iremcim umarım yeni bir düzenleme yapılır,50 kişi hakikaten çok,çocuklara da öğretmenede yazık,
çok üzüldüm canım ya ama seni gördüğü için nazlanıyor olabilir,sabah sıraya sokup hadi ben gittim diyip arkana bakmadan yanından uzaklaşsan,tenefüslerde uzaktan takip etsen,
öğretmenini seviyormu???
nasıl 50 kişilik sınıf olacak ya,hani sınıflar 30 kişiyi geçmeyecekti,bizim sınıf 30 kişide biz bu haliyle isyan ettik,bir öğretmen 50 çocukla nasıl uğraşıcak,hangi ilde yaşıyorsunuz,il milli eğitimi arayıp bilgi istedinizmi..
oo haribucum demekki yoğun bir tempo bekliyor bizi proje ödevi derken neler mesela çok tırstımda canım:18:
hayırlısı olsun nazah . devlet okulumu verdiğin yoksa özelemi verdin ?
Bizim sınıfta 23 kişilik..bizim sınıfımız 26 kişilik şuan umarım artmaz 30 kişiyle sınırlı bildiğim.
Kızlar önerileriniz için çok tşk ederim. Öğretmeniyle bugün görüştüm ama o da bişey söylemedi şaşkındı. Sanırım ilk defa böyle bi vakayla karşılaştı. Sadece dün sınıfta 2-3 saat ağladığını söyledi. Hiçbir tavsiyede bulunmadı. Kızıma yarın annen bahçede seni bekliycekmiş dedi. Ayrıca okulumuzun rehberlik servisi var ama rehber hocası kimseyle muhatap olmuyor öğrenciyle de birebir görüşmüyor. Veliler sebebi ne olursa olsun içeri giremiyorSadece öğretmenle görüşüyormuş. Öğretmene tavsiyeler veriyomuş. Ya bu nasıl okul anlamadım. Rehber öğretmen velilerle ve öğrencilerle iletişim halinde olmalı, sorun neyse üzerine gidilmeli.
Yok cnm gözün korkmasın artık goggle var giriyosun ödevin konusunu bisürü örnek çıkartıyo sana,geçen yıl atatürk ün hayatını anlatan poster istedi öğretmenimiz a4 kartona resimlerle ben internetten çıkardım savoronanın resmini falan sonra bi baktım kırtasiyede hepsinin hazırı küçük küçük çıkartmalar halinde var Annesinin babasının resmi doğduğu evin resmi askerlik resimleri herşey hazır,bir tek örüntü performans ödevimiz vardı matemetikten onda biraz zorlandım değişik örüntüler bulmak zorundaydık 5-6 sıra onuda hallettim.şimdi aklıma geldi proje değil performans ödevi deniliyo.türkçedende görgü kurallarını anlatan istedi gene kartona onuda kitapçıdan buldum resimlerini kesip yapıştırdım.bu ödevler veliler için zaten şimdilik zevkli..bide sonbaharı anlatan istemişti kasımda yere düşen kırmızı sarı yaprakları dalları toplayıp yapıştırmıştık kartona güzel olmuştu...siz başınız sıkışınca yazın bende fikir çokk:
Özele vermedim ama buranın en iyi okulu diye geçen okula verdim. Bugün başladık... oğlumu götürdüm..Geçen hafta yaşadığım sürecin aynısı sil baştan.. Öğretmenle tanıştım. Tecrübeli bir öğretmene benziyor.. Allah'tan oğlumun anaokulundan çok sevdği bir kız arkadaşı da ayı sınıfta.. Aileside tam karşı apartmanımda..En azından kendisi çok yalnızlaşmamış oldu..Velilerin çoğu çalışan bayanlarmış.. Servis yalnız çok dolandırıyor..
şükrancım o nasıl bir rehberlik hocasıymış canım allah allah,öğretmeniniz çok ılımlı birine benziyor,umarım en kısa sürede düzelir kızın
işte canım çalışan anne olunca hiç bir şey yapamıycam ödevleri hep geri kalacak,kızıma yetemiycem diye durduk yere panik yapıyorum,oysaki anlattıkların ne kadar basit şeyler,sakın bir yere kaybolma başımız sıkıştıkça danışırız sana
Kızımın sınıfındada anaokulundan bir arkadaşı var,inan o kadar desteklerki birbirlerine,çok iyi denk gelmiş sevin canım,servis ne kadar sürede getiriyor şimdi neysede kışın sıkıntı olmaz umarım,2 sene çok çektik servisten,bu sene neyseki ilk kızımı bırakıyor şükür.
Yeni okulunuz hayırlı uğurlu olsun inşallah yeni okulunuzdan memnun kalırsınız
Özel okul mu??
Oğlumu okuldan aldım hergün üzülmektense başka bir okula verdim. Bugün bütün işlemleri hallettik Tekrar kıyafet aldık.. Tekrar kitap parası vereceğiz. Ama olsun içim rahat olucak işlh.
o kadar pahalımıdırki mevcan yapma yaben veremem o kadarsa ben 100- 150 dir diye düşünmüştüm.1 saat kalacaklar sonuçta.
bu arada bizim seviste tek yön,kısa mesefa 100 tl
yanlız ilk dönem a ve e harfi öğretilecekse çok sıkılırlar,kızım a-z arası tüm büyük harfleri yazıyor ve biliyor,100 e kadar hem yazıyor,hem sayıyor,umarım bu kadar yavaş ilerlemez.
bugün kitaplarını koyduk çantaya,pembe ve yeşil olan kitaplar var içinde faaliyet olanları onlara başlıyor öğretmen,
1 haftadır da kesik çizgileri birleştiriyorlar,mesela noktalarla ayı yapılmış,o noktaları birleştirip ortaya çıkan ayı resmini boyuyorlar,eğimli çizgiler yapıyorlar
tabi kızım bunları 2 senedir yaptığı için çok sıkılıyor,dün yapıp üstüne adını yazıp öğretmenine göstermiş,hocamızda yanaklarını sıkıp aa sen adınıdamı yazmayı biliyorsun demiş çok keyifliydi akşam
bizim sınıfımız 26 kişilik şuan umarım artmaz 30 kişiyle sınırlı bildiğim.
bugün okulda toplantı var eşim gidecek bakalım ne diyecek öğretmenimiz,
bu arada dün 1 sayfa güzel yazı defterine birleşik u harfi yaptık,ilk ödevimizdi ama inanıın mahvoldum,minicik 1 sayfayı 1,5 saatte tamamladık ağlaya zırlaya,uff anne kolum ağrıdı mola verelim,ben ödevden nefret ediyorum,her 10 saniyede bi bütün sayfayımı yapıcam diye sormalar,masanın üstüne çıkmalar,defterin üstüne yatmalar,durmadan bırakıp arkadaşlarını anlatmalar,annecim öğretmenin yıldız atmaz diyorum atmazsa atmasın ben atarım diyor,ama arkadaşların güler seninle ödevini yapmazsan diyorum gülsünler napıyımm diyor,silmekten sayfa yırtıldı yırtılsın napıyım diyor,halen okulun bilincinde deil,ödev sorumluluğunu anlayamadı,ne zaman normale dönücez biz,kime sorsam bunlar daha iyi günlerin diyor offf,
eve gitmemle kızımın uyku saati arası 2 saat,yemek bile yemedim akşam ona yetiyim diye 1 ay sonra nasıl olacak ya
mevcan bizede 1 sayfa u harfi vermiş işden gelince anneannede yapalım dedim mızırdandı çizgi film seyredecekmişkapattım tv yi o ara baba geldi işden. o gelince eve gitmek için hazırlandık yolda uyumak istedi eve gelince uykum var dedi neyse hemen ufaklık uyumuştu onu yatırdım yemeğe geçmeden kızıma ödevini yaptırmak için oturdum o ara eşim sağolsun hazırladı sofrayı :) ceren ışığı açma uykum kaçıyor of sıkıldım yapamıyorum yoruldum silmeler habire ay ay ay sabır sabır neyse bitti şükür :) sonra ne mi oldu uykusu olan kızım bizle masaya oturdu anneannede yemiş zaten gene birşeyler yedi zorla 21:30 da yatırdım ilerleyen zamanlarda allahımız yardımcı olsun bizlere ve sabırlar versin.
kızım babaannede yemiş ama ben mutlaka çorba yedirir yatırırım,benimde eşim hazırladı yemeği saolsunama bizi en çok zorlayan uyku oldu kızım 9.30 olmadan uyur,dün eşim erken getirdi eve buna rağmen zor yaptı ödevini,geç geldiği günler napıcam off,
bende iş çıkışı eve deilde kaynanama gidip baba gelene kadar ödevlerini yaptırıyım diye düşünüyorum,zor bir sene olacak zorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?