2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
hamile olanın sen olduquna emin misin cnm ya :1: bende bazen tereddüt ediyorum :1:
geçenlerde mide yanmamın tavan yaptığı günlerde kocişte aynıydı, 4 5 gün yana yana dolaştı :1:
gece habire uyuyup uyanıyorum, o da sabah kalkınca başlıyo bugün hiçbiyerim tutmuyo uyuyamadım diye :1:

valla aynısı ben buram agırıyo desem başlar agzını acmaya vay benımde suram agrıdı buram agrıdı gece uyuyamadım halbukı basını yastıga koysun yemınlen 1 dk ıçında uyur hayret ederım hep bende saga don sola don hamıle kalmadan öncede oyleydım

Bunları cok cok begendım ben bır arkadas satıyormus kkdan fıyat sordum bakalım bır bılgınız var mı kızlar?
ben de yeni gördüm sayende, ayy çok tatlı bunlarrrr...
valla aynısı ben buram agırıyo desem başlar agzını acmaya vay benımde suram agrıdı buram agrıdı gece uyuyamadım halbukı basını yastıga koysun yemınlen 1 dk ıçında uyur hayret ederım hep bende saga don sola don hamıle kalmadan öncede oyleydım
ah erkekler ahhhh :)

Biraz önce bi blogta 37. haftayı anlatan bir annenin günlüğünü okudum. sonra 38 , 39 diye dalmış gidiyodum kiii, doğumuna geldi konu ve muhteşem bi üslupta anlatılan duygular.... doğuma dakikalar kala dinletilen bir şarkı ve gözlerini kapatıp bebeğiyle konuştuğu an bittiğim an oldu.. :14::14::14: normalde olsa bişey ifade etmezdi belki bu müzik ama şimdi dinleyince sanki o güzel duyguları ben yaşamış gibi oldum.. Allahım hepimizi hayırlısıyla sağ salim kavuştursun inşallah....

bı yandan yalnız olmayı çok sevıyorum ama bı yandan zor ya zaten yenı tasındım bu eve arkadaşsızlık kotu var burda ama oyle ıstedıgın gıbı olmuyorlar ne bıleyım sıcak gelmıyorlar değişikler
Cnm bende bir türlü arkadaş komşu edinemedim
hamile olduğum içinde yeni bir yere tasinamadim
bebis dogsun tasincaz çok zor olacak gibi
zullum geçmiş olsun canım, çok dikkat et kendine. Tekrarlarsa ihmal etme sakın..

sağol tatlim dikkAt ediyorum artık ama malesef istahsizlik
başladı akşamdan beri hiç birşey yemedim:50:

sağol tatlim dikkAt ediyorum artık ama malesef istahsizlik
başladı akşamdan beri hiç birşey yemedim:50:
zor da olsa yemen gerek zullumm, senin doğum bu sefer epey yaklaştı gibi. Kadınların çoğunda hastalık psikolojisi oluşurmuş. zaten haftanda musait. hayırlısı olsun artık :)

nbr kızlar ben sabah 11 den berı dışardaydım bıtmiş durumdayım şuan once kocişle dışarda guzele bir kahvaltı yaptık dunyayı yedım:1:sonra oda suslerını aldık hastane dodasını suslemek için kovası ve maşrapasınınıda aldık altın yastıgı aldım market alışverişi yaptık yatak odamız için park yatak aldık butun eksıkler artık bıtmiş durumda tabı eşimde bitmiş durumda:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bızım duğunu geçtı kızımız:16::16:

yiyemiyorum tatlim :44:nedense hüngür
hüngür ağlamak istiyorum :5::5:
çok normal bişey yaşıyosun cnm .. hem hormonal anlamda doğuma yakınlık, hemde psikolojik olarak yaşadığın sıkıntı.. bunlarda bedeninde fiziksel değişimler olarak ortaya çıkıyo, mesela tansiyon gibi.. hele ki dikkat etmezsen, üstüne bi de stres yaparsan tansiyonun daha da hoşuna gider :)

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
:ssz:6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-graize
28-nlgm
29-fertu-77

çok normal bişey yaşıyosun cnm .. hem hormonal anlamda doğuma yakınlık, hemde psikolojik olarak yaşadığın sıkıntı.. bunlarda bedeninde fiziksel değişimler olarak ortaya çıkıyo, mesela tansiyon gibi.. hele ki dikkat etmezsen, üstüne bi de stres yaparsan tansiyonun daha da hoşuna gider :)

evet Cnm ama akşam çok psikolojim bozuldu:5:
bir duru kan aldılar serum taktılar
2 kez nst ye girdim allahtan eşim var
beni yalnız bırakmıyor sıkılıyorum hemde çok
neye Cnm sıkılıyor onuda bilmiyorum :43:

nbr kızlar ben sabah 11 den berı dışardaydım bıtmiş durumdayım şuan once kocişle dışarda guzele bir kahvaltı yaptık dunyayı yedım:1:sonra oda suslerını aldık hastane dodasını suslemek için kovası ve maşrapasınınıda aldık altın yastıgı aldım market alışverişi yaptık yatak odamız için park yatak aldık butun eksıkler artık bıtmiş durumda tabı eşimde bitmiş durumda:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:
bızım duğunu geçtı kızımız:16::16:
ooo epey dolaşmışsınız, kuzum ama bunca sıkıcı günlerin üzerine biraz da iyi gelmiştir heralde :) alışveriş bitti, eşinde bitti ama sen de halen enerji var gibi :1: yeni cicileriniz hayırlı olsun, güle güle kullansın elifcik :124: Altın yastığı almana bayıldım yaa hiç aklıma gelmemişti :9::9: resimlerini görces dimi :)

evet Cnm ama akşam çok psikolojim bozuldu:5:
bir duru kan aldılar serum taktılar
2 kez nst ye girdim allahtan eşim var
beni yalnız bırakmıyor sıkılıyorum hemde çok
neye Cnm sıkılıyor onuda bilmiyorum :43:
moralini bozma cnm, sonucta hepimizin basına gelebilcek seyler.. Allah kimselere vermesin diyelim..
nst de sancın cıktı mı ?
ben o bahsettiğin sıkıntı halini epeydir yaşıyorum. ne tat var ne tuz :) yapcak bişey bulamıyorum yeri geliyo sinir olup onada ağlıyorum :)) ama toplanman ve dayanabildiğin kadar dayanman lazım. Bebiş geliyooo :)

moralini bozma cnm, sonucta hepimizin basına gelebilcek seyler.. Allah kimselere vermesin diyelim..
nst de sancın cıktı mı ?
ben o bahsettiğin sıkıntı halini epeydir yaşıyorum. ne tat var ne tuz :) yapcak bişey bulamıyorum yeri geliyo sinir olup onada ağlıyorum :)) ama toplanman ve dayanabildiğin kadar dayanman lazım. Bebiş geliyooo :)

haklısın Cnm nst de sancı cikmadi
ben yine fena oluyorum kendinize
iyi bakın gorusuruz

Bugün yine keyfim yok :(( ve ağrım var dünden beri iyi değilim sürekli bir ağrı var karnımda arada dahada artıyor bilmiyorum bizimki gelmeye mi niyetlendi kızımın hareketleride çok az hareket ediyo ama iki gün önceki gibi değil dünde böyleydi:(( onada canım sıkılıyor randevum oerşembe günü dayanabilirsek tabi

artık karnımız iyice burnumuzda
kimimiz doğumlarını yapmış allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi diyelim
ben de bütün eksikleri hallettim odasıydı, çıkış çantasıydı, süslemelerdi her şey bitti sayılır
artık gün sayıyoruz benim 7 ekim gibi olacak sezaryenim, çok büyük ihtimalle
sancım hiç yok acaba bende mi bir anormallik var, sadece biraz karnımın altında baskıya benzer bir ağrı oluyor, o da yorulursam
sizler nasılsınız, doğumu beklemek de zor yaa, sabırsızlık, bebeğime bir şey olması korkusu kötü rüyalar benim peşimde bu ara :ssz:

nst de sancın cıktı mı ?

kızlar bende geldm bugun görümcem geldı kafam dagıldı bıraz gır gır samata normalde bende son gunler cok streslıym hep halszm uykum var gecede guzel uyuym ama halım yok gucum yok bazen carpıntm oluyo heyecanlanym kafam baska yerleree gıdıyoo yapabılcemmı dıyorm kalbm dayanırmı dıyrm panıkatatklıym ya takıntılıym cok bazen ıkınırken zorlanırmym dıyorm aklımdan öyle sorular gecıyokı ooof bı dogursam saglıcakla aglayasım var

Bugün yine keyfim yok :(( ve ağrım var dünden beri iyi değilim sürekli bir ağrı var karnımda arada dahada artıyor bilmiyorum bizimki gelmeye mi niyetlendi kızımın hareketleride çok az hareket ediyo ama iki gün önceki gibi değil dünde böyleydi:(( onada canım sıkılıyor randevum oerşembe günü dayanabilirsek tabi

benmde bu sabah bırkac kez geldı adet agrısı gıbı sonra tık yok 40 oldum pazartesı dok gıtcem artk bakalım ne dıcek hareketlı maasallh bızımkı ama cok sıkıldm artık ya allahım hem korkuym ama hemde bazen yeter artk dıym ya son gunler cok zor gecıyo

pufff neden şu son günler geçmek bilmiyor,çok stresliyim çoook,ha bire ağlayasım var,gerginim,kafamı nasıl dağıtabilirim,var mı benim gibi olan...şu son günlerin kıymetini bilin diyorlar ama şu son günler resmen zehir olmuş durumdaaa :19:

haklısın Cnm nst de sancı cikmadi
ben yine fena oluyorum kendinize
iyi bakın gorusuruz
dinlen cnm görüşürüz..
bendensin cnm :) bnmde akşam karnımın altında bi ağrı başladı uyuyunca geçmiş. hareketleri de git gide azalıyo, bazen bi an geliyo aşırı hareketleniyo karnım ama o da çok sürmüyo. benim randevumda çarşamba günü, nasıl dayanıcamı bilmiyorum. Ama normal olduğunu düşünüyorum bunların.

artık karnımız iyice burnumuzda
kimimiz doğumlarını yapmış allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi diyelim
ben de bütün eksikleri hallettim odasıydı, çıkış çantasıydı, süslemelerdi her şey bitti sayılır
artık gün sayıyoruz benim 7 ekim gibi olacak sezaryenim, çok büyük ihtimalle
sancım hiç yok acaba bende mi bir anormallik var, sadece biraz karnımın altında baskıya benzer bir ağrı oluyor, o da yorulursam
sizler nasılsınız, doğumu beklemek de zor yaa, sabırsızlık, bebeğime bir şey olması korkusu kötü rüyalar benim peşimde bu ara :ssz:
bütün hazırlıklar tamamlanmış, sen de rahatlamışsındır :) son zamanlarda aniden doğum olsa en azından acil şeylerin hazırda olması insanı rahatlatıyo :) sancının olmaması anormal bi durum değil cnm, herkeste ağrı sancı nişan su gelmesi gibi şeyler olcak diye bişey yok. herkes farklı yaşıyo, rutin kontrole gidip doğurup gelenler var :) doğumada az kalmış, Rabbim kolaylıkla ve sağlıcakla kavuştursun inşallah :)

benmde bu sabah bırkac kez geldı adet agrısı gıbı sonra tık yok 40 oldum pazartesı dok gıtcem artk bakalım ne dıcek hareketlı maasallh bızımkı ama cok sıkıldm artık ya allahım hem korkuym ama hemde bazen yeter artk dıym ya son gunler cok zor gecıyo

Canım senin zamanın gelmiş artık bizim için biraz erken ama ben iki gaftadır sancılarım olduğu için yatıyorum:(( ağrım olduğu zamn hep böle hareketsiz oluyor kızım:((( ayy hayırlısıyla doğurursun inşşş pztye kadar gelir belkide:)))))

Back