bende senin gibi kafayı yiyordum, okula başlamadan önceki sene uykularım kaçıyordu hergün, dışardan bakınca insanlar seni anlamıyor, abartıyor gibi düşünülüyor ama hiçte öyle değil, çocuklardan kıymetli neyimiz var
zaten okulda en korkulacak şey üst sınıf çocuklar bence, ve mutlaka bi şekilde rahatsız ediyorlar küçükleri ve sebebsiz
4 4 4 dü doğru bulmama rağmen ortaokulla ilkokulun ayrılmasını çok doğru buluyorum, böylece korkacağın üst sınıf çocuk sayısı azalmış oluyor en azından
ama açıkcası gözlemlediğim kadarıyla bu olaylar kızların başına daha az geliyor, erkek çocuklar daha çok çekiyo üst sınıflardan
chessim inan kime bu sıkıntılarımı anlatsam ya korkma diyor yada abartma diyor ama çocuğumu en iyi ben tanırım,biri üzerine yürüsen kaçmak yada tepki vermek yerine olduğu yere korkup pusan bir çocuk vede bu beni tedirgin ediyor.bin yandan herkes kız çocukları sürü psikolojisine hakim grupça hareket ediyorlar korkma diyor :) anasıfında bile kızım toplu olarak gidiyordu tuvalete ama korkuyorum işte
bide benim göndereceğim o iki okulda sadece 4+4 ve okul binaları ayrı hiç olmazsa kendi yaşına yakın çocuklar var diye teselli bulmak istiyorum ama,daha bu sene kendinden 1 yaş küçük çocuk kızımı merdivenden itti offff yazdıkça bocalıyorum