bende kalkıp şimdi koycam yemeği..eşim geç gelecekmiş...yemek yer gidip annemi terminalden alırız...
hadı şimdıden gozun aydın canım benım annemde yarın 9.30 da ucagı kahvaltıyı beraber yapıcaz inş. oley beeeeeeeeeeee anne yemeklerı yıcemmmmmmmmmmm
Kızlar şu mevlüt konusu açılmışken ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum mevlütü çünkü uzaktan gelcekler var çocuklarının okulu var onlarda illa o zaman yap bizde gelelim diyolar çokmu zaman geçmiş olur acaba
Kızlar şu mevlüt konusu açılmışken ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum mevlütü çünkü uzaktan gelcekler var çocuklarının okulu var onlarda illa o zaman yap bizde gelelim diyolar çokmu zaman geçmiş olur acaba
canım onemlı olan kızın adına kuran okutman nasıl iyine gelıyorsa oyle yap ben annem yanımdayken hemen 40ında yapıcam bırde az once yazdıgın cok hoşuma gıttı bız bır seyı yazdım derız atıyorum yorganı yazdım eşyaları yazdım burda bı kere dedım baktılar bana serdım dıye duzeltııyordum
canım en uygun zamanı sen bilirsin...ben kırkı çıktıktan sonra yapmayı düşünüyorum...15 tatilde ben burada olurum burada da o adetler yokmuş...ya da var da yapmak istemiyorlar anlamadım daha...
şive değişiyo canım nerelisin ben izmirdeyim
Canım uzaktan gelcekler teyze kızım çok hevesli bebişin mevlüt takımını bile almış bende onu kırmak istemiyorum hem bana yardımcı olur o varken iş düşmez bana
manısaoyuzden tanıdık geldı ya çamaşırları serdım dıyorum bakıyolar bana astım dicekmişim burda anlamıyolar tabı
en uygun zamanı sen bilirsin canım..sevdiklerin yanında olmadıktan sonra yapmanın da bir anlamı olmaz tabi ki de..herşey sevdiklerinle güzel olur...
Yakınmışız canım
yaa benim aklıma derin nefes alma ihtiyacı geliyor nefesim bana yetmiyormuş hissi doğuyor lafında bile yani doğum lafında değil anksiyete lafında o yüzdennıye canım ben daha cok rahatlyrm benm gıbı olanları görünce demek normal dıyorm sadece ben degılım dıyrm sakın ol bak ben 40taym bazen cok cesaretlenym bazen cok tırsıym
bende kalkıp şimdi koycam yemeği..eşim geç gelecekmiş...yemek yer gidip annemi terminalden alırız...
ooh kızlar işiniz miss allah kavuştursun anacığınıza darısı başıma ama benimki doğurunca geleceğini söylüyor erken gelmiyor babam izin vermiyor umarım doğumdan sonrada sorun çıkarmazhadı şimdıden gozun aydın canım benım annemde yarın 9.30 da ucagı kahvaltıyı beraber yapıcaz inş. oley beeeeeeeeeeee anne yemeklerı yıcemmmmmmmmmmm
bence önemli olan kuran okutman o yüzden ne zaman yapacağın sana kalmış birşey sana en uygun zamanda yap daha rahat edersinKızlar şu mevlüt konusu açılmışken ben şubat tatilinde yapmayı düşünüyorum mevlütü çünkü uzaktan gelcekler var çocuklarının okulu var onlarda illa o zaman yap bizde gelelim diyolar çokmu zaman geçmiş olur acaba
Bu da prensesimizin yatagı teyzeleri RABBİM sağlıcakla kavustursun hepımızı.
süslerimiz
ama suan baya uzagız trabzonda oturuyorum ve en son aralıkta ordaydım oyuzden ben şiemı unuttum gari
buralılar gıbı konuşmaya başladım bile
Merhaba kizlar, bugun arada ugrayip bakip ciktim.
Herkes iyi insallah...
Sezincim ne guzle bugun son eksikleri de halletmissiniz.
Benim oglumun taki yastigi da bunun mavisi :)) Bakalim ne kadar altin toplayacagiz
zaman yaklaştıkça hepimiz sabırsız oluyoruzBugün yine keyfim yok( ve ağrım var dünden beri iyi değilim sürekli bir ağrı var karnımda arada dahada artıyor bilmiyorum bizimki gelmeye mi niyetlendi kızımın hareketleride çok az hareket ediyo ama iki gün önceki gibi değil dünde böyleydi ( onada canım sıkılıyor randevum oerşembe günü dayanabilirsek tabi
az kalmış Cnm benim 17 günüm varartık karnımız iyice burnumuzda
kimimiz doğumlarını yapmış allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi diyelim
ben de bütün eksikleri hallettim odasıydı, çıkış çantasıydı, süslemelerdi her şey bitti sayılır
artık gün sayıyoruz benim 7 ekim gibi olacak sezaryenim, çok büyük ihtimalle
sancım hiç yok acaba bende mi bir anormallik var, sadece biraz karnımın altında baskıya benzer bir ağrı oluyor, o da yorulursam
sizler nasılsınız, doğumu beklemek de zor yaa, sabırsızlık, bebeğime bir şey olması korkusu kötü rüyalar benim peşimde bu ara
bende bendepufff neden şu son günler geçmek bilmiyor,çok stresliyim çoook,ha bire ağlayasım var,gerginim,kafamı nasıl dağıtabilirim,var mı benim gibi olan...şu son günlerin kıymetini bilin diyorlar ama şu son günler resmen zehir olmuş durumdaaa
iyiyim tatlim arada tansiyonum yükseliyorçok çok geçmiş olsun canım.. umarım biraz daha iyisindir? sancılar ne durumda
ya Cnm panikatagin belirtileri nedir beni bilgilendirsen çok sevinirimlına yaz yagmuru ve ben panıklı aynı durumdayız napcz kızlar ya allahımıza sıgınalım bol bol okuyalım basımızda hemsıreler dok olucak mudahale ederler düşünelım
tatlim bebisin sağlıklı bir şekilde büyüsün yatagidaBu da prensesimizin yatagı teyzeleri RABBİM sağlıcakla kavustursun hepımızı.
Ben hastanedeki odayı süsleticem bardaklarımız bike hazır:)) herşey güzel olsun istiyor insan:))
kızlar bana dua edin de evladım ve ben sağlıklı olaraak kolaylıkla doğuruyum artık
uykular kaçar oldu:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?