Tuglerim diken diken oldu resmen
yarin esimede mutlaka okutacagim
paylasimin icin cok tesekkur ederim
Canım benim arkadaşım Ulusta oturuyor. Devlet okuluna verdi. Çok memnun. Dominos Pizzadan girince orda Murat Beyaz ilkokulu var butik okul küçük bir okul ama eğitimi iyiymişselam arkadaşlar
2008 doğumlu bir oğlum var.beşiktaş,etiler,ulus,baltalimanı civarında devlet ya da özel okul arıyorum.
çevremizdeki kolejler çok yüksek rakamlarda.değer mi? bilemiyorum.devlet okulları için hepimizin kafasındaki şüpheler ortak.4.sınıfa kadar tamam devlet olsun diyorum ama sonrasında istemiyorum.önerileriniz var mı?
çok sessizsiniz nerelerde herkes bize bugün okul yok öğretmenimiz greve katılacakmışşş
merhaba arkadaşlar. Benim de 2007 doğumlu oğlum bu yıl 1. sınıfa gidiyor. her şey yolunda, güzel okuyor, güzel yazıyor. aklıma takılan ve uykularımı kaçıran, 1 sınıflara etütün ne kadar gerekli olup olmadığı. bizim okulumuz etütlü bir okul. ilk başta kendisi çok istedi etüt de etüt diye. 2 haftadır gidiyor. ama gördüğüm kadarıyla sıkılıyor. çünkü sabah 9'dan akşam 16:20'ye dek okulda. Ben kıyamıyorum, içim içimi yiyor. ama bir yandan da etütün faydası ne kadardır, geri kalır mı diye de endişleniyorum. ne düşünüyorsunuz bu konuda?
slm anneler,
çok yoğun olduğum için pek giremiyorum siteye,
okul çok güzel gidiyor,şükür bir sıkıntım yok,bölme toplama,çıkarma,ondalık sayılarda zorlanmıyor artık kızım,ödevlerin çoğunu babaanesinde yapıp geliyor,
öğrtemenimiz okuma bayramı ve 23 nisan dolasıyla bol bol şiir okuma ve yazma ödevi veriyor,dil bilgisi kurallarına göre yazılıp okunmasını istiyor.
etüt konusuna gelirsek,bir zamanlar bende çok istemiştim,çalıştığım için yetemediğimi düşünüyordum ama şu an herşey rayına oturunca vazgeçtim,2.yada3. sınıfta göndericem mutlaka
Canım bölme ve ondalık sayılardan bahsetmişsin. Merak ettim de, nasıl işliyor öğretmeniniz?? Bildiğimiz bölmemi? Ondalık derken bildiğimiz 1,3 veya 0,4 gibi ondalık sayılar mı?
slm anneler,
çok yoğun olduğum için pek giremiyorum siteye,
okul çok güzel gidiyor,şükür bir sıkıntım yok,bölme toplama,çıkarma,ondalık sayılarda zorlanmıyor artık kızım,ödevlerin çoğunu babaanesinde yapıp geliyor,
öğrtemenimiz okuma bayramı ve 23 nisan dolasıyla bol bol şiir okuma ve yazma ödevi veriyor,dil bilgisi kurallarına göre yazılıp okunmasını istiyor.
etüt konusuna gelirsek,bir zamanlar bende çok istemiştim,çalıştığım için yetemediğimi düşünüyordum ama şu an herşey rayına oturunca vazgeçtim,2.yada3. sınıfta göndericem mutlaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?