2013 agustos gelınlerı buraya :)

biz resmi nikahla imam nikahını aynı gün yaptık sonrada sıkıntı olmasın diye.ben annemle aldım valla annem al dedi hatta :) ilk utandım sonra alıştım baya bir aldım değişik şeyler.haftaya düğünüm var inşallah.ilk gece sıkıntısız geçerse balayına gitcez.kocamla tatil of süper mutluyum.çok az kaldı.herkes mutlu olsun inşallah.ev sorumluluğu zor ama evim hazır kocamda orda kalıyor yanına evime girmek için can atıyorum.beklemek daha zor geliyor artık.çok şükür az kaldı

bız de bayramda dini nikahımızı kıydırcaz sanırım. düğünden sonra il dışına cıkacagımız için vaktimiz olmayacak.
cicili seyler de aldım. 4 takım. mor kırmızı sıyah leopar desenlı. bı de 6 lı ekru takımım var.
ben dusunmuyorum suanlık ılk geceyı kendımı kasmak ıstemıyorum. cok dusunursem cok takılır kafama. akısına bırakıyorum.
bugun gelınlık provam vardı. bıttı gelınlıgım :) 15 ınde teslım alcam evde kırısmasın.

güle güle giy canım çok güzel.. gelinliğini de koysaydın keske.

gelinliğin yakası biraz daha oyulacak, inciden düğmeleri takılmamış biraz eksiği var ama koyayım yinede. pazar günü teslim alıyorum kısmetse.

Eklentiler

• $gelinlik.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 40
  • $gelinlik sýrt.jpg
    18,6 KB · Görüntüleme: 42

evet şimdilik son gelin gibiyiz inş
yeni gelincikleirmizde gelirde ekleriz bizde

gelinliğin yakası biraz daha oyulacak, inciden düğmeleri takılmamış biraz eksiği var ama koyayım yinede. Pazar günü teslim alıyorum kısmetse.

çok güzel gelinliğin
inş rabbim huzurla giyebilmeyi nasip etsin
bir ömür boyu hepimizin evliliği gelinliklerimiz gibi bembeyaz olsun

şu dantelli takım olaylarına hala giremedim
nişan alışverişinde 6 parçalı bir takım almıştık
birde sütyen takımı almıştık ama yine ben bişiler alırım diyorum inş

bir avm gitmem lazım ama utanıyorum yaa aslında ben böle değişik fantesili şeyler seviyorum ama alırkende adamlar flaan görcekler dicekler kadının aldığı şeylere bak sapık mıdır nedir
Ama almakta istiyorum bakalım inş bir deli cesareti gelirde alabilirim

iç çamaşır konusunda galiba en cesur benim kızlar :) çünkü iç çamaşır hastalığım var :)
-renklı renklı babydollar gecelikler vs.Ama ilk gün 6'lı saten takım almıştı eşim nişan bohçasına pierre cardin in onun beyaz geceliğini giycem.

bende 6 lıyı gıycem canım masum ve ekru gelını anlatmalı dıger cıcıslerımıde almıstım caktırmadan eve koydurdum nısanlıma :))) bızımkıler gormedı onuda balayına goturcem 2 gun ara var dugunden sonra ayarlarım artık

bizim dini nikahımız düğün günü olacak.
şakamaka haftaya gelin oluyorum ve artık bambaşka bir hayatım ve sorumluluklarım olacak.
allah utandırmasın hiçbirimizi kızlar
amınnnnnnn canım hepımızı ıns su dugunu hayırlısıyla mutlu sekılde atlatırız ıns hıc kımse memnun olmuyor hep bıse cıkıyor

canım korkma bısey olmazz soylersın ılk kuaforun ozenlu davranır bende 2 kere gıycem 3 gun dugun kınalıgımıda 2 kere gıycem o yuzden olk kuafore soylıcez

hadı sağlıcakla gıy :)))
kızlar dugune 15 gun var gelınlıgın tarlatanını kaldırdım ıcıne kıvrılıyo ya acıp fermuarlı kılıfından cıkarayım mı kuyrugu bıraz kırısık gıbı tozlanır dıye korkuyorum 1 hafta kala mı kılıftan cıkarsam boylede askıda aslında sadece etek ucları kırısık bıde cıceklerı basılıyo merve bakı sen naptın? cıkardın mı

haaaaaaaa bu arada sacımı boyattım boyatmıcaktım ama cok mat gorunuyo dedıler cukulata kahvesı bıraz yuzum ortaya cıktı sacım kouyulunca ama cok kuru oldu sımdı maske yaptım sacıma bal zeytın yagı ve yumurta:=))

Son düzenleme:
ilk gecemizde neler olacak bakalım :) sabırla ve merakla bekliyorum
bu arada geçen haftadan beri yasmin'i kullanıyorum midem kötü iki gündür bulantı yapıyor kızlar. Nişanlımda kullanma diyor ama ben bir kutuyu bitirmeye kararlıyım.

yasmin ikinci kutu basladığında etkili olmaya baslıo diye duydum bi baskasıda adetin ilk gününden itibaren kullanırsan ilk kutuda tam koruma sağlıyor dedi.sen nasıl yaptın?

tatlım ben 4-5 gun oldum cıkaralı kabarık olunca tarlatanını içe dogru kıvırdım öle duruo etekleri falan baya acıldı kırısıklıkları bı kaç gune kadar tarlatanıda açıçam valla kılıfa falan koymadım sıgmıo cunku acıkta duruo öle annemelrin odaya kılıtledim malum ev kalabalık oluo coculk cocuk belli olmaz oyuzden

canım dıkkat et son gunlerde iş çıkarma başına belki strestende oluyordur.Bende adet geciktirici kullanıyorum 2 gundur ama oructan dolayı duzenlı kullanamadım gunde bıtane anca ıcebılıyorum 3tane demıs eczacı acaba etkısı olmazmıkı

yasmin ikinci kutu basladığında etkili olmaya baslıo diye duydum bi baskasıda adetin ilk gününden itibaren kullanırsan ilk kutuda tam koruma sağlıyor dedi.sen nasıl yaptın?

ben 2. gün başladım içmeye düğüne kadar 1 kutu bitmiş olacak.
ne yapalım artık korunacak o zaman :)

ben 2. gün başladım içmeye düğüne kadar 1 kutu bitmiş olacak.
ne yapalım artık korunacak o zaman :)

ben de yasmin e başlamıştım bugün sonuncu hapımı içicem 7 günlük ara var benm duyduğuma göre evlenmeden önce bi kutuyu bitirip adet olmak koruma açısından yetiomuş bakalım görcez artık :)

canım bende de ilk bikaç hafta çok şiddetli mide ağrısı ve bulantı yaptı ama alıştı bünyem sanırım uzun zamandır hiç bi şikayetim çok şükür süt iç bence annem öle dedi bana baya faydasını gördm zaten stres de yapıo mide rahatsızlığı az sabret geçer

o meşhur 6 lı takımlardan bende de var nişan bohçasına almışlardı. ilk gün ben de onun geceliğini giycem ama sonrası biraz renkli olsa sanki daha ii olur :) 10 günüm kaldı bi cesaret alabilirim umarım :)

ben de yasmin e başlamıştım bugün sonuncu hapımı içicem 7 günlük ara var benm duyduğuma göre evlenmeden önce bi kutuyu bitirip adet olmak koruma açısından yetiomuş bakalım görcez artık :)

canım o zaman sen düğününde adetli mi olacaksın yani? benim bildiğim kadarıyla ilaç bittikten 7 gün sonra adet olunuyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…