kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır
Anladım tatlım ama belkı önce catıya bakar ondan sonra 4 e kadar yolu var nasılsa kılosunun 4 u gecıcek gb olursa hesaplarda sezeryan diyebılır. Bana önce çatıya baktı sonra kıloya baglı dedı cok çok ırı bır bebek degıl ama catım cok genıs degıl.
benim çatı muayenem yapılmadı canım ayın 19unda gittiğimde kilosu fazlaydı..30una randevu verdi...bakalım pazartesiyi bekliyoruz...zaten sezeryan derse çatıya gerek yok herhalde yapmaz...
kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır
sinir oldum yaaa...
Noldu ki cnm ?
ay şu masajı araştırırken dengesiz bir siteye üye olmuşum nasıl olmuşsam şimdi mesaj geldi...iptal etmiyorlarda üyeliği...
Hadi ya kendılığınden uye falanmı yaptılar naptılar oyle sıra dısı site cok
benim de kordonu dolanmıştı 1 tur,ama Kırhan bey insana o kadar güven veriyor ki önemli değil deyince korkmadım,gerçekten de sorun olmadı,inan 10 dakikada normal doğum yaptımhatta doğumum çok rahat geçtiği için gece hastanede bile kalmadık,sabah doğum yaptım akşamüstü beş buçukta çıktık sağolsun ebe hanımlar çok ilgili ve anlayışlıdılar,beni çok rahatlattılar,tam ben doğumhaneye girdiğimde Kırhan bey sezeryana girmişti,ebe hanım doğumumu yaptırdı,sonra Kırhan bey odama gelip bi gittim geldim ne ara doğum yaptın dedi ikinci doğumum olmasına rağmen çok gergindim hastaneye giderken,ama gerçekten herşey çok mükemmel ve umduğumdan çok daha kolay geçti.Sezincim şimdi senin rahatlaman gerek,o tarihe kadar kafanı rahat tutmaya çalış,bak benimki normal olduğu için zamanı belli değildi,aniden suyum geldi ve başladı,her söyleneni kafana takarsan daha zor olur,ben hergün burdayım bebiş müsade ettiği sürece istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin
Ben yavaş yavaş başlatayım
en mantıklısı son haftada yaptırmak herhalde...
Aynen kedinin ciğere baktığı gibi :))HahhahEvet devamı var birde canım napsınlar yazık
Allah analı babalı büyütsün canım. Doğuran cook. 30a yakın oldu sanırsam.kızlar mrb nasılsınız dogum yaptım ben genel anestezı ile gercekleştı dogumum baska dogum yapan arkadas varmı son gunlerde?umarım herkez ıyıdır
bende anlamadım bir yere tıklamadım nasıl olduysa sayfa açıldı kapattım vınıma mesaj geldi...hemde ücretli bir site...ay tepemden kaynar sular dökülüyo resmen şu an...
Ben yavaş yavaş başlatayım
Aynen kedinin ciğere baktığı gibi :))
Al önüne birsey yapamama :))
Allah analı babalı büyütsün canım. Doğuran cook. 30a yakın oldu sanırsam.
Iyi mısın peki bebiş nasıl?
kuzu bizim evlilikte ilk yıllarımız hep ayrı geçti..o yüzden adamda değişik bir huy var...resmen o yılların acısını çıkartıyo...
gece yatağın diğer başına dönmüş yatmışım...kalkmış kafamı yerinde bulamayınca bağırıyo nerdesin diye..zannetmiş ki yataktan ben çıktım gittim tek yatıyorum...
Maşallah bebeğine. Hangisi hayırlısı o olsun canım.Slm kızlar dün kontrolüm vardı bebişimiz 3.200gr olmuş .nts de hafif hafif kasılma şeklinde sancılarım çıktı. Doğum bayrama denk geliyor ve o gün anestezi uzmanı , çocuk doktoru yokmuş Bayram nedeniyle .dokturumda 11 Ekim'e kadar bebeğim normal gelmezse Sezaryaan yapıcım dedi. :18: çok korkuyorum aslında offff
ah ne guzelll kuğucum Allah bana da guzel doğumlar nasıp etsın evet kırhanbey benıde hiç telaşlandırmadı canıım ve hatta sezeryanda demedı bır kere dolandıgı için ben tedırgın oldum yaşadıklarımdan dolayı o bızı renkılı doplere yolladı sıkıntı 5 gun sonraydı canım çok hareketlı kızım sabah hareket etmeyınce gıttık 2 kere dolandı dyınce hassaslaştım ben 3 de yapabılırdı ve ben ozaman 36 haftalıktım daha mınıktı kızım streessten ben kaçttıkça daha da stress yaşadım falan derken işte sorna bıre duştu bugun de kordonun boynuna uzak durdugunu gorduk kravat şeklınde duruyor kordon ben dr mu cok sevıyorum o olmasa ben oo pis hastaneye gitmem 306 da kalıcam bende nasıl oda gerçi sen çok kalmamışsın ben 2 gun kalıcam arkada ınşaat rahatsız edıcımı diye sorucaktım belkıde karşılaşmışızdır senınle hastanede goz goze gelmişizdir
valla ben senin adını ve randevu saatlerini bile burdan bildiğim için aynı gün olsa bile kontrol saatlerimiz farklıydı306 yazmışım yanlışlıkla,ben 305 teydim,ama inşaattan falan rahatsız olmadım,ben sancı kısmında o odadaydım,doğumdan akşama kadar da kaldım,herşey yolunda gitti şükür,sen de içini ferah tut.Bu arada başka ortak yönlerimiz de var,ben de İngilizce öğretmeniyim,doğma büyüme İzmirliyim,ailem orda yaşıyor,şu an doğum için yanımdalar,eşim Trabzonlu
Aaa nasıl olur ki. Ne saçma birsey. Bir de ücret mı alıyor site. Uyarmadan seni nasıl oraya yönlendirir ki cok sinir bozucu.
anaaaaaaaaaa hemde geli hemde ızmırlı ayyyyyyy englısh teacher ha benden bı tane daha varmışannem pazar gelıyo benımde
çalışıyomusun meb demısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?