slm anneler,dersler nasıl gidiyor
biz çarpmaya geçtik şimdilik 2 leri çarpıyoruz,
yarencim sınıfın genel durumuna göre ilerliyorlar sanırım ama ne biliyim çok hızlı deilmi dersleri
test şeklinde geliyor ödevleri genel olarak ama dün testin bir tarafı problem çözme şeklindeydi..
1. 5 er 5 er saydığımızda 8. sıradaki sayının 6 eksiğinin 5 fazlası kaç eder ?
2. ben 7 yaşındayım,ablam benden 9 yaş büyük ikimizin yaşının toplamının 3 eksiği kaçtır?
3. abimle benim yaşımın toplamı 21 ben 8 yaşındaysam abim kaç yaşındadır..
problemler genelde bu tarz geliyor artık,
sizcede çocuklarımıza göre zor deilmi
kızım yapıyor yapamıyor desem yalan olur önce ben vurgulayarak anlatıyorum öyle çözüyor
Sizler çok hızlı gitmişsiniz ya biz hala toplama çıkarma yapıyoruz. Paraları öğrendiler
Türkçeden de noktalama işaretleri, kelimenin hece sayısı, sesli sessiz harfler
Hayat bilgisinden de duyu organlarımızı yaptılar
7 Mayısta da okuma bayramımız var
Kerem de kendi yapıyo ödevlerini ben kontrol ediyorum sadece
slm anneler nasılsınız
23 nisan nasıl geçti,
bizim 5 mayısta tekrar okuma bayramımız var,belediyenin salonunu tutmuş hocamız,hem dans gösterisi hem tiyatro oyunu sergileyecekler kızım çok heyecanlı
derslerimiz halen aynı sorunsuz yapılıyor artık şükür, haftasonu da 10 sayfa test çözüyoruz,her akşam 16-20 sayfalık hikaye kitabı okuyoruz
1 dakikada 70 kelime civarı okuyor,
2 okumasında dahada artıyor
hızlı oku dersem 90 kelimeyi buluyor bu seferde okuduğunu anlamıyor
bende kendi haline bıraktım önemli olan okuduğunu anlaması diye
slm anneler nasılsınız,okullar da kapanıyor artık şaka maka 2.sınıf annesi oluyoruz.
5 mayısta okuma bayramımız vardı,süper güzel geçti,kızımın 2 solo 2 de toplu gösterisi vardı onu ilk defa bu kadar özgüvenli gördüm
derslerimiz yine aynı şekilde ilerliyor,ödevler artık kızıma çocuk oyuncağı gibi geliyor,ekstra her akşam bir kitap okuyoruz ve haftasonları test çözüyoruz.
ilk okumada 85-90 arası
ikinci okumada 100 civarı kelimeyi rahat okuyoruz şükür.
özay sizin kitap işi gerçekten çok güzel,biz para topladık yine hem hikaye kitabı aldık hem test kitabı,hikaye kitapları dönüşümlü okunuyor.
bu arada eşim,kızıma geçen hadi tatile gidelim okulu boşver gitme 1 hafta dedi..Kızım ne dese beğenirsiniz
" tamam baba tatili çok istiyorum ama okul benim canımın istediği zaman gideceğim bir yer değil,ben o bir haftada çok geri kalırım ve eksik bilgiler öğrenirim,siz annemle gidin ben babaannemde kalırım"
büyüyorlar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?