• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 A Grubu Kpss çalışmaya başlayan var mı??? 1 Yıl var :(

ben iibf sbky mezunuyum.2013te gircem sınava hem alandan hemde gk-gy'ten.çalışmaya başlamadım daha dershaneye yazıldım sadece ikisini bir aynı anda yürütebilir miyim bilmiyorum çok korkuyorum ve benim illa ki 2013te bir yere yerleşmem lazım.:ssz::ssz::ssz::ssz:

kızlarr elinde erdal ünsalın mikro /makro kitabı olan var mıı?? bana acil kitabın basıldıgı matbaanın adı lazım .. elinizde varsa bi bakıp yazarmısınz acill lütfen

Kızlar merhaba ben İİBF iktisat bölümü öğrencisiyim. KPSS hakkında hiç bir bilgim yok

KPSS A ya giricem sadece sanıyordum ilk sayfalarda KPSS B yide görünce kafam karıştı bana açıklayabilirmisiniz B ye neden giriliyor

kpss b genel kültür genel yetenek'tir,ve buna girmeden a'ya giremezsin diye biliyorum ben.:ssz::ssz:
yanlışsam düzeltin arkadaşlar ben de tam olarak bilmiyorum,dersaneden öğrencem herşeyi.

kpss b genel kültür genel yetenek'tir,ve buna girmeden a'ya giremezsin diye biliyorum ben.:ssz::ssz:
yanlışsam düzeltin arkadaşlar ben de tam olarak bilmiyorum,dersaneden öğrencem herşeyi.

Evet doğu bilyorsun cumartesi sabah genel kültür- genel yetenek sınavı ardından hemen ingilizce. Pazar sabah da hukuk-iktisat-maliye-muhasebe-işletme[ ana alan derslerine girmen lazım. Onun dışında başka puan türlerinden de hedeflediklerin varsa özellikle çeko ve kamu yönetimi yapmak için pazar öğleden sonra oturumuna girmek gerekir.

Son düzenleme:
Evet doğu bilyorsun cumartesi sabah genel kültür- genel yetenek sınavı ardından hemen ingilizce. Pazar sabah da hukuk-iktisat-maliye-muhasebe-işletme[ ana alan derslerine girmen lazım. Onun dışında başka puan türlerinden de hedeflediklerin varsa özellikle çeko ve kamu yönetimi yapmak için pazar öğleden sonra oturumuna girmek gerekir.
aöf uluslarası ilişkiler lisans mezunu hangisine girebilir daha erken ama öğrenmek istiyorum şimdiden:D

yarından sonra YA BİSMİLLAH çekip başlayacağim

eğitim fakültesindenim özelde çalıştım ama sırtımı devlete yaslamak istiyorum :84::84::84::84::84:

iibf,sbf,iktisat fakültesi,işletme fakültesi mezunları arkadaşlar..............
Ben bu yıl iktisat son sınıfım.. Seneye 2013 a kpss ye girmek istyorum... şimdiden yayınevi araştrmasına girdim:1: Kolay değil biliyorum önce b yi kazanmadan a kpss yi kazanacağına inanmak zor ama ilk girişte kazannlarda var... şu an da eylülde ki b kpss ye hazrlanıyorum. Genel kültür genel yetenek çalışıyorum. B kpss den sonra matematk ve alan derslerine ağırlık vermeye başlycam tabi 4. Sınıf dersleryle beraber yürütmek kolay olmayacak:5: Bi de ben gibi açıköğretim okuyorsanz alan derslerine daha çok çslşmsnz lazım... Kitap araştrmasyla başladım puan türlerine falan baktım artık hayrlısı denycez şansımızı... Siz ne yaptnz hangi kaynaklardan çalışıyorsunz??? Dha önce deneyen varsa paylaşablr mi deneyimlerini :7:

ben 2011 işletme mezunuyum arkadaşlar,2011 hem aöf dersleri hem kpss dersleri zor oldu,2012 girdim sadece gy,gkden düşük aldım,2013 te girmeyi düşünüyorum,birlikte birbirimize destek olalım arkadaşlar,2013 alanda var,zor yani.ama zoru başaracağız bir gün.birde 2013 alımları ve kılavuzu hakkında bilgim yok,bilgileriniz varsa paylaşalım arkadaşlar...................zor bu hayat.......bir de alan dersleri için hukuk.maliye,muhasebe,iktisat ve işletme için,murat yayınları daha iyi olurmu?

Back