3.bebiş geliyo demekolmazmı kuzumm çok fenaaa
dün beni geri yolladılar die suratım asık geldim eve
kızımı vermediniz der gibi
hep hayırlısı diorumm bakalım günü var demkki
tatlım benim bu 3. bebiş sanki ilkmiş gibi
büyük kızımda sancıyı fazla hisstmiyodum bile çok az adet sancıydı hemen gittik aldılar
oğlumdada suyum fazlaydı suyum geldii onuda öle aldılar doğdu
buda dedim aynıı 5dk arayla geliyo sancım ama olmadıkismet
herks kontrollerni bayram öncesine almıştır belki, ondan olabilir..Istanbuldaki tüm kadınlar hamile sanırım daha giremedim doktorun yanına beklemedeyiz
amin canım....o kokuyu çekelim hepimiz ciğerlerimize...
,ayy inşş zaman geçmiyo
evet canım 3.kuzum geliyo3.bebiş geliyo demekne güzel, etrafımdaki herkes şaşırsada bende 3 çocuk istiyorum daha birinciyi doğurmadan
ne güzel kalabalık kocaman bi aile.. Allah hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip etsin hepimize.. bu arada inşallah bu doğumunuzda kolay olur, sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrunuzu...
canım dk tutmuyorum şuan ama gece bi sancı geldi dedim hıh böle ve bundan fazlası olursa demekki giderim,
eee ne zaman gitmeyi düşünüyon hastaneye...kaç dakika da bir vuruyo sancılar şu an...
canım dk tutmuyorum şuan ama gece bi sancı geldi dedim hıh böle ve bundan fazlası olursa demekki giderim
bi işaret bekliyorum nişan suama sancım varrr kuzum top oluyo içerde
Gördük oglumuzu saglikli cok sukur2700 ve 49 cm olmus kilosu bana az geldi ama doktorum normal dedi çok iri bi bebek olmayacak umarım 3 kiloyu geçer erken dogum riskimiz yok suan
haklısın canım nebilim kızımda nişan geldi oğlumda suyum geldi buda öle olur die bekliyorum :26:ama canım herkeste su ve nişan gelecek diye birşey yok ki...bazılarında doğumdan az önce su gelebiliyo...bence sancı aralığına dikkat et...
kizlar selam.. yatakta donmemeye calisiyorum ama hele ki donmeye kalkissam hem genital bolge kemikleri cok aciyor hem de tam ortaya falan gelince omurilige baskidan sanirim feci agirlik oluyor aciyor donmek azap oldu. Sizin de boyle mi?
Slm kızlar herkese iyi haftasonları nasılsınız biz iyiyiz şuan bebişimle babamıza emir veriyoruz şu işi yap bu işi yap diye o yapıyo biz oturuyoruz
Gördük oglumuzu saglikli cok sukur2700 ve 49 cm olmus kilosu bana az geldi ama doktorum normal dedi çok iri bi bebek olmayacak umarım 3 kiloyu geçer erken dogum riskimiz yok suan
haklısın canım nebilim kızımda nişan geldi oğlumda suyum geldi buda öle olur die bekliyorum :26:
en iyisi dk tutuyumbiraz evi toplayım evin içinde yürüyüş yapim azcık belki sıklaşır iyce bölede zor
ilahi kız güldürdün beniiben eşimin desteği ile yatakta dönebiliyorum artıkın...adam bir sağa bir sola çekip duruyo...
ilahi kız güldürdün beniizaten iyce top oldukk eşlerde olmasa çek kaldır ittirr
tatlımm diger çocuklarımda küçük sayılırım kızımda 19 oğlumda 21 yaşındaydımsen tecrübelisin canım açılmayı ne kolaylaştırır bilirsin...teyzem bana sancın geldiğinde kanepenin köşesine tutunup oturup kalk demişti...dene belki açılmayı artırır..sen de artırırsa ben de deneyeyim...kobay olarak seni kullanayım
aynen tos toparlak bişi olduk çıktık... bazen dürtüyorum yatakta beni çevirsene diye...sırf gıcıklık amaç uyumasın ben uyumuyorum ya..
tatlımm diger çocuklarımda küçük sayılırım kızımda 19 oğlumda 21 yaşındaydımneyin ne oldugunu bilmiyodum kv oturdum akşama kadar iş yapıyodum kızımda 9 ayıma girmiştim kv halı silkeletti 3gün sonra doğuma gittim 9 sene sonra 3. karar verdik ne ögrendimse bunda ögrendim eşimde tek erkekti bana destek olmadı hiç annesine bişi demezdi anam konu nerelere geldi hormonlara bak sen bende şuan sizin gibiyim tatlım ilk bebişm gibi öle heyecanlı ve sabırsız şimdi31 yaşındayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?