Bu da prensesimizin yatagı teyzeleri RABBİM sağlıcakla kavustursun hepımızı.
altın da aldı başını gitti kimse artık altın takmıyor en yakınlar hariç
bana da öyle geliyodu ama olmadı..
sen yurtdışındaydın deil mi doğumda orda mısın?eşinin izni filan oluyo mu doğumda
yaa benim aklıma derin nefes alma ihtiyacı geliyor nefesim bana yetmiyormuş hissi doğuyor lafında bile yani doğum lafında değil anksiyete lafında o yüzden
ooh kızlar işiniz miss allah kavuştursun anacığınıza darısı başıma ama benimki doğurunca geleceğini söylüyor erken gelmiyor babam izin vermiyor umarım doğumdan sonrada sorun çıkarmaz
bence önemli olan kuran okutman o yüzden ne zaman yapacağın sana kalmış birşey sana en uygun zamanda yap daha rahat edersin
çok güzel pembiş pembiş yatsın miniş kızın içinde
Merhaba kizlar, bugun arada ugrayip bakip ciktim.
Herkes iyi insallah...
Sezincim ne guzle bugun son eksikleri de halletmissiniz.
Benim oglumun taki yastigi da bunun mavisi :)) Bakalim ne kadar altin toplayacagiz
Bende gittiğim yerin şivesini çabuk kaparım mesela denizlide akrabalarımız var bazen onlar gibi konuşuyorum ama allahtan ayrılmadım izmirden eşimde burda işimdetrabzonda güzel bir yer karadeniz turunda görmüştüm
Bende bardakları da hazırladım. Bakalım hastane de verecekmiş lohusa serbeti. Ama ne kadar veriyor kac kere veriyor bilemiyorum.
Gerci aldık ama şerbet icin sürahim eksik. Birde orda nasıl hazırlanacak annem evde hazırlayıp getirir belki. Bardak kac tane aldınız. Bizimkiletin alt kısmı çıkıp yikanabiliyir.
Bende bardakları da hazırladım. Bakalım hastane de verecekmiş lohusa serbeti. Ama ne kadar veriyor kac kere veriyor bilemiyorum.
Gerci aldık ama şerbet icin sürahim eksik. Birde orda nasıl hazırlanacak annem evde hazırlayıp getirir belki. Bardak kac tane aldınız. Bizimkiletin alt kısmı çıkıp yikanabiliyir.
eeeeeeee aldık yastıgı jasmın kocalardan başlasak dıyorum
yaa benim aklıma derin nefes alma ihtiyacı geliyor nefesim bana yetmiyormuş hissi doğuyor lafında bile yani doğum lafında değil anksiyete lafında o yüzden
ooh kızlar işiniz miss allah kavuştursun anacığınıza darısı başıma ama benimki doğurunca geleceğini söylüyor erken gelmiyor babam izin vermiyor umarım doğumdan sonrada sorun çıkarmaz
bence önemli olan kuran okutman o yüzden ne zaman yapacağın sana kalmış birşey sana en uygun zamanda yap daha rahat edersin
çok güzel pembiş pembiş yatsın miniş kızın içinde
merhaba kızlar..
ben hala doğurmadım..
millet arayıp filan sordukça da çookk irrite olmaya başladım..
inşallah çok bekletmez de sağlıkla gelir yavrum..
onlara neyse sanki onlar yardım edecek bana doğururken..
Kiz onlarinkini boynumuza vs takacagiz insallah
bugunn yarın gelır bebiş canımmm merak etme ıngaaaaaaaaa dıye ama ne guzel son ana kadar durması en cok ıstedıgım şeydı butun gelışımını anne karnında durup doğması
aynen bana da öyle diyorlar çok fazla kıyafet alma millet hep kıyafet getiriyor diye de amaaan getirenler isteğin gibi getirmezki ben kalitesiz şeyleri giydirmek istemiyorum o yüzden kendi kafama göre aldımAynen oyle kuzum. Takacak olanlar akrabalar zaten.
Annem genelde diyor zaten bir cok kisi kiyafet, battaniye vs getirir. Alisveris yapma once mevlut gecsin oyle al. (Genel ihtiyaclar disinda aldigim bir suru sey icin diyor)
aslında benim babam evde de değil dışarda çalışıyor iki kardeş üniversite okuyor annem eve yalnız ama yine de göndermez eşimle pek araları iyi olmadığından babamın o yüzden umarım doğumda sorun çıkarmaz da annemi gönderir çok üzülürüz annem de ben de eşimde o annemi sever çünkücanım benımkı de yalnızda rahat kalacak yanımda rahmetlı babam lsa cok alamazdı tabı adamalrı nasıl bıraksınlarda oyle uzun uzun kalsınlar ee ynaında kım olcak dogumda
merhaba kızlar..
ben hala doğurmadım..
millet arayıp filan sordukça da çookk irrite olmaya başladım..
inşallah çok bekletmez de sağlıkla gelir yavrum..
onlara neyse sanki onlar yardım edecek bana doğururken..
Canim visne suyu mu? Tam cikmamis yazi anlayamadim. Kendinizin yaptigi visne suyu mu?Biz süslemiycez cnm şekerlerimi yapan bayan süsleyecek o nasul yaparsa artık şerbet yapmıycam bilmiyorumda zaten bilne suyu ce bebekli çikolata ikram edicez evt altları çıkıyor 6 tane bardak yaptırdım zaten bi seferde odaya 6 kşiden fazladı giremez:)))) ya ben daha çok foto çekimi için bu kafar özendim yoksa hiç bitini taomazdım herhalde
Canim bende mevlitte cam bardaklari suslerim diye dusundum.oo sen baya bardak almışşsın ben evdekı kadeh gıbı olanları kullanıcam canım ınce yerlerınde susuleri
aynen bana da öyle diyorlar çok fazla kıyafet alma millet hep kıyafet getiriyor diye de amaaan getirenler isteğin gibi getirmezki ben kalitesiz şeyleri giydirmek istemiyorum o yüzden kendi kafama göre aldım
aslında benim babam evde de değil dışarda çalışıyor iki kardeş üniversite okuyor annem eve yalnız ama yine de göndermez eşimle pek araları iyi olmadığından babamın o yüzden umarım doğumda sorun çıkarmaz da annemi gönderir çok üzülürüz annem de ben de eşimde o annemi sever çünkü
canım senin bebiş planlı programlı biri olacak belliki gününü bekliyor çocuk son güne kadar tadını çıkarıyor içerde olmanın nasıl olsa doğacak takma sen de boş ver son günlerin tadını çıkar naz yap eşine filan bugünler bir daha ele geçmez
aman yakınsa öyle olsun mu desem bilemedim..
annem geldi ama saolsun arkasındakiler doğurmadı mı diip duruyolar benimle ilgili..
nefret geldi resmen..
anneme patladım..
keşke gelmeseydin die..kadının bişi dediği yok ama arkasındaki kuyrukları 1 hafta onsuz yapamadılar huzursuz edip duruyolar..
ayy cnm benm çok saol ne güzel moral verdiniz..
tam tersi ne nazı lohusa psikolojisine girdim erkenden
eşim saolsun çok iyi annem de öyle ama abuk subuk arayıp duranlardan arayınca rahat bırakmayanlardan iyice huylanmaya başladım..
annem uzakta canım aynı şehirde değiliz malesef ama uçakla 1 saatte gelir öyle diyor bakalım inşallah dediği gibi olur..
aslında ben de ondan korkuyorum sanki senin elindeymiş gibi böyle konuşmalarına deli oluyorum o yüzden diyorum ki acaba soranlara kasımda doğacak filan mı desem napsam günü gelince doğmazsa sorup durmasınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?