• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
Ben son haftalara geldikce kafam karmakarisik oldu kasilma mi bebegin hareketlerimi anlamiyorum :)) Gecen hafta bel agrim vardi cok siddetli ama bu hafta turp gibiyim ama artik bitsin bu hamilelik sikildim yaaa

iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz :16:
Hadi bakalım git gor kızcağızını :)
Bu gece benimde ağrım var bir saat içinde üç defa oldu sancım :18:inşş doğurmam kızımda acayip hareketli
Benim oğlum da cok hareketli ve sert vuruyor bu gece.
ingiltere ve 38 haftalik hamileyim 11 ekim dediler

Aynıyiz seninle.
İngiltere de imkanlar iyidir aslında öyle degil mı?
Doğumun kolay olur insallah.
Yurtdışında zaten genelde normal dogum yaptırıyorlar seçme hakkın yok. Sadece acil bir durumda sezaryen.
Haftada bir mi gidiyorsun muayeneye.

Son düzenleme:
Kızlar uyku tutmuyor düne göre ağrılar
Şiddetlendi sabah Dr gidecek vakit nasıl
Geçecek:44:

zullum sen gene bi duş al.. eğer daha da şiddetlenrse bu sefer lütfen doktora git. hastane 5 dk mesafede değil mi zaten? illa evde doğurucan bak :1::1:

Kız sabahtan beri duş ala ala bi hal oldum:37:
Evet CNm çok yakın evdemi :53:bebiş gelse doğururum:16:

iyi geceeler kızlar sabah dr gıdıcem benn kızımı görmeye amelıyat oncesı tahller yapılcak gorusuruz :16:

benim de kordonu dolanmıştı 1 tur,ama Kırhan bey insana o kadar güven veriyor ki önemli değil deyince korkmadım,gerçekten de sorun olmadı,inan 10 dakikada normal doğum yaptım:46:hatta doğumum çok rahat geçtiği için gece hastanede bile kalmadık,sabah doğum yaptım akşamüstü beş buçukta çıktık:34: sağolsun ebe hanımlar çok ilgili ve anlayışlıdılar,beni çok rahatlattılar,tam ben doğumhaneye girdiğimde Kırhan bey sezeryana girmişti,ebe hanım doğumumu yaptırdı,sonra Kırhan bey odama gelip bi gittim geldim ne ara doğum yaptın dedi:1: ikinci doğumum olmasına rağmen çok gergindim hastaneye giderken,ama gerçekten herşey çok mükemmel ve umduğumdan çok daha kolay geçti.Sezincim şimdi senin rahatlaman gerek,o tarihe kadar kafanı rahat tutmaya çalış,bak benimki normal olduğu için zamanı belli değildi,aniden suyum geldi ve başladı,her söyleneni kafana takarsan daha zor olur,ben hergün burdayım bebiş müsade ettiği sürece:16:istediğin herşeyi çekinmeden sorabilirsin:16:

iyi geceler kızlar ya ben anlamıyorum sancı nasıl oluyor bende garip garip ağrılar var offf doğmaya niyeti yok benimkinin galibaaa

Uykum var ama uyuyamıyorum :60::60::60::60::60:
Iyice saçma sapan biri oldum :89::89::89::82::82:

Uykum var ama uyuyamıyorum :60::60::60::60::60:
Iyice saçma sapan biri oldum :89::89::89::82::82:

Off bende uyuyamıyorum :( sabah benimde kontrolüm car stres tapıyorum sanırım , geçen haftada böle olmuştum sabaha kadar kasıldım, ama nst de sancı çıkmamıştı , yine öle olucak gb benimki :)) doğurmasın var artık benimde , sabırsızlanmalar giderek artıyor ....

Off bende uyuyamıyorum :( sabah benimde kontrolüm car stres tapıyorum sanırım , geçen haftada böle olmuştum sabaha kadar kasıldım, ama nst de sancı çıkmamıştı , yine öle olucak gb benimki :)) doğurmasın var artık benimde , sabırsızlanmalar giderek artıyor ....

CNm benim 3 gündür ağrım var ama o kadar karma
Karışık oldum ki sancı çıkmaz diyorum
Ama eşim büğün karnın iyice aşşağı düşmüş
Diyor hakkımızda hayırlısı olsun CNm inşallah
En kısa zamanda doğururuz

Back