• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor bana

Bebek olabılırmı cnm benımkıde tas gb oluyor dokunuyorum falan bebıs hareket edınce gecıyor ama vajınadakı kasılmalar daha bende tam baslamamıs yasayanlar bılır hadı hakkında hayırlısı cnm.

Yok canim bebek degil. Karnimin her tarafi ayni sertlikte

slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallah:16:size haber vermek ıstedım
Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?
oy maşallah size çok tatlısınız canımm:nazar:

Çok saol cnm benım :)

kızlar yarın 39 olcam ve randevum var artık doğurmk istiyorum ...

Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?
bu tür kasılmalar oluyor canım gün içinde normal yani çok olmadığı sürece
Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım foto :nazar::nazar: Dün 36+4dük. Maşallah kızıma :nazar::nazar::nazar::nazar:

Magvıtal ıcıyorum çok ekşi yahu :44:

Selam kızlar kontrolum haftayaydı bugun yınede bır gıdeyım nstye gıreyım ıstedım gırdım sancım cıkmadı çatı muanem yapıldı ister istemez tedırgın oldum cok uzun surmuyor çatı cokda genıs degılmıs yanı ne dar ne genıs dedi normal dogum bebegın kılosuna baglıymıs bu durumu yasıyan varmı? Hakkımızdan hayırlısı bebiş yeterkı saglıklı olsun.

maşallah ne güzel büyütmüşsün öyle:nazar::nazar:
magvitali ben de kullanıyodum kasılmalar için ama midemi ekşitiyor ben de içmiyorum artık bıraktım
4 kiloya kadar normal doğum oluyor canım hatta 4500e kadar yapıyorlar sıkıntı olmuyor korkma bence bebişin anca 4 olur en fazla o da normal doğuma uygun bir kilo

Oyyy az kalmıs tatlım saglıcakla al kucagına ınsallah bende bugun medıcaldeydım aklımdan gectın sendemı ordaydın çatı kontrolum ?yapıldı. Epiduralmı olucak?

Çok saol cnm benım :)

sağol cnm. yok ben orda degıldım tansıyonum gecen hafta yüksek cıktı burdada takıp altındayım Mehmet beyle irtibat halındeyız oda gel pazartesı alalım dedı ama detayları konusmadıkda ben tamamen bayılmak ısterım sanırım

magvitali ben de kullanıyodum kasılmalar için ama midemi ekşitiyor ben de içmiyorum artık bıraktım
4 kiloya kadar normal doğum oluyor canım hatta 4500e kadar yapıyorlar sıkıntı olmuyor korkma bence bebişin anca 4 olur en fazla o da normal doğuma uygun bir kilo

Saol canim icim rahatladi

Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydım:1:şimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin:34:
Allah analı babalı büyütsün.
ben geldim eşimle dışarı çıktık eminönüne gidicektik ama şimdi otobüslerde kim sürünecek dedim vazgeçtik kendi olduğumuz semti gezdik yemeğe gittik geldik akşamda bebeğimin beşiğini düzenledim çarşafını filan çekmecelerini yerleştirdim benim iiçine girip yatasım geldi eşim görünce doktora gittiğimizde diyelim artık doğurtsun da içinde sevelim diyor:1::1:
Iyi olmus. Cok yorulurdun gercekten.
slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallah:16:size haber vermek ıstedım
Hayırlı olsun insallah canım.

Yok canim bebek degil. Karnimin her tarafi ayni sertlikte
Anladım cnm muhtemeln kasılmaların baslamıs o zaman.
kızlar yarın 39 olcam ve randevum var artık doğurmk istiyorum ...
Hadı hayırlısı cnm belkı yarın gelır bebısın saglıcakla.

Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .
sağol cnm. yok ben orda degıldım tansıyonum gecen hafta yüksek cıktı burdada takıp altındayım Mehmet beyle irtibat halındeyız oda gel pazartesı alalım dedı ama detayları konusmadıkda ben tamamen bayılmak ısterım sanırım
Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısı

Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydım:1:şimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin:34:
sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelim:1:
Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?

Cnm eğer çok sık olursa dr şöyle az oluyorsa normaldir:1:

ayy ne güzel az kalmış sağlıkla al inşallah kucağına
Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor bana

Bebek olabılırmı cnm benımkıde tas gb oluyor dokunuyorum falan bebıs hareket edınce gecıyor ama vajınadakı kasılmalar daha bende tam baslamamıs yasayanlar bılır hadı hakkında hayırlısı cnm.

aynen benim de muhtemel doğum 16 ekim görünüyor 20 günüm var ama doktor o kadar beklemz gibi duruyor dedi:31:
ben de sürpriz yapsın istiyorum çok da son günlere kalmak istemiyorum:49::49:

Saolasın canım. Ama 4 e kadar yolu olan bayanların catısı belkı daha genıstır bılmıyorumkı benımkı ne dar ne genısmıs .

Anladım cnm ben bugun doktora sordum sezeryan olursa epiduralmi genelmi dıye epidural dedi geneli önermıyoruz artık bebek ıcın dedi bılmıyorumkı hayırlısı

sağlıkla büyüttü bebisini Cnm sende doğum yapanlar listesine ekleyelim:1:

Cnm eğer çok sık olursa dr şöyle az oluyorsa normaldir:1:

Artik dogsun diyen ben 3bucuk attim yemin ediyorum. :))) suan biraz rahatladim. Ogreniyoruz bakalim

valla ben de bilmiyorum canım o nasıl oluyor doktorun çok yoruma açık bir şey söylemiş belki her ihtimale karşı sezeryana açık kapı bırakmak istemiş olabilir yani sonrada hani normal demiştiniz demyin diye

ayy ne güzel az kalmış sağlıkla al inşallah kucağına

aynen benim de muhtemel doğum 16 ekim görünüyor 20 günüm var ama doktor o kadar beklemz gibi duruyor dedi:31:
ben de sürpriz yapsın istiyorum çok da son günlere kalmak istemiyorum:49::49:

ayy cnm artık bende doğurmak istiyorum ama tık yok.ne ağrı ne sancı bişeycik yok.ayıptır sölemesi bugün ishal oldum ona bile sevindim bu bi işaretmi diye ama hiç sanmıyorum :44: son gününe kadar içerde durcakmış gibi geliyo kızım.

kızlar benim bel arilarim arttı midem çok kötü
gece gece midem bulaniyor

sankı bır akrabamı bulmuş gıbı sevındım:16::16::16::16::16::30::30::30::30::46::46::46::46::46:

Back