2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Simdi anlaminda demedim tatlim. Gunduz kontrole git diye dedim. Son haftalar ve cidden belirtiler var... Merak ediyorum bir de bakalim doktor ne diyecek. Tamamen bencilce yaniiii :)))

sabah zaten gidiyorum Cnm şu an dr bir arkadaşım var onunla gorusuyorum
bakalım ne diyecek

ayy okadr cok sey varkı soracak
ekım annesı
imperıal hastanesı
kırhan bey
306
evettttttttttttttt

doğum yapan arkadaşlar

1-bademball
2-piskolata
3-greathopes
4-aereninannesi
5-nurberra
6-neslihakan
7-mexx
8-sertkaya07
9-orlic
10-sdf82
11-ilaydahey
12-busra00
13-kishaji
14-adig-e
15-blk10
16-yacem
17-ozgurum42
18-zehra26
19-tılsım
20-waves
21-bebeğininannesi
22-cullucan
23-pavli
24-papasoner
25-takase
26-gamzesena
27-swan61

geçmişi okudum biraz da kordon dolanmasıyla ilgili SEZIN61 özellikle sen çok gerilmişsin de lutfen rahat ol.. Rabbim hayırlısıyla bu bebekleri bize nasip kısmet etsin sağlıkla kucağımzıa alıcağız elbet, yeter ki dualarımızı eksik etmeyelim.. Bu arada normal doğum hikayeleri okudum çokca, normal doğumları düşün bide sezeryanda değil zor olanlar yazmış ki kordon dolanmıştı 2 kere kollarına geçmiş kordon ve normal doğum yapmış düşün kordon sebebinden doktorlar hemen sezeryan bile dememişler, dünya kadar kadın yani bu durum o kadar riskli bişey değil demek ki,kaldı ki hepimiz doktor kontrolundeyiz sen biliyorsun, biz sanki sureklı ultrasonda myız bu kadar hareketde ne olup bittiğinimi biliyoruz tek duamız Rabbim hepimize sağlık sıhhat versin hayırlısıyla kucağımıza alalım bebeklerimizi, aklına kötü şeyler getirme strese girme bebeğini huzursuz etme.. ben inanıyorum hepimiz sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucaklarımıza inşAllah..

ayy duygulandım yıne zaten oldum olası duygusalım kendım gıdıyormuş gıbı hıssedıyorum

ay son 2 gün..gündüzleri sakinim de şu gece olunca acayip heyecan yapıyorum.

Aynen canım 20 gunden az bır gunumuz kaldı bencede. Benım catı normale gore bıraz daha darmıs cnm normal dogum yapmam tamamen bebişin kılosuna baglı yanı tabıkı sezeryan olma ıhtımalımde varmıs bu durumda.
kızlar benim bel arilarim arttı midem çok kötü
gece gece midem bulaniyor
Tuzlu bırsey ye cnm mıden otursun ıyı geceler.
ay son 2 gün..gündüzleri sakinim de şu gece olunca acayip heyecan yapıyorum.
Ne guzel cok az kalmıs cnm

tuzlu yiyemiyorum Cnm sonra yüzüm şişiyor domates gibi
oluyorum

bende oyle dusunuyorum ama bugun yazılanlarrr olmadı yasayan bılır galıba kordon bebegın her seyı oksıjenı besın kaynagı yasam kordonu.... ılk dolandı dedı dr korktum ürperdım mınık kızım çok hareketlıydı zaten renklı dopler ıstedı o sırayı bekleyene kadar gozlerımden yaşlar suzulduuuuu eşim durgunlaştı alışmıştık asında elıfımın surprızlerıne 10 haftalıkken ıç organları dışarıda doğacak dedıler tahlıl ustune tahlıl ozel dr falan neyse atlattık 20 haftada kapanması gereken kalbındekı delk kapanmamış dedıler atlattık aynı anda iskelet yapısında bısey varmı dıye balıkdı olcumler arasında fark cıktı dıye oda frenklı doplerde normal cıktı o gun bırde kordon dedıler dusun işte uzulme demekle olmuyor ben hala kucagıma alabılecekmıyım dıye dusunuyorum içim çok dolu bugun o yazı benı delı ettı ve benn bır bbek kaybetmış bırı olarak elıfım benım ıcın çok kıymetlı annesınıı bıraksın ıstemıyorum ve boyle aptalca hurafelerlee burayı mesgale edenlerın agızlarının payınıda verırım çok cekmiş bırı olarak

tuzlu yiyemiyorum Cnm sonra yüzüm şişiyor domates gibi
oluyorum
Hadi ya anladım cnm uyumakta zorlaştı artık benım mınık ben uyudugumda uyuyor galıba sakınlesıyor Ama ben de su bel agrılarından dolayı zorlanıyorum

Minik kızını saglıcakla kucagına alıcaksın cok az kaldı Sezıncım burdakı yazılanları görme dıycem ama mecburen goruyorsun kafanada takarsın ıster ıstemez evet bıraz daha dıkkat edılsın yazılar yazılırken ama bak bebısın ıyı cok sukur.

sezinim üzülme artık kız benim için dr ölecek
demiş hala yasiyom

geçenlerde tuzlu yedim Cnm sonra
eşim eve geldi neoldu bütün gün agladinmi
yoksa diyorgöz kapaklarim bile şişmişti

sezinim üzülme artık kız benim için dr ölecek
demiş hala yasiyom

Allahım hepımıze yardım etsın kızlarr tum ısteyenlerede nasıp etsın bızlerede sağ salım tattırsın inş. dusuncesı bıle ne guzel evın içinde bır canlının senden cıkması senın kanın olması eşinle sana muhtac olması Allahın mucezesı onlar korusun inş.

ayy bu rengin adı ne tam olarak canım çok güzelmişş bende doğumdan sonra bu tonlarda boyatmayı düşünüyorum da..

palettenar kızılı cnm benim çok hoşuma gitti 2 kere üst üste boyayınca oturacak

cnm nıye sen boyalıyosunkı dr lar ızın vermıyo kımyasal dıye yınede sen bılırsın

cnm ilk 3 ay sakıncalı oda açtırmak sakıncalı boyamak değil onunda tam kanıtı yok genelde sakıncası yok diyolar doktorumun hoşuna bile gidio valla karamel yapmıştım şakalaştı benle süslü anne die

aynen sekerım ya valla pekmez yedım ballı muz falan devam haftaya tekrar gıtcem allahım ınş 3 kıloyu bulur

bulur cnm 3 kilo rahat olur sen sıkma canını

geçenlerde tuzlu yedim Cnm sonra
eşim eve geldi neoldu bütün gün agladinmi
yoksa diyorgöz kapaklarim bile şişmişti
Ooo cok dıkkat et o zaman canım dokunuyor demekkı dogrudan

Amin tatlım inşallah Hakıkaten öyle valla muhtesem bırsey olsa gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…