dogru söylüyn canm ben panıkataklıym hersey norml dıyrm artk ıyıkı var burdakı arkdslr yoksa daha cok ataklr yasardmgünaydın cnm.. Bu gidişle artık yaşadığımız psikolojik durumlar için sebep aramamıza gerek yok sanırım. Ne oldugunu anlamadan ağlamak sevinmek depresyona girmek.. Hepimizin rutini oldu :)
Kabuslarla dolu bi gece geçirdim, epeydir rahattım ya..
İşin kötüsü korkarak uyandım, kocişe sarıldım geri uyudum, bu kezde uyuyup uyandıkça devamını gördüm
En sonunda kalktım tv izledim 1 saat, tekrar yattım. zar zor uyumuşum ve yine bi kabus..
Bu hormoncuklar ne kadar yaramaz oldular böyleeee...
hayırlısı cnm bebişin keyfi iyi o zaman içerde :)ıyıce 40 olalımda bakacz artk nıyetı bozdum yanı ben gecen carsmba nstde sancı cıktı gelen gıden yok daha 9gun oldu
bende anksiyeteli oldugum için aynı şeyi söylüyorum. dışarda milletle uğraşmaktansa burada sizlerle vakit geçirmek kat kat daha güzel. en azından bi saygı var, beraberinde sevgiyi getiriyo. herkes birbirine yardımcı olmak için bişiler yapıyo..dogru söylüyn canm ben panıkataklıym hersey norml dıyrm artk ıyıkı var burdakı arkdslr yoksa daha cok ataklr yasardm
hayrolsun kuzum :)ben rüyamda ne gördüm bu oğlum doğmuş meger ben ikinciye hamileymişim ikinciyi doğuruyodum o da kızmış yatağımı süslemek için iki balon bağlamışlar biri oğlum için biri kızım için mavi ve pembe :)
bu arada biz kocişle yatakları ayırdık
ben rüyamda ne gördüm bu oğlum doğmuş meger ben ikinciye hamileymişim ikinciyi doğuruyodum o da kızmış yatağımı süslemek için iki balon bağlamışlar biri oğlum için biri kızım için mavi ve pembe :)
bu arada biz kocişle yatakları ayırdık
hayırlısı cnm bebişin keyfi iyi o zaman içerde :)
bende anksiyeteli oldugum için aynı şeyi söylüyorum. dışarda milletle uğraşmaktansa burada sizlerle vakit geçirmek kat kat daha güzel. en azından bi saygı var, beraberinde sevgiyi getiriyo. herkes birbirine yardımcı olmak için bişiler yapıyo..
hayrolsun kuzum :)
ben önceden direk yorumlarına bakardım ama hamileliğimde bakmıyorum. hayatta aklıma fikrime gelmicek seyler görüyorum. bu gece fena korktum ama :)
kociş peşinden gelmedi mi kıs :))
benim ki ayırmadı..yatmam tek başıma dedi..akşam burnumdan döktü durdu..
aynen canım, bi de yorum okusam gece de uyumam benevet canım hayrolsun demek lazım gerek yok yorumla kafa karıştırmaya
yok o gitti başka odaya yatağı oğluyla bana bıraktı sabah bi geldi yanıma sarılıştık sonra işe gitmek için uyandık artık zor zamanlar kaldı biraz daha sıkıcaz dişimizi :)
ayırdı valla çok korkuyodu çarparsam diye bide ben gece kalkıp başımı ayak ucu tarafına filan koyuyodum tekme atarsam diye tedirgin oluyodu ayrı yatmak iyi geldi ama baya rahat uyumuşumm
aynen canım, bi de yorum okusam gece de uyumam ben
seninki iyiymiş, benim kociş ayrılmam dedi ama dün geceden sonra fikri değişir mi bilmiyorum, habire dönüp durdum bi de tosulduyorum ki sorma
bir köşede kıvrılıp yatarım dedi.seni rahatsız etmeyecem dedi söz dedi...bende tamam dedim napim..
benim kociş gibi, ne yaparsan yap seninki de senle yatmaktan vazgeçmicek kuzu belli oldubir köşede kıvrılıp yatarım dedi.seni rahatsız etmeyecem dedi söz dedi...bende tamam dedim napim..
nasılda kuzu oluyorlar söz konusu çocukları olunca
tşk ederim canım ....ailenizin yeni üyesiyle nice mutlu sağlıklı huzurlu uzun yıllara canımm tebrik ederim
bakalım canım ben de merak içindeyim ..kız bakalım eşin sana ne süpriz yapacak.
sağol canım inşallah..canım olur olur daha zamanı dolmamış demekki ben de senle aynıyım benim doğumda 16 ekim görünüyor pazartesi nstde sancı çıkmadı bu hafta başı yine gidicem bakalım nolacak
şimdi nasılsın peki canım yok dimi birşey daha dursun seninki 1-2 hafta daha haftan erken daha
geçmiş olsun bu havalara günmeyin en çok hasta eden havalar ıhlamur iç iyi gelir
nice mutlu huzurlu yıldönümleriniz olsun inşallah yavruşlarınızla birlikte
Hadi bakalım. Allah yardımcın olsun. Hayırlı doğumlar olsun
Hayırlısını istemek lazım tabii ki canım.
Maasallah bebeğine de.
hayırlısı cnm bebişin keyfi iyi o zaman içerde :)
bende anksiyeteli oldugum için aynı şeyi söylüyorum. dışarda milletle uğraşmaktansa burada sizlerle vakit geçirmek kat kat daha güzel. en azından bi saygı var, beraberinde sevgiyi getiriyo. herkes birbirine yardımcı olmak için bişiler yapıyo..
hayrolsun kuzum :)
ben önceden direk yorumlarına bakardım ama hamileliğimde bakmıyorum. hayatta aklıma fikrime gelmicek seyler görüyorum. bu gece fena korktum ama :)
kociş peşinden gelmedi mi kıs :))
benim kociş gibi, ne yaparsan yap seninki de senle yatmaktan vazgeçmicek kuzu belli oldu
benim kociş gibi, ne yaparsan yap seninki de senle yatmaktan vazgeçmicek kuzu belli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?