2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
günaydın cnm.. Bu gidişle artık yaşadığımız psikolojik durumlar için sebep aramamıza gerek yok sanırım. Ne oldugunu anlamadan ağlamak sevinmek depresyona girmek.. Hepimizin rutini oldu :)
dogru söylüyn canm ben panıkataklıym hersey norml dıyrm artk ıyıkı var burdakı arkdslr yoksa daha cok ataklr yasardm

ben rüyamda ne gördüm bu oğlum doğmuş meger ben ikinciye hamileymişim ikinciyi doğuruyodum o da kızmış yatağımı süslemek için iki balon bağlamışlar biri oğlum için biri kızım için mavi ve pembe :)

bu arada biz kocişle yatakları ayırdık

ıyıce 40 olalımda bakacz artk nıyetı bozdum yanı ben gecen carsmba nstde sancı cıktı gelen gıden yok daha 9gun oldu
hayırlısı cnm bebişin keyfi iyi o zaman içerde :)
dogru söylüyn canm ben panıkataklıym hersey norml dıyrm artk ıyıkı var burdakı arkdslr yoksa daha cok ataklr yasardm
bende anksiyeteli oldugum için aynı şeyi söylüyorum. dışarda milletle uğraşmaktansa burada sizlerle vakit geçirmek kat kat daha güzel. en azından bi saygı var, beraberinde sevgiyi getiriyo. herkes birbirine yardımcı olmak için bişiler yapıyo..
hayrolsun kuzum :)
ben önceden direk yorumlarına bakardım ama hamileliğimde bakmıyorum. hayatta aklıma fikrime gelmicek seyler görüyorum. bu gece fena korktum ama :)
kociş peşinden gelmedi mi kıs :))

Benim tahmini doğum tarihimle evlilik yıldönümüm aynı güne geliyo, tabi oğluş o günü bekler mi orası meçhul, o beklese ben bekler miyim orası daha da meçhul

benim ki ayırmadı..yatmam tek başıma dedi..akşam burnumdan döktü durdu..

evet canım hayrolsun demek lazım gerek yok yorumla kafa karıştırmaya

yok o gitti başka odaya yatağı oğluyla bana bıraktı sabah bi geldi yanıma sarılıştık sonra işe gitmek için uyandık artık zor zamanlar kaldı biraz daha sıkıcaz dişimizi :)

benim ki ayırmadı..yatmam tek başıma dedi..akşam burnumdan döktü durdu..

ayırdı valla çok korkuyodu çarparsam diye bide ben gece kalkıp başımı ayak ucu tarafına filan koyuyodum tekme atarsam diye tedirgin oluyodu ayrı yatmak iyi geldi ama baya rahat uyumuşumm

aynen canım, bi de yorum okusam gece de uyumam ben
seninki iyiymiş, benim kociş ayrılmam dedi ama dün geceden sonra fikri değişir mi bilmiyorum, habire dönüp durdum bi de tosulduyorum ki sorma

ayırdı valla çok korkuyodu çarparsam diye bide ben gece kalkıp başımı ayak ucu tarafına filan koyuyodum tekme atarsam diye tedirgin oluyodu ayrı yatmak iyi geldi ama baya rahat uyumuşumm

bir köşede kıvrılıp yatarım dedi.seni rahatsız etmeyecem dedi söz dedi...bende tamam dedim napim..

aynen canım, bi de yorum okusam gece de uyumam ben
seninki iyiymiş, benim kociş ayrılmam dedi ama dün geceden sonra fikri değişir mi bilmiyorum, habire dönüp durdum bi de tosulduyorum ki sorma

bazen düşünüyorum yıllar sonrada bize bu kadar düşkün olacak mı kocişlerimiz kaç yılllık evlisin bilmiyorum ama biz daha 1 yıllık evliyiz cicim senesi

Selam kizlar. Bu doktorlar bir alem. Benim doktor hamileligin basinda ultrasona gore bana 8 Ekim senin tahmini dogum tarihin demisti, son aylarda 23 Eylul demisti.. Simdi tabi 23 Eylul gecti, bakalim bekliyoruz hala. Doktor benim doguma 23 Eylul dedi diye bu konudan cikip Eylul annelerini takip ediyordum ama gorunen o ki Ekim annesi olacagim. Bugunku kontrolde hafta ici dogumun olacagini tahmin ettigini soyledi. Tabi, kucuk bey onumuzdeki 3 gun icinde gelmeye karar vermezse. Bakalim artik neler olacak. Son 10 gundur ufak ufak kasilmalarim oluyor, ufaklik iceriden surekli tekmeler atiyor ama gelmedi simdilik. Benim periyodlar pek duzenli olmadigi icin doktorun ultrasondaki tahminini esas aliyorum. Birileri daha once hamileligin basindaki ultrason tahminleri tarih konusunda daha dogru oluyor demisti, hakliymis.

Bundan 20 gun onceki ultrasonda 3,5 kilo olmustu bebis. Simdi daha da buyumus olmali. Bakalim kac kilo dogacak. Son gunlerin bu sabirsizligi cok zor valla. :18:

ailenizin yeni üyesiyle nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun yıllara canımm tebrik ederim
tşk ederim canım ....
kız bakalım eşin sana ne süpriz yapacak.
bakalım canım ben de merak içindeyim ..
sağol canım inşallah..

evet canım ıyı herhalde rahatı hayırlısı artk vaktı saatı var herhalde aynen canm benm burda hıc arkdsm yok görümcemler var onlrda hafta sonu gelıyo burda ben ataklarmdan baya sıyrıldm herkes yardmcı olsn saoln sona geldk bıde dogursk saglıcakla bence herseyı arastrmk ıyı degıl bosuna moralımızı bozuyz

selam kızlar hastaneden yeni geldik kızım 2800 gr olmuş ii dedi doktor 3 haftada 600 gr almış bana da normal geldi ne fazla ne az yani 3 kıloyu gecer dedi bakalım ya canım sıkıldı bıraz ne nst ye ne de catı muayenesine sokmadı bu kadın benı doğum ile ilgili tek konusmamız ben normal istiyorum dedım o da kordon güzel durumda suyun ii bebek dönmüş durumda normal olacak gibi eeeeee bak bi catı müsait mi,epiduralli mi,epiduralsiz mi nasıl olur sancılarım var diyorum al bı nst bak yok ultrasonda baktı ölçtü biçti 10 dk bitti sinirlerim cok bozuk kızımın durumu ii Allaha şükür nankörlük etmek istemiyorum ama kızlar kafamda bi sürü soru var iki güne bi kusuyorum diyorum aslında olmaması lazım diyo eee diyorum oluyo ne yapalım ses yok valla baska bı doktora gitsem diyorum eşim de diyo kı şimdi bu saatten sonra kımse bakmaz bakan da şimdi olur olmadık bi sey söyler canımız sıkılır bilemedim ama 3 hafta bekle 10 dk lık bı muayenede tatmin olamadan sorularına cevap alamadan gel

Son düzenleme:
benim kociş gibi, ne yaparsan yap seninki de senle yatmaktan vazgeçmicek kuzu belli oldu

kuzu bizim evlilikte ilk yıllarımız hep ayrı geçti..o yüzden adamda değişik bir huy var...resmen o yılların acısını çıkartıyo...
gece yatağın diğer başına dönmüş yatmışım...kalkmış kafamı yerinde bulamayınca bağırıyo nerdesin diye..zannetmiş ki yataktan ben çıktım gittim tek yatıyorum...

benim kociş gibi, ne yaparsan yap seninki de senle yatmaktan vazgeçmicek kuzu belli oldu

vaLLA benm kocıste ayırmadı hıc düşünmedı zaten ben kocamsz uyuyamym kı anneme bıle gıdym zor uyuym o olmaynca cok alıstm 8senelık evlıyz ılk kızmdada beraber yattk bundada ayırmadk yatakları uykusu agır deyıl o benden dıkkatlı hıc carptıgı falan olmadı bazen kızm gelıyo yanımıza korkuo hemen kendı tarafına alıyo annene carparsn dıye napalım az kaldı arkadslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…