2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
şimdi okudm sen öyle yazınca tahmın ettm benm normal ama ben yıne nefes problemı yasıcm dıye korkym valla inş allahım bı durgunluk verr sadece bebişimizi düşünp panık yapmayız bende öyleym napcaz geneldede uyanamazsam korkusu var off ya hepsı zor normaldede ıkınmak var

bendede bayılma var korku anında ne yapcam bılemıyorum

güzel günlerde kullanın canım inşallah...bende hastanedeki odayı süslesem mi diye düşünüyorum...kafam çok karışık bu konuda...

Hastaneye gelcek olan varsa süsle tabi çok güzel olur ama bizim hastane uzak o yüzden kimse gelmicek hastaneye boşu boşuna niye süsleyim bende evi süslerim diye düşündüm hatta sokak kapısınıda süslemeyi düşünüyorum :52:

benimde şuan normal gözüküyo canımcım ama olurda öyle bişey yaşarsam diye elimde olmadan endişendim. Bahsettiğin korkular benimde aklımdan geçen şeyler ama Allah büyüktür herşeyin ecrini verir. ;) Sağlıcakla kavusucaz insallah :)

eksikler bittimi insan nası rahatlıyo :) ohh saçlarıda boyadın, keyif seninn kuzu :)

tabiki canları sağolsun kuzum :) büronun yakın olması çok güzel, benim eşimde eve 10 dk mesafede çalışıyo burası küçük yer olduğundan.. tlfnda da hızlı aramaya aldım numarasını :)) bizim hastane uzak, merkeze 1 saatte anca varabiliyoruz ama ilk doğum olunca zaten hemen herşey olup bitmiyomuş, doktorumunda memleketi bu ilçe. durumumu bildiğinden rahatlıkla yönlendirebilir diye düşünüyorum inşallah tabi :)
bılıyomusun allah ecrını verırı deyınce benım bıtane kızım var adı ecrın 1e gectı onunla ugrasym bıde ödev verıyo ögretmn yaptırmaya calısym

Hastaneye gelcek olan varsa süsle tabi çok güzel olur ama bizim hastane uzak o yüzden kimse gelmicek hastaneye boşu boşuna niye süsleyim bende evi süslerim diye düşündüm hatta sokak kapısınıda süslemeyi düşünüyorum :52:

hastaneye kimse gelmez canım benim ailem burada yok...eşimin ailesi de pek öyle sıkı fıkı değiller sülaleleri..bir gelirseler benim iki üç öğretmen arkadaş gelir...onlarda ders saatine denk gelmezse gerçi akşamda uğrarlar...meraklıdırlar accık..evin kapısını falan süsleyecem canım eve alacaklarıma baktım geçende ama araba yanımda yoktu elimde taşıyamam diye almadım...

Canım sezeryan olunca öyle yaparım diye düşünmüştüm bende ama normalde suyum gelir kanamam olur vs kiyafetler barar diye yanıma yedek aldım.
Benimki bulamaz simdi getirecek birşeyler :)
Ya onceden hazırlamalıyım bunu getir demeliyim yada yanıma koyacam.

evet kızlar,benim de suyum geldiği için yanıma hamile kıyafetlerimden yedek almıştım,iyi de oldu,su gelince kıyafetler batıyor,eşler bilemez,bence de siz yanınıza hazırlayın

Ben hastanedeki odayı süsleticem bardaklarımız bike hazır:)) herşey güzel olsun istiyor insan:))

yok bardak mardak hazırlamadım canım ben o işleri mevlütte yapcam..hatta o gün gayganama sordum mevlüt yapıyonuz mu diye..bizde o adetler yok dedi kestirip attı...annemle konuştuk telefonda zaten memlekete gitcem annem orada yaparız dedi..

kızlar benım tam bır curcuna olucak hastane 50 adet çikolata şiparişi verdım oyuzden suslucez odayı helyum gazlı balonlarda alıcaz çalışan arkaadaşlarım bıle sabah ızın alacakalr eşimin aılesı kalabalık arkadaşlarda çok

yok bardak mardak hazırlamadım canım ben o işleri mevlütte yapcam..hatta o gün gayganama sordum mevlüt yapıyonuz mu diye..bizde o adetler yok dedi kestirip attı...annemle konuştuk telefonda zaten memlekete gitcem annem orada yaparız dedi..

sende memleketınde kendı akrabalarınla yap canım benım eevde gumuş teepsım var çikolatacı dedı getr onu suslerım ben cıkolatanı onda ıkram edersın bardak içinde yapıccak tuylu muylu cıklata beegendım bende

lına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım
Allah bi dert verdiyse dermanıda vardır mutlaka canım.. Aklına kötü şeyler geldiğinde hemen odak noktanı değiştir, kafanı bebişine yönlendir mesela, minik minik elleri ayakları düşün :) üstünde durdukca dibe iniyoruz yoksa :) Allah yardımcımız olsun..

aman Allahımmmmmmmm insan bunları gördükçe sabırsızlık tavan yapıyoooo :52:
Slm kızlar bizim işler bitti eşim şimdi yemek yapıyo:52: bebişin odasına uyku setini falan yazmamıştım onları yazdık kapısına tül geçirdim ayrıyeten kapı süsünü taktık artan tüllerle hastane kapısınada fiyonk yaptım zaten 1 gün kalcam hastanede o yüzden oraya iyi bişey yapmıcam bunu hastane kapısına ascam:52: ay ters çekmişim resmi:52:
oyyy çok tatlı olmuşşş buuuuu yaaaaa :16:

ben çıkartıyordum da canım...son zamanlarda boğazım tahriş olmuştu kan çıkartıyordum sürekli...kaç serum yedim hastane de bilmiyorum...ayyyy eski günleri nasıl atlatmışız ya...şimdi bile tuhaf geldi...
uff senin durum kötüymüş kuzu ya, iyi atlatmışsın.. benim ilk başlardaki halimi bi görseydin :9: hamilelik ilerledikçe zorlandım ben. hamile kaldığımı öğrendiğimde halk eğitimdeki kursuma başlayalı 1 ay olmuştu. sınıfta ders anlattığım yerde kramp giriyodu kasıklarıma, çaktırmıcam diye de ayrıca kıvranıyodum :9: neyseki ortamımız güzeldi ve sınıfımdakilerin çoğu kpss den dolayı bilgisayar belgesine ihtiyacı olan çevreden insanlardı :)

dinlen cnm görüşürüz..

bendensin cnm :) bnmde akşam karnımın altında bi ağrı başladı uyuyunca geçmiş. hareketleri de git gide azalıyo, bazen bi an geliyo aşırı hareketleniyo karnım ama o da çok sürmüyo. benim randevumda çarşamba günü, nasıl dayanıcamı bilmiyorum. Ama normal olduğunu düşünüyorum bunların.

bütün hazırlıklar tamamlanmış, sen de rahatlamışsındır :) son zamanlarda aniden doğum olsa en azından acil şeylerin hazırda olması insanı rahatlatıyo :) sancının olmaması anormal bi durum değil cnm, herkeste ağrı sancı nişan su gelmesi gibi şeyler olcak diye bişey yok. herkes farklı yaşıyo, rutin kontrole gidip doğurup gelenler var :) doğumada az kalmış, Rabbim kolaylıkla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah :)
Güzel dileklerin için çok sağol canım, inşallah hepimiz meleklerimize sorunsuzca kavuşuruz
artık çok heyecanlıyım, bir an önce görmek istiyorum :16:
nasıl bir şey anne olmak acaba :16::16:

sende memleketınde kendı akrabalarınla yap canım benım eevde gumuş teepsım var çikolatacı dedı getr onu suslerım ben cıkolatanı onda ıkram edersın bardak içinde yapıccak tuylu muylu cıklata beegendım bende

bende memlekette yaparım diye düşündüm canım gayganama demedim gerçi..ama napiyim sordum bizde yok dedi kesti attı..var deseydi burada yapardım...annem de geri döndüğümüzde yaparız dedi...artık memlekette ayarlarım..orası olursa benim için daha iyi olur...herşeyi istediğim gibi yapar ortaya koyarım...

Allah bi dert verdiyse dermanıda vardır mutlaka canım.. Aklına kötü şeyler geldiğinde hemen odak noktanı değiştir, kafanı bebişine yönlendir mesela, minik minik elleri ayakları düşün :) üstünde durdukca dibe iniyoruz yoksa :) Allah yardımcımız olsun..

aman Allahımmmmmmmm insan bunları gördükçe sabırsızlık tavan yapıyoooo :52:

oyyy çok tatlı olmuşşş buuuuu yaaaaa :16:

uff senin durum kötüymüş kuzu ya, iyi atlatmışsın.. benim ilk başlardaki halimi bi görseydin :9: hamilelik ilerledikçe zorlandım ben. hamile kaldığımı öğrendiğimde halk eğitimdeki kursuma başlayalı 1 ay olmuştu. sınıfta ders anlattığım yerde kramp giriyodu kasıklarıma, çaktırmıcam diye de ayrıca kıvranıyodum :9: neyseki ortamımız güzeldi ve sınıfımdakilerin çoğu kpss den dolayı bilgisayar belgesine ihtiyacı olan çevreden insanlardı :)
inş canım bende öyle yapmaya calısym ama bazen öyle boyuta gecıymkı ruhsal cöküntü oluyo bişeyden mutlu olamym hep kendımle ugrasym zor ya

Kızlar ben acilen çıkıyorum, kv yemeği koymuş onu karıştırıcam yanmadan cıkarsam tabi :1:
hepinize güzel haftasonları... kendinize ve bebişlere iyi bakınnn :54::54::54:

birde beni düşün kuzum...ders anlatıyorum ve öğlenciyim..öğleye kadar hiç bişi yok öğleden sonra tabi ben coşuyorum...çocukların o beslenme saatleri var ya bana zulüm geliyordu..her birinin çantasından değişik şeyler ve kokular:27::27:kaç kere idareye sınıfımın yanında lavabo vardı açın dedim açmadılar..sanki o lavabo süs olsun diye yapılmış...en son diğer müdür yardımcısına anlattım durumumu hocam böyle böyle in çık in çık olmuyor derstte dedim...sonunda açtırdım..gerçi hizmetlilere zahmet oldu...sırf onlar açmıyorlarmış...bir yer daha temizlenmesin diye...:22::22:

Kızlar ben acilen çıkıyorum, kv yemeği koymuş onu karıştırıcam yanmadan cıkarsam tabi :1:

bayılıyorum sana hemen bı yazıyon kv yemek ben kaaçar cok ozenıyom sıze kızzzzzzzzzzz ben kv ıle oyle olmadıgım için evde yemek pişmesuı ne guzeellllllllllll ekmekde yapıyodunuz demı şanslısın sanslı:nazar::nazar::nazar:

bende kalkıp şimdi koycam yemeği..eşim geç gelecekmiş...yemek yer gidip annemi terminalden alırız...:52::52:

ayy Allah bağışlasın canım :) bunları bi kez daha yasıcaksın ilerde :))

evet canım ben kızn dogumundan sonra yasadm bu rahatszlıgı ara arada hep yasadm cesaret edemedm bıdaha cocuk yapmaya sonra bıanlık bıseyle oldu demekkı allah yazmıs dıyrm ama annelık cok guzel allhım inş bu bebişimizide buyutmeyı nsıp edeer sımdıde oglum olc eymenımız olcak bıtane

Back