pufff neden şu son günler geçmek bilmiyor,çok stresliyim çoook,ha bire ağlayasım var,gerginim,kafamı nasıl dağıtabilirim,var mı benim gibi olan...şu son günlerin kıymetini bilin diyorlar ama şu son günler resmen zehir olmuş durumdaaa
Canım senin zamanın gelmiş artık bizim için biraz erken ama ben iki gaftadır sancılarım olduğu için yatıyorum( ağrım olduğu zamn hep böle hareketsiz oluyor kızım (( ayy hayırlısıyla doğurursun inşşş pztye kadar gelir belkide:)))))
çok iyi olmuş canım yaa, morale ihtiyacımız var fazlasıyla... benimde doğum bi kenara diğer sıkıntılarımında etkisiyle anksiyetem iyice arttı. Hele o çarpıntılı zamanlarda aklımdan geçen senaryolar beni alt üst ediyo.. bi de bizim kızlardan biri doğum hikayelerinde bişeyden bahsetmiş, herkes için normal gelebilcek bişey ama bana o kadar zor geldiki yorum yazamadım yakızlar bende geldm bugun görümcem geldı kafam dagıldı bıraz gır gır samata normalde bende son gunler cok streslıym hep halszm uykum var gecede guzel uyuym ama halım yok gucum yok bazen carpıntm oluyo heyecanlanym kafam baska yerleree gıdıyoo yapabılcemmı dıyorm kalbm dayanırmı dıyrm panıkatatklıym ya takıntılıym cok bazen ıkınırken zorlanırmym dıyorm aklımdan öyle sorular gecıyokı ooof bı dogursam saglıcakla aglayasım var
senden farklı bi psikolojide olan yok desek daha olur cnmpufff neden şu son günler geçmek bilmiyor,çok stresliyim çoook,ha bire ağlayasım var,gerginim,kafamı nasıl dağıtabilirim,var mı benim gibi olan...şu son günlerin kıymetini bilin diyorlar ama şu son günler resmen zehir olmuş durumdaaa
canım sennle aramızda bır gun var bende hala beklemelerdeym aynı durumdaym sennle artk sona dayandm kafa dagılmıyokı aksam dogumla sabah dogumla kalkyz hareketler sınırlı yok ınankı okadar korkuya genede dogsun artk yeter dıyom en azından yanımda derm dokunsalar aglıcm
çok iyi olmuş canım yaa, morale ihtiyacımız var fazlasıyla... benimde doğum bi kenara diğer sıkıntılarımında etkisiyle anksiyetem iyice arttı. Hele o çarpıntılı zamanlarda aklımdan geçen senaryolar beni alt üst ediyo.. bi de bizim kızlardan biri doğum hikayelerinde bişeyden bahsetmiş, herkes için normal gelebilcek bişey ama bana o kadar zor geldiki yorum yazamadım yakafamın bi köşesine takıldı kaldı, düşünmeyim diyorum ama öylede böylede aklıma geliyo. Yine aynı şeyleri yaşıyoruz seninle Allah hepimize kolay ve sağlıklı doğumlar nasib etsin inşallah..
senden farklı bi psikolojide olan yok desek daha olur cnm0rtada sebep yokken bunalıyoruz, nasıl olcak bilmiyorum valla..
hoşgeldin tatlım, biz iyi kötü devam ediyoruz şükür, sende ne var ne yok ?ben geldim kocamı ypolladım hemen buraya geldim ne var ne yok doğuran oldu mu bugün
liste böyle linacım, bugünde gidenler vardı doğuma :)doğum yapan arkadaşlar
1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu-77
anaammhiç denk gelmemiştim ben gibisine. kimi görsem sabah bulanıyo diyo, bende tık yok. ama yatcam dedim mi başlıyodu ne oluyosa..
hoşgeldin tatlım, biz iyi kötü devam ediyoruz şükür, sende ne var ne yok ?
doğum listesini zullu yayınlıyo bnde ordan bakıyom, yoksa annişlerin hızına yetişilcek gibi değil :)
liste böyle linacım, bugünde gidenler vardı doğuma :)
bende anksiyete (kaygı) bozukluğu var, ileri seviyeye geldiğinde panik atak yaşıyorum malesef. hikayelerde de nefesle alakalı bi durum okudum, okumak bile etkiledi. ben öyle anlarda panikleyen bi insanım, başıma gelirse nasıl olcak bilmiyorum.
ooo epey dolaşmışsınız, kuzum ama bunca sıkıcı günlerin üzerine biraz da iyi gelmiştir heralde :) alışveriş bitti, eşinde bitti ama sen de halen enerji var gibiyeni cicileriniz hayırlı olsun, güle güle kullansın elifcik :124: Altın yastığı almana bayıldım yaa hiç aklıma gelmemişti resimlerini görces dimi :)
burda bi kız var, tahmini doğumu benden 4 gün sonra gözüküyo, o da sabahları çok kötü geçiriyodu. bi kere beraber gitmeye kalktık kontrole, randevu saatine ucu ucuna yetiştik, iyiki erken çıkmışız. sabah saatleri olunca ikide bir durup bulantı molası verdik kıza.. bana sen nasıl hamilesin hiçmi bulanmıyo derdi.aynen bende deyince herkes aynısını diyordu ne garip bizimki sabah bulanıyo...kraker atınca geçiyo derlerdi...
nbr kızlar ben sabah 11 den berı dışardaydım bıtmiş durumdayım şuan once kocişle dışarda guzele bir kahvaltı yaptık dunyayı yedımsonra oda suslerını aldık hastane dodasını suslemek için kovası ve maşrapasınınıda aldık altın yastıgı aldım market alışverişi yaptık yatak odamız için park yatak aldık butun eksıkler artık bıtmiş durumda tabı eşimde bitmiş durumda
bızım duğunu geçtı kızımız
deliksiz uyku yok artık kuzum :) ben yorgunken bile en fazla 4 saat deliksiz uyuyabiliyorum sonrası ya koltukta oturarak geçiyo ya da sağa sola dönerek :)) eşinin yanında olması çok iyi olur, artık ne zaman ne olcağımız belli olmuyo :) sende mi anksiyetelisiniyiyim canım bende gece baya bir bel ağrım vardı yatamadım sabah nazmazından sonra kalktım geri 9 da uyudum ama o da bölük bölük oldu ağrım baya vardı eşim korktu taksimde görevli bu sıralar bugün de gidim daha gitmem sen bu gidişle doğurursun yetişemem diyor işte böyle canım..karnım kasıldığı zaman ben de nefes alamıyorum gibi geliyor doğumda da böyle olurmu diye aklıma takıldı bende de anksiyete bozukluğu var malesef
burda bi kız var, tahmini doğumu benden 4 gün sonra gözüküyo, o da sabahları çok kötü geçiriyodu. bi kere beraber gitmeye kalktık kontrole, randevu saatine ucu ucuna yetiştik, iyiki erken çıkmışız. sabah saatleri olunca ikide bir durup bulantı molası verdik kıza.. bana sen nasıl hamilesin hiçmi bulanmıyo derdi.
çok çok geçmiş olsun canım.. umarım biraz daha iyisindir? sancılar ne durumdasağol Cnm benim için dün kötü otesi bir gündü
şükür şu an iyiyim tansiyonum birden. yükseldi
nefes alamadım ve elim ayağım titredi hemen
acile gittikleri baktık ki tansiyonum birden16/9
olmuş hemen serum taktılar bu arafat aranızda
kusan midesi bulanan arkadaşlar varsa idrar
tahlili yaptirsin ben hala kusuyirum idrarda
kusmaya sebeb olan bir madde çıktı yani
kusmaya normal değil
liste böyle linacım, bugünde gidenler vardı doğuma :)
bende anksiyete (kaygı) bozukluğu var, ileri seviyeye geldiğinde panik atak yaşıyorum malesef. hikayelerde de nefesle alakalı bi durum okudum, okumak bile etkiledi. ben öyle anlarda panikleyen bi insanım, başıma gelirse nasıl olcak bilmiyorum.
deliksiz uyku yok artık kuzum :) ben yorgunken bile en fazla 4 saat deliksiz uyuyabiliyorum sonrası ya koltukta oturarak geçiyo ya da sağa sola dönerek :)) eşinin yanında olması çok iyi olur, artık ne zaman ne olcağımız belli olmuyo :) sende mi anksiyetelisinnefes insanı çok zorluyo, karnım şiş gibi geldiği zamanlarda bile habire derin nefes alma ihtiyacı hissediyorum yoksa rahatlayamıyorum. arkadaşında üst karnım uyusunca nefes alamadım diyişi beni çok etkiledi. Allah hepimizin yardımcısı olsun, korktuklarımızla karşılaştırmasın, sağlıcakla kavuşalım bebişlere inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?