Öncelikle hoşgeldin canım. Bunların hepsi 1. Sınıf içindi canım. Evet epey bi yayın çözdük, ben bebekliğinden beri bugünleri hesaplayarak en ince ayrıntıyı bile hesapladın canım. Mesela bilgisayarı hiç tanımadı hem oğlum hem kızım. 4.5 sene önce ilk tableti aldığımda da onun büyükler için olduğunu arada sırada kendilerine verebileceğimi anlattım ve öyle de oldu. Şimdi tek tük kullanıyorlar, tabi o kadarı da normal.arkdaşım bu çözdürdüğünüz yayınlar 1. sınıf mı yoksa 2. sınıf mı? gerçekten çok fazla iş yapmışsınız. ben 1 kitap okutana, 4 sayfa test çözdürene kadar neler çekiyorum. maşallah kuzuna.
Öncelikle hoşgeldin canım. Bunların hepsi 1. Sınıf içindi canım. Evet epey bi yayın çözdük, ben bebekliğinden beri bugünleri hesaplayarak en ince ayrıntıyı bile hesapladın canım. Mesela bilgisayarı hiç tanımadı hem oğlum hem kızım. 4.5 sene önce ilk tableti aldığımda da onun büyükler için olduğunu arada sırada kendilerine verebileceğimi anlattım ve öyle de oldu. Şimdi tek tük kullanıyorlar, tabi o kadarı da normal.
Pc ve tv olmayınca çocukların hayatında inan herşey daha kolay oluyor canım. Bunun için çok fedakarlıklar yaptım, çalışan anne olmama rağmen çok yoruldum ama değdi. İkisine de bağımlı değiller çok şükür.
Yayınları yazmıştım, okumuşsun zaten canım. Bunlara ek olarak tatilde tudem in tatil kitabına ve soru bankasına başladık. Özellikle tatil kitabı süper canım, hiç bilmedikleri ilgi genel kültür bilgileri var. Bir de geçenlerde yazlıkta başka şehirden bi komşumuz (onunda oğlu 1. Sınıftı bu sene) national geographic okuma yazma setini kullandıklarından bahsetti. Nerdeyse tüm yayınları bilmeme rağmen bunu duymamıştım, sonra netten inceledim ki yeni çıkmış. Bu sene 2. Ve 3. Sınıf için de setleri çıkıyor, buradan incelediğim kadarıyla çok beğendim. Fakat henüz satışa yetişmemiş, önümüzdeki ay satışa çıkacak sanırım ve onu mutlaka alacam canım. Tatilde tudem e ek olarak afg yayıncılığın 3 dergi (haziran-temmuz-ağustos) ve 1 yaprak test (3 dersin) tatil setini almıştım. Dergilerin ikisini bitirdi oğlum, cidden bu yayın da çok güzel tavsiye ederim.
Başka soruların olursa her zaman yardımcı olurum canım zevkle
yarencim maaşalllah kuzuna
benim cadıda kitap okumaya hevesli,testi ise ite kaka yapıyoranası babası kılıklı matematik diiynce gözlerin pörtlüyor
yarın bizde tatile çıkıyoruz 1hafta az ama yapacak bi şeyde yok
tablet içinde bi şey diyemiycem morpa kullanmıyorum ama playden çok güzel eğitici oyunlar indirdim bide bol bol yapboz
kızlar bu arada biliyorsunuz özelde çalışıyordum
ama artık
MEMURRRRRRRRRRRRR oldum
atamam gerçekleşti
önümüzdeki ay itibari ile işime başlıyorum inş.
yeni işimle kafam daha rahat olucak,kızımada daha verimli bir anne olucam inş..
Canım ya tebrik ederim seni....
YEni iş hayatın hayatın hayırlı olsun.
Tabiki daha şanslı olacaksın :)
Bu arada ne memurluğu?
Canım çok sevindim ya, bayram hediyen çok güzel olmuş. Tebrik ederim. Ben de merak ettim bu arada, ne memurluğu??yarencim maaşalllah kuzuna
benim cadıda kitap okumaya hevesli,testi ise ite kaka yapıyoranası babası kılıklı matematik diiynce gözlerin pörtlüyor
tablet içinde bi şey diyemiycem morpa kullanmıyorum ama playden çok güzel eğitici oyunlar indirdim bide bol bol yapboz
ama artık
MEMURRRRRRRRRRRRR oldum
atamam gerçekleşti
Canım çok sevindim ya, bayram hediyen çok güzel olmuş. Tebrik ederim. Ben de merak ettim bu arada, ne memurluğu??
canım çok saol
ankarada x bakanlığına atandım ( adını yazmayım),vki uzmanı,yada insan kaynakları departmanı canım,şimdi işlemlerin yapılıyor,öbür ay başlıyorum hayırlısı ile
ama artık
MEMURRRRRRRRRRRRR oldum
atamam gerçekleşti
Çok sevindim. Ben de memurum. İşlh. mutlu ve huzurlu çalışacağın bir yer olur..
Herkesin bayramın hayırlı olsun....
Bayram sonu görüşmek dileğiyle....
Eğer bir gün yolunuzu kaybederseniz,bir çocugun gözlerinin içine bakın
Çünkü bir çocugun bir yetişkine her zaman ögretebilecegi üç şey vardır;
1-Nedensiz yere mutlu olmak
2-Her zaman mesgul olabilecek birşey bulmak
3-Elde etmek istedigi şey için var gücüyle dayatmak
Paulo Coelho
Çocuk saflığında ve neşesinde geçsin bayramınız...
Dostlarla geçirilen güzel zamanlar olsun, iyilikler olsun,güzellikler olsun
Bayramınız kutlu olsun
ama artık
MEMURRRRRRRRRRRRR oldum
atamam gerçekleşti
Kızlar ya bu arada face den takip etsek diyorum birbirimizi, ne dersiniz?? Belki de ediyorsunuzdur ama bi yazayım dedim.
Benim bildiğim yok canım, ama benden eskiler var burda. Mevcan bilir mesela.face de bir grup var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?