Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydım
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
şimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin