hemaşallah kuzum bence kilosu normal canım...zaten normal doğum istiyorsun fazla kilo almasın ki sana zorluk olmasın kuzum..ama kilosu hiç de az değil bence...
ayy ne fenasın kızz ben odaları ayıları çokkk olduu oda yazık sen rahat et olsun az kaldı die die gün sayıyor nefes alamıyorum onunla yatınca yerim dar geliyo
mşllh canım senin paşaya hakkında hayırlısı olsun canım
öle valla tam cadıydıanammmm senin gaygana da tam gayganaymış....benim ki dolaplara uzanmama izin vermiyo..halı silkelettirecek...işte yaş ta küçük olunca...olan sana oluyo....şimdi silkele dese silkeler misin...
he
Evet canım sanırım 3 kiloyu gçicek dedgin gibi normal istiyrrum irilesirse sıkıntı olur zaten önemli olan sağlıklı olması
bende geçen de 2 gün önce ayıralım dedim yatakları...ayrılmam dedi hak dedi...bir köşede kıvrılıp yatarmış bana değmezmiş...zavallım yatağın bir köşesine siniyo sabaha kadar da kımıldamıyo...çıkartamadım yataktan..aslında o köşede yatında bir tepik atsam yere düşecek...ama kıyamam kız...
öle valla tam cadıydıhiç kanepeleri kaldır indir hiç sesi çıkmazdı..yeterki kızları iş yapmasın onlar mutfaga su içmeye gitsin kızım gel yoruldun otur diodu amann şimdi çok şükür uzaktalar onlardan uzaklaştım kaç yıldır hizmetini bile yapmıyorumm eşimde anladı şimdi benden yana geç anladı ama
yazık kızz demekki sensiz uykusu gelmiyo adamın negüzel o bile seni mutlu eder Allahım daim etsin kuzum mutlugunuzu
anlamasaydı zatenn kafasını kırardımneyse ki anlamış kuzum ya bir de anlamasaydı var ya...acaba o kızları gelin olmayacak mı...nedne böyle olurlar hiç anlam veremem..kendilerine gelince canları ciğerleri olur..bizlere gelince el kızı olur...
anlamasaydı zatenn kafasını kırardım
evlendiler canım kızları şimdi annelerine bile gelmiyolar
küçük görümcem kaç kere yanıma geldi annesine kızdı agladı yenge sen annemde daha iyisin die
görümcemin çocuklarına felan ben baktım kız annesine emanet edemiyodu annem bakamıyo ağlatıyo sürekli dieneyseki kızlarda benden yana oldular ama olsun sonuçta kv kızları
çok şükür kavuşmuşsunuzzzamin canım amin...kuzum bizim herşeyimiz olaylı oldu...3 sene babamın beni vermesini bekledi eşim...2 sene nişanlı kaldım...evlendik tam kavuştuk dedik...benim tayin çıkmadı bir buçuk sene o başka ilde ben başka ilde süründük durduk..şimdi birbirimize kavuşunca adam ayrılmak istemiyo...tabi benim de hoşuma gidiyo...çıksa yataktan bende yatabilir miyim bilmiyorum...
çok şükür kavuşmuşsunuzzzRabbim ayırmasınn
ay insanın hoşuna gitmezmii
benimkide bana deseama dio şimdi izin verdigime bakma sana üzüldüm için rahat et die dio
hele bi doğum yap bak ozaman asla ayrı yatamazsın
sende yatamzsın kuzum alışkın olunca Allahım onları başımızdan eksik etmesin
öle valla Rabbim herzaman mazlumun yanında bana ne dedilerse sesimi çıkarmazdım saygıdan ama görümcelerim dediki ne aglıyosun hep ağlardımeeee etme bulma dünyası kuzum bu dünya...ben her zaman derim doğru ol mevlam yardımcın olur diye...ne oldu yine sana muhtaç oldular...
aman öle deme kuzum Rabbim ikinizede hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizleamin canım amin..gerçekten eşim olmadan bir dakikamı düşünemiyorum..bazen derim mevlam önce benim canımı alsın sonra senin...hep kızar deli misin nerden aklına geliyo diye...
aman öle deme kuzum Rabbim ikinizede hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizle
ben çıkıyım artık belim felan agrıyo dkmı tutuyum ne alemde
inş iyce sıklaşırdaa:26::26:kuzum gözün aydın annecinede kavuşuyorsun
öle valla Rabbim herzaman mazlumun yanında bana ne dedilerse sesimi çıkarmazdım saygıdan ama görümcelerim dediki ne aglıyosun hep ağlardımsana ne derlerse karşılık ver yoksa ezerler seni dediler anam kızları dio bunu ölemi öle tmm dedim ben bi açıldımm adım edepsiz gelin oldu kendileri kaşındı anacım hiçte umrumda deil
belim agrıyo
ekim annelerine slm,
bu bolume ilk defa yaziyorum, gunume 6 gun kaldi benim sorunum alt taraftaki kemiklerim ( vagina civarindaki) inanilmaz agriyor bugun yataktan kalkip yuruyemedim, kasilmalari falan gectim alistim o agriya ama bu alt taraf acisi felaket merak ediyorum benimle ayni durumda olan var midir?normal mi acaba? doktor randevum pazartesi yatakta cakili kaldim:s
Kizlar bizim 37 bitti 38 icindeyiz benle ayni haftada oluo kasilmalari baslayan var mi tam olarak nasil bir durum karinmi sertlesiyor bende de sertlesme var ama o bebis olsa gerek muhtemelwn benimkide baslar
Senin az kalmis ne guzel canim. Aynen uzuluyorum ben de suyu fln o yone akiyor ister istemez. Yastik koyanlar oluyo ben yatarken havlu katlayip koyuyorum ama yine de oluyor. Benimki capraz duruyor sanirim. Kafa sol altta, ayaklar sag ustte :)2-3 gundur genital bolgem agriyor kalkip otururken kemikler genisliyor sanirim
kizlar bebek karni yamultunca karin disa cikinca nefes darligi yasiyorum nabzim yukseliyor var mi bole yasayan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?