2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
kızlar nefes alıp verirken belim ağrıyor üşüttüm:26: mü acaba

Olabılır canım benımde usutunce agrıyor genelde ee tabı hamişliktende kaynaklanıyor ister istemez benım daha cok belımın sag tarafı agrıyor bırde kalçalarım

Olabılır canım benımde usutunce agrıyor genelde ee tabı hamişliktende kaynaklanıyor ister istemez benım daha cok belımın sag tarafı agrıyor bırde kalçalarım

benimde sol tarafim ağrıyor hep sola yatıyorum sol kulağım bile ağrıyor

benimde sol tarafim ağrıyor hep sola yatıyorum sol kulağım bile ağrıyor

Valla zor canım son gunler ama bıtıyor kavusucaz saglıcakla az daha sabredelım . Bugun dogumhanenın kapısındaydım bebiş dogdu getırdıler o kadar duygulandım ki yavrum benım ya şaşkın şaşkın bakıyordu hemsırenın kucagında

ay melek gibidir şimdi bende minik minik bebisler görünce dayanamiyorum dogurasim geliyor

oh benimde aklım sendeydi ne yaptı diye sevindim kız iyi kilosu eşimin kuzeni doğum yaptı geçen ay 2300 dü bebek gayette sağlıklıydı pekmeze devamm

aynen sekerım ya valla pekmez yedım ballı muz falan devam haftaya tekrar gıtcem allahım ınş 3 kıloyu bulur

Kızlar buda benım fıstık dün eşime çektırmıstım foto Dün 36+4dük. Maşallah kızıma

Eklentiler

• $IMG_20130925_221555.jpg
    26,7 KB · Görüntüleme: 45
çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar

cnm nıye sen boyalıyosunkı dr lar ızın vermıyo kımyasal dıye yınede sen bılırsın

Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?

ben geldim eşimle dışarı çıktık eminönüne gidicektik ama şimdi otobüslerde kim sürünecek dedim vazgeçtik kendi olduğumuz semti gezdik yemeğe gittik geldik akşamda bebeğimin beşiğini düzenledim çarşafını filan çekmecelerini yerleştirdim benim iiçine girip yatasım geldi eşim görünce doktora gittiğimizde diyelim artık doğurtsun da içinde sevelim diyor

Son düzenleme:
Ben de bir Ekim annesi olacaktım,4 Ekim muhtemel doğum tarihimdi,ama benim 6 yaşında bir oğlum var, o 37 haftalık doğmuştu,o yüzden kızımdan da böyle bir sürpriz bekliyordum,ama yine de aylardır Ekim anneleri topiğini takip ediyorum,sizlerin hepinizi tanıyor gibiyim,hep okudum,hiç yorum yazmadım,ama bugün üye olmaya karar verdim.Gerçi biraz geç oldu,çünkü kızım 37 hafta 5 günlükken 18 Eylülde doğdu.Bugün üye olmamın sebebi Sezin'e bişeyler yazmaktı,ama moralini bozan yazışmalardan önce,onları şimdi gördüm,kullan at çamaşırlarla bile ilgili ne kadar endişe ettiğinizi görünce yazmak istedim.Hepiniz sonuna kadar haklısınız endişe etmekte,çünkü çoğunuz ilk defa bu deneyimi yaşayacaksınız,ben ikinci doğumum olduğu halde öyleydim,özlelikle Sezin'e yazmak istemem onunla aynı hastanede doğum yaptım,ikimiz de Kırhan beye gidiyorduk başından beri,geçen hafta çarşamba sabahı doğum yaptım,hem de 306 numaralı odadaydımşimdi Sezincim,daha yeni orda doğum yapmış biri olarak bana aklına takılan ne varsa rahat rahat sorabilirsin

Son düzenleme:
çantam tamamen bitti sayılır ohhh...hafta sonu saçımıdaboyayacam şıkır şıkır gidecez doğuma fönümüzüde çektirecez size boyatacağım rengi yollayım yorum alayım kızlar

ayy bu rengin adı ne tam olarak canım çok güzelmişş bende doğumdan sonra bu tonlarda boyatmayı düşünüyorum da..

slm kızlarrr nasılsınızzz bakıyımmmm. biz iyiyiz oğluşumla çok şükür. sadece biraz tansıyon problemımız var yüksek cıkıyo ve artık doktorlar bebeği riske atmak istemiyorlar.pazartesi alacaklar oğluşuma kavuşacağım inşallahsize haber vermek ıstedım

Iyı yapmıssınız canım valla artık kocalarda sabırsızlanıyor bugun dr 20 gun falan gozukuyor dedi doguma ama 40 haftayı pek beklemıyorlar ya o yuzden hıc 20 gun varmıs gb gelmıyor bana
Kizlar malum ben yalanci sanci konusunda pek tecrubeli degilim. Karnim taş gibi suan. Vajinamda da kasilma hissediyorum ama bel agrim yok. Sizce nedir bu? Cati mi genisliyor?

Bebek olabılırmı cnm benımkıde tas gb oluyor dokunuyorum falan bebıs hareket edınce gecıyor ama vajınadakı kasılmalar daha bende tam baslamamıs yasayanlar bılır hadı hakkında hayırlısı cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…