İnşallah Allah gönlüne göre verir CNm
Şu haftalar uykuunun tadını çıkar yakında
Uykusuz geceler başlayacak malum ğöbüşler
Büyüyecek sancılar olacak hamileliğin en güzel
Ayındasın cnm
Kız dün gece doğuruyorum dedim o hala
Uyuyor hak veriyorum çok çalışıyor
Desene senin eşin babalığa kendini şimdiden
Alıştırmış
İnşallah Allah gönlüne göre verir CNm
Şu haftalar uykuunun tadını çıkar yakında
Uykusuz geceler başlayacak malum ğöbüşler
Büyüyecek sancılar olacak hamileliğin en güzel
Ayındasın cnm
Kız dün gece doğuruyorum dedim o hala
Uyuyor hak veriyorum çok çalışıyor
Desene senin eşin babalığa kendini şimdiden
Alıştırmış
Kızlar iyi geceler bende de uyku yok
Neyse tatlım son haftalarda güzelEvet uyumam lazım aslında ama uyuyamıyorum gündüzde zombi gibi dolanıyorum ortalıkta..
Benimde yavaştan başladı saga sola dönerken ağrılarım şimdiden
Bebebk doğunca bu günleri arayacağım kesin
adam biliyo tabi doğum olunca uykusuz geceler geçirecekbol bol depoluyor o yüzden. seninki de alışmış bak babalığa.
eşimin hiçbir konuda panik olduğunu görmemiştim şimdiye kadar
Kız elfile ardımdan sen de doğur
Ben temizlik yapamadım
Kim yapacak temizliği ütüyü
Neyse bir ara benim kocişe
Kakalarım ütüyü
Bu oğlan kendini 6 aylık sanıyor ne sancı ne bişey anlamadım gitti 45 te doğar bu gidişle
Bu oğlan kendini 6 aylık sanıyor ne sancı ne bişey anlamadım gitti 45 te doğar bu gidişle
valla canım hoşgeldin ne iyi ettin de geldin. bu zullunun doğurması lazım artıkbu gidişle ona heyecanlanmaktan ben doğuracağım son zamanlar hele hiç geçmek bilmiyor.
ben bu hafta kendi kendimi gaza getirecektim, o gazla doğuma giderdim de... hem bebeğim biraz daha büyüsün istedim. hem de ev o kadar dandini kihaftasonu eşimle dip köşe bucak temizlik yapacağız. sonrasında doğurabilirim
amin inşallah vakti gelince sağ salim bebeğini kucağına alırsın. cinsiyeti nedir?
Evet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hatta bu sabah sancın gittikçe artıyor dimi açılmanda olmuştur şimdi senin 4 cm kesin
Evet senin 1 hafta beklemen yeterli gibi evi temizledikten sonra sıra sende olur
Sonra sende sancısız açılmayla doğurursun inşallah
Bir topikte okumuştum çok güzel bir doğumdu
Kadının sürekli büyük abdest isteği geliyomuş sabaha kadar lagaboya gitmiş ama bşey yok sabah dr aramış böyle böyle demiş
dr doğum başlamış hemen gel demiş kadın gittiğinde 8 cm hemen doğuma almışlar sancısız ağrısız ne güzel benimde hedefim öle doğurmak
Amin inşallah hepimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza Erkek benim bebeğim..
oturduğun yerden yap kız ütüyü sen deağır işleri kakala kocişe, süpürmek silmek gibi. ben oldum olası oturarak ütü yaptığımdan, eşim sadece ütü masasını getiriyor. bir yandan tv izleyip bir yandan ütüleyip ütüleyip sandalyeye asıyorum. sonra onları götürüp dolaba asıyor.
asıl dert süpürge... yerdekileri kaldır, koltukları çek falan... sözü var bu haftasonu dip köe bucak temizleyeceğiz. hatta perdeleri yıkayayım ütüleyeyim sen camları siler misin dedim olur dedi
Anneler geldi herkes sormaya başladı stres mi yaptı oğlan noldu anlamadım yukarı kaçıyor hep herşeyi hazır bekliyoruz bazen annemi doğumdan sonra mı çağırsaydım diyorum
çok iyi ya.. nerdeydin sen bu zamana kadarmotivasyon kaynağımız aramızda artık
Kız doguramam ben bu kızEvet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hatta bu sabah sancın gittikçe artıyor dimi açılmanda olmuştur şimdi senin 4 cm kesin
Evet senin 1 hafta beklemen yeterli gibi evi temizledikten sonra sıra sende olur
Kadının sürekli büyük abdest isteği geliyomuş sabaha kadar lagaboya gitmiş ama bşey yok sabah dr aramış böyle böyle demiş
dr doğum başlamış hemen gel demiş kadın gittiğinde 8 cm hemen doğuma almışlar sancısız ağrısız ne güzel benimde hedefim öle doğurmak
Yok tatlım ıyı yaptın her an bebiş gelebilirAnneler geldi herkes sormaya başladı stres mi yaptı oğlan noldu anlamadım yukarı kaçıyor hep herşeyi hazır bekliyoruz bazen annemi doğumdan sonra mı çağırsaydım diyorum
Ben geceleri horul horul uyuyordum önceden şimdi artık stresten uyuyamıyorum kolay oğum seneryolaraı yazıyorumçok iyi ya.. nerdeydin sen bu zamana kadarmotivasyon kaynağımız aramızda artık
Kız ütü yaparken dalıyorum ben
Az daha koltuğu yakıyordum
ÜtüyleEki Görüntüle 815406 Eki Görüntüle 815407
Bebişimin bir ay önceki hali
Şu an kocaman olmuştur herhalde
Evet bencede zorla kndini biraz zuluuu yapabilirsin başarabilirsin yarın doğurabilirsin sen
Hakikaten benim de öyle olsa imrendim
Kız ütü yaparken dalıyorum ben
Az daha koltuğu yakıyordum
ÜtüyleEki Görüntüle 815406 Eki Görüntüle 815407
Bebişimin bir ay önceki hali
Şu an kocaman olmuştur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?