mevcannnnnnnnn bende şimdi baktım hepsi 100bisiklet istemişti bizimkisi çok hoş güzellikler bunlar .
Okula yazdırma , okumayı öğrenme ,telaşını hep birlikte yaşadık kızlar2.sınıfta buluşmak üzere 2.sınıf formunuda aç mevcannn
dün kızımı okula yollamıştım,hocamız aradı kimse gelmedi diye,bende büyükbabasını gönderip aldırdım,bugünde göndermedim,
yarın büyük gün ben çok heyecanlıyım,kızımdan çok
beraber gidicez karne almaya,ağlarım ben ya
bu arada bana sabah,anne bende isterdim hepsi 100 olsun ama,ben çocuğum bazen zorlanabilirim anlamakta dimi dedi.
bende sarıldım 90-100 farketmez annecim karnenin hepsi 5 her zaman böyle olsun,seninle gurur duyuyorum dedim.
zarife,jordan,nazah,yaren kuzucuklarınızı tebrik ediyorum
yaz için kafamda plan yaptı,
1 hafta kendi haline bırakıcam
sonar hergün bir kitap vericem okuması için ( allahtan okumayı çok sever)
yaz kitapları aldık,test hepsi, 5 sayfa babaannede yapıcak ve kitabı okuyacak
akşamlarıda aynı kitabı bana okuyacak,2-3 sayfada evde beraber test çözecek,sıkmayı kesinlikle düşünmüyorum,haftasonları sadece gezmeye ayırıcam
dedesinin bisiklet sözü var,haftasonu bisiklet sürücez bol bol
Siizn konularınız gerçekten ileriydi. Öğretmen bu konulara göre not verdiyse, benim gözümde sizin karnenizin hepsi 100.. Biz bu kadar çok konu görmedik canım.. Gerçekten sizin için daha yorucu bir eğitim öğretim dönemi olduğunu düşünüyorum.. Siz bizden çok ileridesiniz..
evet canım öğretmenimiz hep dedi zaten,ben daha zor şeyler öğretiyorum 2.sınıfa hazırlıyorum felan,son 3 aydır hep çarpma ve 3 işlemli problemler yapıyorduk,defalarcada yazdım burda soruları sizcede zor deilmi diye
şöyle söyleyim
kızım geçen hafta 5 leri çarpmayı ve bölmeyi kaptı
problemler başlı başına zor zaten
ben 100-90 olayına takılmam,hatta ilk dönemde demiştim burda,ben elimden geleni yaptım 1 ay okula ara vermek kolay deil,öğrtemenimizde ilk dönem notları annelerede verdim demişti ve ben o zaman ne dediğini çok iyi anlamıştım.
dediğim gibi matematiğin 90 olması benim için dert deil,derslerinde başarılı okuluna aşık çokta zeki daha ne
çok yorulduk gerçekten 1 hafta boyunca cozutucaz evde kızımla
Mevcan senin yazilari bastan sona takip ettim ve cok takdir ettim benmde kizm bu sene 1 e baslicak ogretmn secerken nelere dikkat edelim bastan nasl sıkı tutabilirz fikirlerni bekliyrm
öncelikle hayırlı olsun diyorum,tatlı heyecanlar başlıyor.
ilk msjlarımı okuduysan ne denli panik olduğumu anlarsın,benim kızım biraz pasif ve sessiz bir çocuk olduğu çok tedirgindim,
her zaman dedim önceliğiniz öğretmen olsun,ben kızımı çok kalite bir okuldan alıp bu öğretmenimize verdim.
öncelikle çocuğunun gideceği okuldaki velilerle eşle dostla konuş onlar seni yönlendirir
benim önceliğim Atatürkcü bir öğretmen olmasıydı,bu yüzdende görüşleri kendime yakın olan insanların fikirlerini can kulağı ile dinledim
dersi derste öğreten öğretmen çok önemli,benim kızım bir gün olsun bir konuyu anlamamış olarak gelmedi eve,asla ama asla 10 sayfa ödev ilede gelmedi, eğer o günki ödevi "e" harfi ise öğretmenimiz öğreteceği herşeyi öğretip evde tekrar verdi,keza bu hep bu şekildede geçti
maalesef halen 10 sayfa eve ödev verip anneniz öğretsin diyen eğitimcilerde var,bu topicte de çok örneğini yaşadık.
ben şuna inandım hep çocukların okulu sevmesi için önce öğretmenlerini sevmesi lazım
Ben bir sürü yayın aldım bu sene, oğlum okumayı maalesef sevmiyor (çok iyi okuyor ama sevmiyor maalesef) test kitaplarını tercih ediyor. 8-9 ayrı yayın aldım. Daha da alacam yine.
Mesela ilk kez veya daha yeni yeni teste geçenlere Açı yayınlarını tavsiye ederim, çok ağır değil, sorular normal.ayrıca epeyde soru var içinde.
Daha sonra zambak ve coşku yayınlarının yaprak testleri çok iyi, bol sorulu ve kaliteli. Coşkununki de ayrıca ödev testleri de var, etkinlikli.
Şu an yıldız yayınları soru bankasını çözüyoruz, ben netten almıştım, öğretmenimizde daha sonra önerdi sınıfa, kaliteli ve bol sorulu bir yayın. Seviye alt değil, zor sorularda var ama genelde orta düzey. Koza dan uzak durun, berbat bi yayın.
Kırmızı beyaz yayınlarının her ürünü harika, bu yayını öğretmenimiz aldırmıştı, cidden çok kaliteli bir yayın. Soru bankası, konu anlatım kitapları, yaprak testleri ve deneme sınavları hepsi de süperdi. İyifikir yay. Da çözdük o da güzel.
Ben tatil kitaplarını çok beğenmedim, az geldi bana. Yine de bir iki tane aldım. Mesela fora yayıncılık fasiküllü tatil seti çok hoş, çok dolu ve uygun fiyatlı, tavsiye ederim.
Şimdi oğlum için üst düzey yayınların soru bankalarını sipariş edecem, tudem, final ve güvender. Gerçi güvenderin konu testlerini çözmüştük ama bu da soru bankası.
Sevmese de günlük kitap okuma asla ihmal edilmeyecek ve bir şekilde sevdirmenin yolunu bulacam. Dini hikayelerin bir arada olduğu çok güzel kalın kitaplar var timaş yayınlarının, onları bitirdik mesela, çok şey de öğretti oğluma. Tabi bir de günlük tutma var, öğretmenimiz istedi ve çok da mantıklı geldi, hemen aldık.
Yayınlarla ilgili umarım yardımcı olabilmişimdir kızlar, yine sorunuz olursa yazın.
Bunlara ek zambak yayınlarının 2. Sınıf konu anlatımlı setini alacam, çünkü çok hevesli.inceledim ve zambak bu işin cidden en iyilerinden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?