aynen sabahları hiç birşey olmuyo akşam oldukça benim mideme birşey oluyo anlamıyorum ki ne oluyo...
benım bıldıgım sabah olur senın tam tersı acaba yemek yedıkten sonramı oluyo hanı ıster ıstemez karıştırıyoruz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen sabahları hiç birşey olmuyo akşam oldukça benim mideme birşey oluyo anlamıyorum ki ne oluyo...
Aynen cnm valla yemek ne yapsam dıye dusunuyorum bır yandan da
geceleri serinliyo ama çok değil, ben 2 gündür cam açık yatıyorum yoksa bunalıyorum. Geçen hafta ne güseldi, üzerime bişiler almadan balkona çıkamıyodumbızım buralarda daha serınlemedı gece serın ama yıne ben terlıyorum gunduz dışarı çıkp gelsem bayagı terlemış olarak gerı donuyorum
ayy o tamamen bi mesele zatenAynen cnm valla yemek ne yapsam dıye dusunuyorum bır yandan da
benım bıldıgım sabah olur senın tam tersı acaba yemek yedıkten sonramı oluyo hanı ıster ıstemez karıştırıyoruz
geceleri serinliyo ama çok değil, ben 2 gündür cam açık yatıyorum yoksa bunalıyorum. Geçen hafta ne güseldi, üzerime bişiler almadan balkona çıkamıyodum
ayy o tamamen bi mesele zatenbugün fikir kayınvalidemden, yine şanslıyım o konuda :) yoksa pratik bişiler düşünüyo olucaktım saat 6ya kadar
![]()
yemek yemeden öncede oluyo hafiften yemek yiyiverince de daha da artıyo...benim başlardada öyleydi canım 4 ayıma kadar resmen süründüm...
evde olsalarda bişiler yapsak diye tatili bekliyoruz, sonra bi bakmışız sadece kavgayla küslükle gün bitmiş. akşam barışıyoruz ama ne faydaya zaten kavga arada bende de oluyordu evde oldugunda ama suan yok çunku calışıyo iştee
benim hamileliğin başlarında nasılsa şimdide öyle kuzu ya.. herkesin sabah bulanır benim gece yatacağım sıra başlardı. sabahları olsada çok hafif olup geçerdi. şimdi yine başladı vakit geçtikçe insana işkence gibi geliyo bulantı..aynen sabahları hiç birşey olmuyo akşam oldukça benim mideme birşey oluyo anlamıyorum ki ne oluyo...
başlarda bende mahfoldum hatırlamak bıle ıstemıyorum bı ara tekrar başladı ama şuan fazla yok hem duymuştum sonlara doğru tekrar oluyormuş ınş geçer cnm ya
benim hamileliğin başlarında nasılsa şimdide öyle kuzu ya.. herkesin sabah bulanır benim gece yatacağım sıra başlardı. sabahları olsada çok hafif olup geçerdi. şimdi yine başladı vakit geçtikçe insana işkence gibi geliyo bulantı..
bende gece gündüz açık bırakıyodum ama kociş geceleri kapatıyodu, son haftalarda hasta olursun soğuk oluyo diye.ben daha bu zamana kadar ne cam ne balkon kapatmış değilim pişeriz yoksa heryer acıkk
anaammal benden bir tane daha...herkesin sabah bulanır benim ki akşam...
bende gece gündüz açık bırakıyodum ama kociş geceleri kapatıyodu, son haftalarda hasta olursun soğuk oluyo diye.
hamile olanın sen olduquna emin misin cnm yaay benımkı kendını duşunuyo sıcak yatamıyorum dıye dıyorum zaten sankı ben değil sen hamılesın bıde bana ne dıyordu yatak odasında klıma yoktu dıye oturma odasında uyuyorduk baktım bıgun dıyokı ıkımz sıgmıyoz artık koltuga falanda fılan bende sandım benı dusunuyo rahat edemıyorum dıye megerse ben gece çok rahatsız edıyormuşum beyefendıyı çok saga sola donuyormuşum uykusu bozuluyormuş ayy gıcık ya ne diyeyım şimdi![]()
geceleri serinliyo ama çok değil, ben 2 gündür cam açık yatıyorum yoksa bunalıyorum. Geçen hafta ne güseldi, üzerime bişiler almadan balkona çıkamıyodum
ayy o tamamen bi mesele zatenbugün fikir kayınvalidemden, yine şanslıyım o konuda :) yoksa pratik bişiler düşünüyo olucaktım saat 6ya kadar
![]()
ohh sende kurtulmuşsun.. bende bi tv bi burası arasında gidip geliyorum, bi de rahatımı bulabilsemmmOhh hadi iyisin bende koydum ocaga yemegımı neyseki bı yandan tv bakıyorum bı yandan buraya boynumda agrıdı sanki
mrb canım hoşgeldin.. Artıkın doğuran doğurana, inan bende takip edemiyorum. güncel bilgileri zullununnn listesinden takip eder oldummmMerhabalar annecikler,nasılsınız? Kimler doğurdu yineee?Allah hepimize kolaylıklar verir inşallah
Dünki yorgunluktan sonra bugün evdeyim,ev işleri yapıyorum arada dinleniyorum..![]()
Merhabalar annecikler,nasılsınız? Kimler doğurdu yineee?Allah hepimize kolaylıklar verir inşallah
Dünki yorgunluktan sonra bugün evdeyim,ev işleri yapıyorum arada dinleniyorum..![]()