1:

canım en uygun zamanı sen bilirsin...ben kırkı çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum...15 tatilde ben burada olurum burada da o adetler yokmuş...ya da var da yapmak istemiyorlar anlamadım daha...

canım onemlı olan kızın adına kuran okutman nasıl iyine gelıyorsa oyle yap ben annem yanımdayken hemen 40ında yapıcam bırde az once yazdıgın cok hoşuma gıttı bız bır seyı yazdım derız atıyorum yorganı yazdım eşyaları yazdım burda bı kere dedım baktılar bana serdım dıye duzeltııyordum:1::1:

:52: şive değişiyo canım nerelisin ben izmirdeyim

canım en uygun zamanı sen bilirsin...ben kırkı çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum...15 tatilde ben burada olurum burada da o adetler yokmuş...ya da var da yapmak istemiyorlar anlamadım daha...

Canım uzaktan gelcekler teyze kızım çok hevesli bebişin mevlüt takımını bile almış bende onu kırmak istemiyorum hem bana yardımcı olur o varken iş düşmez bana:52:

Canım uzaktan gelcekler teyze kızım çok hevesli bebişin mevlüt takımını bile almış bende onu kırmak istemiyorum hem bana yardımcı olur o varken iş düşmez bana:52:

en uygun zamanı sen bilirsin canım..sevdiklerin yanında olmadıktan sonra yapmanın da bir anlamı olmaz tabi ki de..herşey sevdiklerinle güzel olur...

en uygun zamanı sen bilirsin canım..sevdiklerin yanında olmadıktan sonra yapmanın da bir anlamı olmaz tabi ki de..herşey sevdiklerinle güzel olur...

Doğru söylüyosun canım bu arada senin muhtemel doğum tarihin benim doğum günüm 20 ekim biz oğluşumla aynı burçtan olcaz aramızda 8 gün olcak doktor 12 ekimde alcak oğlumu:52:

nıye canım ben daha cok rahatlyrm benm gıbı olanları görünce demek normal dıyorm sadece ben degılım dıyrm sakın ol bak ben 40taym bazen cok cesaretlenym bazen cok tırsıym
yaa benim aklıma derin nefes alma ihtiyacı geliyor nefesim bana yetmiyormuş hissi doğuyor lafında bile yani doğum lafında değil anksiyete lafında o yüzden:31::31:
bende kalkıp şimdi koycam yemeği..eşim geç gelecekmiş...yemek yer gidip annemi terminalden alırız...:52::52:

hadı şimdıden gozun aydın canım benım annemde yarın 9.30 da ucagı kahvaltıyı beraber yapıcaz inş. oley beeeeeeeeeeee anne yemeklerı yıcemmmmmmmmmmm:56::56::56:
ooh kızlar işiniz miss allah kavuştursun anacığınıza darısı başıma ama benimki doğurunca geleceğini söylüyor erken gelmiyor babam izin vermiyor umarım doğumdan sonrada sorun çıkarmaz:31::31:
bence önemli olan kuran okutman o yüzden ne zaman yapacağın sana kalmış birşey sana en uygun zamanda yap daha rahat edersin
Bu da prensesimizin yatagı teyzeleri RABBİM sağlıcakla kavustursun hepımızı.

:nazar::nazar:çok güzel pembiş pembiş yatsın miniş kızın içinde

ama suan baya uzagız trabzonda oturuyorum ve en son aralıkta ordaydım oyuzden ben şiemı unuttum gari:1:
buralılar gıbı konuşmaya başladım bile

Bende gittiğim yerin şivesini çabuk kaparım mesela denizlide akrabalarımız var bazen onlar gibi konuşuyorum ama allahtan ayrılmadım izmirden eşimde burda işimde :52: trabzonda güzel bir yer karadeniz turunda görmüştüm

Merhaba kizlar, bugun arada ugrayip bakip ciktim.
Herkes iyi insallah...

Sezincim ne guzle bugun son eksikleri de halletmissiniz.

Benim oglumun taki yastigi da bunun mavisi :)) Bakalim ne kadar altin toplayacagiz ;)

altın da aldı başını gitti kimse artık altın takmıyor en yakınlar hariç;)

Bugün yine keyfim yok :(( ve ağrım var dünden beri iyi değilim sürekli bir ağrı var karnımda arada dahada artıyor bilmiyorum bizimki gelmeye mi niyetlendi kızımın hareketleride çok az hareket ediyo ama iki gün önceki gibi değil dünde böyleydi:(( onada canım sıkılıyor randevum oerşembe günü dayanabilirsek tabi
zaman yaklaştıkça hepimiz sabırsız oluyoruz
içimizdeki minik melekleri merak ediyoruz
haklıyız ama onlar gelecek zamanı biliyorlar:ssz:
artık karnımız iyice burnumuzda
kimimiz doğumlarını yapmış allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi diyelim
ben de bütün eksikleri hallettim odasıydı, çıkış çantasıydı, süslemelerdi her şey bitti sayılır
artık gün sayıyoruz benim 7 ekim gibi olacak sezaryenim, çok büyük ihtimalle
sancım hiç yok acaba bende mi bir anormallik var, sadece biraz karnımın altında baskıya benzer bir ağrı oluyor, o da yorulursam
sizler nasılsınız, doğumu beklemek de zor yaa, sabırsızlık, bebeğime bir şey olması korkusu kötü rüyalar benim peşimde bu ara :ssz:
az kalmış Cnm benim 17 günüm var
pufff neden şu son günler geçmek bilmiyor,çok stresliyim çoook,ha bire ağlayasım var,gerginim,kafamı nasıl dağıtabilirim,var mı benim gibi olan...şu son günlerin kıymetini bilin diyorlar ama şu son günler resmen zehir olmuş durumdaaa :19:
bende bende:1:kız benim yerimde olsan ne yapacan
o listede olana kadar rahat etmiycem :9:

çok çok geçmiş olsun canım.. umarım biraz daha iyisindir? sancılar ne durumda
iyiyim tatlim arada tansiyonum yükseliyor
ama ne yapalım cekcez :ssz:sancılar geçti
sanki hiç hamile değilim dogurmayaxam ben:19:
lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım
ya Cnm panikatagin belirtileri nedir beni bilgilendirsen çok sevinirim:40:
Bu da prensesimizin yatagı teyzeleri RABBİM sağlıcakla kavustursun hepımızı.
tatlim bebisin sağlıklı bir şekilde büyüsün yatagida
pek güzel.:1:hayırlı olsun

Ben hastanedeki odayı süsleticem bardaklarımız bike hazır:)) herşey güzel olsun istiyor insan:))

Bende bardakları da hazırladım. Bakalım hastane de verecekmiş lohusa serbeti. Ama ne kadar veriyor kac kere veriyor bilemiyorum.
Gerci aldık ama şerbet icin sürahim eksik. Birde orda nasıl hazırlanacak annem evde hazırlayıp getirir belki. Bardak kac tane aldınız. Bizimkiletin alt kısmı çıkıp yikanabiliyir.

Son düzenleme:
kızlar bana dua edin de evladım ve ben sağlıklı olaraak kolaylıkla doğuruyum artık:16:

uykular kaçar oldu:26:

Hayatim takip edemiyorum sayfayi pek ama ben hep sen once dourursun gibime geliyordu .. Masallah Ekim anneleri erkenden kavusmuslar bebeklerine, seninki akilli Ekimi bekliyor annesi son bir hafta sonu gecirsin annecim diyor gelcek ins saglikla ..
Allah dogan bebeklere saglikla uzun omurler versin, bizlerede hayirlisiyla evlatlarimiza kavustursun ins kolaylikla ..:16::nazar:[/QUOTE]

amin cnm..:16:

bana da öyle geliyodu ama olmadı..

sen yurtdışındaydın deil mi doğumda orda mısın?eşinin izni filan oluyo mu doğumda:34:

Back