2013 Ekim Anneleri

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Kizimiz geliyor

OY: 139 43,7%
  • Oglumuz geliyor

OY: 173 54,4%
  • Ikiz kizlarimiz geliyor

OY: 2 0,6%
  • Ikiz ogullarimiz geliyor

• Ikiz bir kizimiz bir oglumuz olucak

• Ankete Katılan
    318
ezıne bebişin kılosu nasıl dıye sormuştum sanırım okumamışsın

görmedim canım telden girdigim için arada yazanları göremeyip kaçırıyorum
bebegin kilosu aynı çıktı geçen haftayla ama doktorum gayet iii dedi olabilir dedi 3200 gram

görmedim canım telden girdigim için arada yazanları göremeyip kaçırıyorum
bebegin kilosu aynı çıktı geçen haftayla ama doktorum gayet iii dedi olabilir dedi 3200 gram

hımm kılo almamışmı oglusun uzuluyorum ya boyle olunca ama kılosu ıyıymış cnm doğuma kadar alırda

Kizlar ne olur yardım edin( suan oğlum resmen kasıklarımda ve oynadıkca cok canim yaniyo(( alta vuruyor acısı ( bu dogum sancısı mı nasil oluyor anlamadım korkuyorum((

banada oluyor canım o panik yapma hem bildiğime göre bebeğin hareketi azalırmış doğum yaklaşınca seninki büyük ihtimal aşağı inmiş yerleşiyordur oraya

ben yurt dışından getirtiyorum cnm malzemeleri bulamadım bazı malzemelerini burdan,dilersen yapabilirim sana

ilerde bebeğime kendim yaparım die düşünmüştüm de onun için merak etim canım hem yapsan bile nerden nereye nasıl alcam senden

hımm kılo almamışmı oglusun uzuluyorum ya boyle olunca ama kılosu ıyıymış cnm doğuma kadar alırda

ilk başlarda benimde canım sıkıldı hatta tekrar tekrar sordum bi sıkıntı varmı diye doktorum yok maşallah iyi gidiyoruz dedi doktoruma çok güveniyorum ve ne dediyse çıktı onun için içim rahat

ilk başlarda benimde canım sıkıldı hatta tekrar tekrar sordum bi sıkıntı varmı diye doktorum yok maşallah iyi gidiyoruz dedi doktoruma çok güveniyorum ve ne dediyse çıktı onun için içim rahat

cnm kılosu ıyı ya sorun yoktur oyuzden ya bıde daha zayıf olsaydı benımde gecen hafta 36 haftalıkken 1.980 falandı yarında ben gıtcem oglen bakalım ınş kılo almıştır

ayaga kalkinca bacaklarimdan asagi akiyor iste( ilkinde e bunu yasadigim icin biliyorum.ama hastanede beklemek istemiyorum

Maasallah. Inmiş gobus :)

Hadi yaa 100de hic hissetmedin demek. Acaba dogum sancıları kaça vuruyor o zanden :) 300-500 mu

Ben 17 kilo aldım ama belli degil cok sukur.

Ne guzel göbeğin var. Yastikli )
hehehe yalancıktan göbek yapsam daha gerçekçi olurdu belki

göbuş almışbasını gıdıyo maasallah sanda
benim oğlan çıkacağı yeri şaşırdı teyzesi.. baksana aşağı doğru değil ileri doğru gidiyo sipsivri
kızlar benımde gogusler almış basını gıdıyo patlıycak bomba gıbı
gögüslerde ne büyüme acı ne sızı hiiiçç bişey yok.. küçüktü küçük kalacak zannımca

Selam kızlarrr..yarın 08:30 da sezaryen e gireceğim.çok heyecanlıyım dua edin
aayy hayırlı olsun canım, çok geçmiş olsun şimdiden, gözün aydın

maşallah canım baya buyumuş cınsıyetı neydı
erkek büyüdü büyüdü ileri ileri gidio ama aşağı değil

cnm kılosu ıyı ya sorun yoktur oyuzden ya bıde daha zayıf olsaydı benımde gecen hafta 36 haftalıkken 1.980 falandı yarında ben gıtcem oglen bakalım ınş kılo almıştır

almıştır canım inşallah
bizim bebiş önden gidiodu hep zaten bi b hafta kilo almamış olsun 3 kilonun üzerinde saglıgı yerinde dogsada bi sıkıntı yk çok şükür bekliyoruz artık sabırsızlıkla

evet dr bana daha onceden demişti bızım ıçın gereklı olan kılosunun 2.800 falan olması sanırım benım bebiş anca 2500 kılo doğsun ya ben ne yaparım kucagıme bıle alamam

ayaga kalkinca bacaklarimdan asagi akiyor iste( ilkinde e bunu yasadigim icin biliyorum.ama hastanede beklemek istemiyorum

canım ikinci doğumunmuş,ikinciler çabuk ilerler,hastane uzaksa yola çık bence,ilki gibi uzun bekleyeceğini düşünmüyorum...hem doktorlar su gelince hemen gelin diyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…