2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318

canım sennle aramızda bır gun var bende hala beklemelerdeym aynı durumdaym sennle artk sona dayandm kafa dagılmıyokı aksam dogumla sabah dogumla kalkyz hareketler sınırlı yok ınankı okadar korkuya genede dogsun artk yeter dıyom en azından yanımda derm dokunsalar aglıcm

ins canım ya 1gun kaldı bır ıkı kere adet sancısı gıbı oluyo ümıtlenym devamı yok o kadar sıkıldm kı bazen sıkıntıdan nefesn az gelır yetmez ya aynen öyleym patlıcm stresten sıkıntıdan

çok iyi olmuş canım yaa, morale ihtiyacımız var fazlasıyla... benimde doğum bi kenara diğer sıkıntılarımında etkisiyle anksiyetem iyice arttı. Hele o çarpıntılı zamanlarda aklımdan geçen senaryolar beni alt üst ediyo.. bi de bizim kızlardan biri doğum hikayelerinde bişeyden bahsetmiş, herkes için normal gelebilcek bişey ama bana o kadar zor geldiki yorum yazamadım ya kafamın bi köşesine takıldı kaldı, düşünmeyim diyorum ama öylede böylede aklıma geliyo. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz seninle Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah..

senden farklı bi psikolojide olan yok desek daha olur cnm 0rtada sebep yokken bunalıyoruz, nasıl olcak bilmiyorum valla..

ayyy aynı yaaa,dokunsan ağlayacam değil,akşamları dayanamayıp ağlıyorum bazen...artık doğum korkusu falan kalmadı bende,yeterki doğsun düşüncesi var...bebeğin hareketlerini saymaktan paranoyak oldum...yani normal doğumların yüzde 85 i 38-40 hf arası olur denildiği için o yüzdenin içinde olurum sanıyordum...ne yapsak ta geçse şu günler

ben geldim kocamı ypolladım hemen buraya geldim ne var ne yok doğuran oldu mu bugün

neymiş ki o bahsetikleri şey doğum hikayelerinde de aklına takıldı merak ettim

ben geldim kocamı ypolladım hemen buraya geldim ne var ne yok doğuran oldu mu bugün
hoşgeldin tatlım, biz iyi kötü devam ediyoruz şükür, sende ne var ne yok ?
doğum listesini zullu yayınlıyo bnde ordan bakıyom, yoksa annişlerin hızına yetişilcek gibi değil :)

liste böyle linacım, bugünde gidenler vardı doğuma :)
bende anksiyete (kaygı) bozukluğu var, ileri seviyeye geldiğinde panik atak yaşıyorum malesef. hikayelerde de nefesle alakalı bi durum okudum, okumak bile etkiledi. ben öyle anlarda panikleyen bi insanım, başıma gelirse nasıl olcak bilmiyorum.

hoşgeldin tatlım, biz iyi kötü devam ediyoruz şükür, sende ne var ne yok ?
doğum listesini zullu yayınlıyo bnde ordan bakıyom, yoksa annişlerin hızına yetişilcek gibi değil :)

iyiyim canım bende gece baya bir bel ağrım vardı yatamadım sabah nazmazından sonra kalktım geri 9 da uyudum ama o da bölük bölük oldu ağrım baya vardı eşim korktu taksimde görevli bu sıralar bugün de gidim daha gitmem sen bu gidişle doğurursun yetişemem diyor işte böyle canım..karnım kasıldığı zaman ben de nefes alamıyorum gibi geliyor doğumda da böyle olurmu diye aklıma takıldı bende de anksiyete bozukluğu var malesef

atarım canım kız ucuz bişeymiş 15 lıra annem ceyızıme ıgne oyalı bebek altın yastıgı yaptrmıiş ama uygun geldı bana foyatı ben daha pahalı bekliyodum bakalım altın gelecekmı yastıgı hazr ama
kız enerjı yokda naparsın varmış gıbı yaptım eşim uff puff dedı sevmez hiç oyle gezmeyıı ama mecbur yalnız cıkamayınca neyse son artık evdeyım hep dısarı cıkma yasagı koydu bana

aynen bende deyince herkes aynısını diyordu ne garip bizimki sabah bulanıyo...kraker atınca geçiyo derlerdi...
burda bi kız var, tahmini doğumu benden 4 gün sonra gözüküyo, o da sabahları çok kötü geçiriyodu. bi kere beraber gitmeye kalktık kontrole, randevu saatine ucu ucuna yetiştik, iyiki erken çıkmışız. sabah saatleri olunca ikide bir durup bulantı molası verdik kıza.. bana sen nasıl hamilesin hiçmi bulanmıyo derdi.

kız kızının çeyizini şimdiden düzdün neredyse hayırlı olsun aldıklarınız güle güle kullanın

deliksiz uyku yok artık kuzum :) ben yorgunken bile en fazla 4 saat deliksiz uyuyabiliyorum sonrası ya koltukta oturarak geçiyo ya da sağa sola dönerek :)) eşinin yanında olması çok iyi olur, artık ne zaman ne olcağımız belli olmuyo :) sende mi anksiyetelisin nefes insanı çok zorluyo, karnım şiş gibi geldiği zamanlarda bile habire derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum yoksa rahatlayamıyorum. arkadaşında üst karnım uyusunca nefes alamadım diyişi beni çok etkiledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, korktuklarımızla karşılaştırmasın, sağlıcakla kavuşalım bebişlere inşallah :)

birde geceleri beni gör deseydin...

çok çok geçmiş olsun canım.. umarım biraz daha iyisindir? sancılar ne durumda

şimdi okudm sen öyle yazınca tahmın ettm benm normal ama ben yıne nefes problemı yasıcm dıye korkym valla inş allahım bı durgunluk verr sadece bebişimizi düşünp panık yapmayız bende öyleym napcaz geneldede uyanamazsam korkusu var off ya hepsı zor normaldede ıkınmak var

mrb kızlar nasılsınız daha yeni girebildim dışardaydık son eksiklerimiz tamamlandı saçlarımı boyadım kafamda şu anda .....doğuma hazır gibiyiz malum son 11 gün kaldı

neyse şimdi yine aklıma gelmesin nefes problemi
evet deliksiz uyku uyumayalı 2 ayı geçiyor malesef bebeğimin canı sağolsun napalım,,eve tatlım eşimin burada olması iyi olur taksim bize uzak bir de trafiğe filan takılsa 2 saat geçer o gelene kadar ama burada bürosu 5 dk masafe hemen gelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…