2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar hasta olmuyorum diye seviniyordum,hapşırmaya başladım burnum da sızlıyor.moralim bozuldu yahu

geçmiş olsun cnm, bende öyleyim sabaha kadar su içinde kalıyorum, sıcak şeylerle boğazını yumuşak tut cnm, bide bol bol sıvı almaya bak, gribal enfeksiyonda en iyisi, bozma moralini hamilelikte muhakkak hastalık olurmuş :) bide artık sonlara yaklaştığımızdan vücut direncimizde düştü onunda etkisi var, çevrede de herkes hastalanmaya başladı bizim için kaçınılmaz oluyor, inş. doğuma kadar atlatırız cnm dikkat et kendine...

Günaydın hatunlarrr..:80:
Dün akşamüstü kendimi kötü hissettim kocişi çağırdım hemen evde kimse olmayınca. Yazamadan çıktım sizede..
Nasılsınız bakalım ? Yeni haberler var mı ?

kızlar ben sola yatıyorum sürekli ama uyşuyo ağrıyo bu defa solum arada sağa da dönüyorum sakıncası var mıdır acaba siz hep solda mı uyuyosunuz uzanırken felan da :26:

kızlar ben sola yatıyorum sürekli ama uyşuyo ağrıyo bu defa solum arada sağa da dönüyorum sakıncası var mıdır acaba siz hep solda mı uyuyosunuz uzanırken felan da :26:
Sebim sola yatılması en güzeliymiş, kalbe giden ana damara fazla baskı olmaması açısından.. Ama benim doktorum hiçbir zaman sola dönerek yat demedi. Hamilelikte nasıl rahatsan öyle davran dedi, sadece zorlayıcı işler yapmamam gerektiğini ve suyu çok içmemi söyledi. Ben elimden geldiğince soluma dönüyorum ama dediğin gibi bu seferde baştan aşağı ağrıyo uyuşuyo.. Kulağım bile acıyo inanır mısın, illa sola yatmaktan değil sola yatıpta dönememekten :))

benm kendime o kadar çok nazarım değiyor ki anlatamam.aaa ne güzel ben de bu yok olmadı desem hemen pırtlayıveriyor.iş yerinde 2 litre su içitorum.eve giderken de meyve alırız.bugn dr a gidecez bakalım o ne diyecek

ben de soluma yatmaya çalışıyorum ama olmuyor uyuyamayınca sağa yatıyorum.inşallah bebişlere birşeycikler olmaz

benim dr um da illa sola yat demedi ama sırt üstü yatmamamı söyledi canım ondan merak ettim acaba herkes sadece soluna mı yatıyo die çünkü uyuşuyo bir zaman sonra heryeim dediğin gibi mecburen değiştiriyorum pozisyonumu

inşallah canım ama mecburen değiştiriyoruz çünkü dayanılacak giibi olmuyo bazen

ben biraz çıkıyorum hanımlar gelirim tekrar by
bişicik olmaz kuzum merak etme Rabbime emanetler :) görüşürüz cnm

dün kontrole gittim bebeğin doğacağı yok galiba iyice stres oldum .aşağı inmiş ama nst de sıfır sancı

günaydın kızlar
gece sancım vardı korktum doğuracam diye ama sancılar pek düzenli değildi o yüzden biraz da rahattım ama aklımdan geçen şey evimin kirli olmasıydı hadi şimdi doğursam daha temizlik yapacaktım dur kızım şimdi doğma diyorum yaa neyse zaten ağrı uyutmamıştı 6.30a kadar sonra da uykum kaçtı evi temizledim ve size bakayım dedim napıyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…