2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
maşallah kuzum bence kilosu normal canım...zaten normal doğum istiyorsun fazla kilo almasın ki sana zorluk olmasın kuzum..ama kilosu hiç de az değil bence...
he

Evet canım sanırım 3 kiloyu gçicek dedgin gibi normal istiyrrum irilesirse sıkıntı olur zaten önemli olan sağlıklı olması

ayy ne fenasın kızz ben odaları ayıları çokkk olduuoda yazık sen rahat et olsun az kaldı die die gün sayıyornefes alamıyorum onunla yatınca yerim dar geliyo

bende geçen de 2 gün önce ayıralım dedim yatakları...ayrılmam dedi hak dedi...bir köşede kıvrılıp yatarmış bana değmezmiş...zavallım yatağın bir köşesine siniyo sabaha kadar da kımıldamıyo...çıkartamadım yataktan..aslında o köşede yatında bir tepik atsam yere düşecek...ama kıyamam kız...

anammmm senin gaygana da tam gayganaymış....benim ki dolaplara uzanmama izin vermiyo..halı silkelettirecek...işte yaş ta küçük olunca...olan sana oluyo....şimdi silkele dese silkeler misin...
öle valla tam cadıydıhiç kanepeleri kaldır indir hiç sesi çıkmazdı..yeterki kızları iş yapmasın onlar mutfaga su içmeye gitsin kızım gel yoruldun otur dioduamann şimdi çok şükür uzaktalar onlardan uzaklaştım kaç yıldır hizmetini bile yapmıyorumm eşimde anladı şimdi benden yanageç anladı ama

he

Evet canım sanırım 3 kiloyu gçicek dedgin gibi normal istiyrrum irilesirse sıkıntı olur zaten önemli olan sağlıklı olması

her zaman diyorum kilolu demek sağlıklı demek değil...zaten senin nerden baksan 3 haftan var 3 haftaya senin paşa 3 buçuğa ulaşır...son zamanlarda hızlı alıyolar kuzu...belki geçebilir bile...

yazık kızz demekki sensiz uykusu gelmiyo adamın negüzel o bile seni mutlu ederAllahım daim etsin kuzum mutlugunuzu

neyse ki anlamış kuzum ya bir de anlamasaydı var ya...acaba o kızları gelin olmayacak mı...nedne böyle olurlar hiç anlam veremem..kendilerine gelince canları ciğerleri olur..bizlere gelince el kızı olur...

yazık kızz demekki sensiz uykusu gelmiyo adamın negüzel o bile seni mutlu ederAllahım daim etsin kuzum mutlugunuzu

amin canım amin...kuzum bizim herşeyimiz olaylı oldu...3 sene babamın beni vermesini bekledi eşim...2 sene nişanlı kaldım...evlendik tam kavuştuk dedik...benim tayin çıkmadı bir buçuk sene o başka ilde ben başka ilde süründük durduk..şimdi birbirimize kavuşunca adam ayrılmak istemiyo...tabi benim de hoşuma gidiyo...çıksa yataktan bende yatabilir miyim bilmiyorum...

neyse ki anlamış kuzum ya bir de anlamasaydı var ya...acaba o kızları gelin olmayacak mı...nedne böyle olurlar hiç anlam veremem..kendilerine gelince canları ciğerleri olur..bizlere gelince el kızı olur...
anlamasaydı zatenn kafasını kırardım
evlendiler canım kızları şimdi annelerine bile gelmiyolar
küçük görümcem kaç kere yanıma geldi annesine kızdı agladı yenge sen annemde daha iyisin die
görümcemin çocuklarına felan ben baktım kız annesine emanet edemiyodu annem bakamıyo ağlatıyo sürekli dieneyseki kızlarda benden yana oldular ama olsun sonuçta kv kızları

eeee etme bulma dünyası kuzum bu dünya...ben her zaman derim doğru ol mevlam yardımcın olur diye...ne oldu yine sana muhtaç oldular...

çok şükür kavuşmuşsunuzzzRabbim ayırmasınn
ay insanın hoşuna gitmezmii
benimkide bana dese ama dio şimdi izin verdigime bakma sana üzüldüm için rahat et die dio
hele bi doğum yap bak ozaman asla ayrı yatamazsın
sende yatamzsın kuzum alışkın olunca Allahım onları başımızdan eksik etmesin

amin canım amin..gerçekten eşim olmadan bir dakikamı düşünemiyorum..bazen derim mevlam önce benim canımı alsın sonra senin...hep kızar deli misin nerden aklına geliyo diye...

eeee etme bulma dünyası kuzum bu dünya...ben her zaman derim doğru ol mevlam yardımcın olur diye...ne oldu yine sana muhtaç oldular...
öle valla Rabbim herzaman mazlumun yanında bana ne dedilerse sesimi çıkarmazdım saygıdan ama görümcelerim dediki ne aglıyosun hep ağlardım sana ne derlerse karşılık ver yoksa ezerler seni dedileranam kızları dio bunu ölemi öle tmm dedimben bi açıldımmadım edepsiz gelin oldukendileri kaşındı anacımhiçte umrumda deil
belim agrıyo

amin canım amin..gerçekten eşim olmadan bir dakikamı düşünemiyorum..bazen derim mevlam önce benim canımı alsın sonra senin...hep kızar deli misin nerden aklına geliyo diye...
aman öle deme kuzum Rabbim ikinizede hayırlı uzun ömürler versin bebişlerinizle
ben çıkıyım artık belim felan agrıyo dkmı tutuyum ne alemde
inş iyce sıklaşırdaa:26::26:kuzum gözün aydın annecinede kavuşuyorsun

şimdi yazcaktım kız senin doğuaracağın yok..ben senden önce pırtlatırsam şaşırma diye..mevlam yardımcın olsun canım bir avazda pırtlatırsın inşallah...sağol canım annecime de kavuşuyorum inşallah gece inecek...

eli maşalı gelin oldun yani...hadi kalk git bilgisayar başında pırtlatacan...

son 4 gundur benımde agrıyo sankı orayı ayırmışlar gıbı ama normaldır doğum yaklaşıyo

Kizlar bizim 37 bitti 38 icindeyiz benle ayni haftada oluo kasilmalari baslayan var mi tam olarak nasil bir durum karinmi sertlesiyor bende de sertlesme var ama o bebis olsa gerek muhtemelwn benimkide baslar

kasılma hemen hemen hepımızde var bendede sıksık olmaya başladı ama dr normal dedı dunde saglık ocagında ebe elıyle bastırdı epeyı bı sertleşmış dedı bende yenı şimdı oldu dedım

canım aynen benim yaşadığım sıkıntıları yazıyorsun,benim de kafa solda,ayaklar sağda,bazen ayaklarıyla sağ yandan geriniyor sanırsın delecek orayı,bazen toplanıp sağ kaburgamı ittiriyor,hıçkırınca da sol alttan zıplayıp duruyor,bazen de elleriyle sol aşağıdan kazı yapıyor sanki,ama sanki karnımda hiç su yok,nereyi ellesem bebeğin ya poposuna ya sırtına dokunuyorum...genital bölgedeki kemiklerimde de ağrı var ama özellikle solda var...sağa sola dönemiyorum,dönerken hep kramp giriyor karnıma,hem de omuriliğe basıdan şiddetli bel ağrısı,eşim çeviriyor artık...gerçekten bu son zamanlar çoook zormuş...benim az kaldı diye görünüyor ama karnım bile daha düşmemiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…