son durumlar nedir nazah ?
güzel dileklerin için kocaman bir amin diyorum,bizim okulumuzda tam gün sabah 9 akşam 14.45
12.30-13.15 arasıda yemek tatili
ihtiyaç listesi gayet makul evet,50 lira tuttu herşey
bizim etütümüz yok denildi ama ilerleyen aylarda açılır umarım,çalışan bir anne olarak korkmuyor deilim
En iyi okul eve en yakın okuldur :)
Merhaba arkadaslar,
bende yazılarınızı uzuktan takip ediyordum ancak yazma fırsatı buldum..
Sanırım cocuklarımıza dagıtılan kitapların hepsi aynı.. dun ilk ödevini yaptı kızım , bugünde yıldız almış güzel yaptıgı ıcın cok mutlu geliyordu sesi. Bende çalışan bir anneyim.. Babannesi ilgileniyor.. Sanırım ilk dönem bizlere yada etüde gerek kalmayacak. Yalnız kafamı kurcalayan ilk dönem "a" ve "e" ile 10a kadar saymayı öğreteceklerse büyükler için çok sıkıcı olmayacak mı?
Anaokulunda sayma işlerini hallettiler ve 2 harf için koca bir dönem.. :26:Haklarında hayırlısı inşallah..
Merhaba anneler...Benim kuzum da birinci sınıf. her gün takip ediyorum yazdıklarınızı. Biz geçen hafta çok hasta olduğumuz için 1 gün gidebildik. bu hafta adamakıllı başlayabildik.
Sınıfımız 17 18 kişi filan sanırım. oğluş 66 aylık.
Bizim listemiz 80 civarı tuttu. Oğlum çok hevesli ama okuma yazma bildiği için çok sabırsızlanıyor. Bu dönem sadece 'a' ve 'e' harflerini , birde 10 a kadar saymasını öğreneceklermiş.
Çok tereddüt ettim 1.sınıfa yazdırma konusunda , anaokuluna yazdıracaktım ama sanırım doğru bi tercih olmuş 1.sınıf. bir dönem anaokulu formatında olacakmış.
Uzmanlar 66 68 aylık gibi küçükler için ideal ama büyükler için yanlış olduğunu savunuyorlar. sıkılabilirmiş çocuklar. Eğitimlerini etkileyebilirmiş.
Umarım herkesin evladı için hayırlı olur.
Birde dün ilk defa oğlum servise yalnız bindi. Gelirken bir arkadaşıyla bizim eve gelmeden inmek istemiş ,servisçi de indirmiş. Ben işteyim. Annem kardeşim ablam hepsi servisi beklemiş anıl ı göremeyince hepsi perişan olmuş okula gitmişler anıl yok. bizim soytarı da arkadaşıyla lak lak yaparak gelmiş eve. Ablam ayrı ben ayrı servisçiyi arayıp ne geldiyse ağzıma söyledim. Canımızı emanet ediyoruz size nasıl bir sorumsuzluktur bu falan filan.... şikayet edecektim aslında ama öyle mahcup oldular ki adam babam yaşında özür dilemekten hali kalmadı. Umarım bir daha yaşanmaz...
Öle işte kızlar.
Sizin servis ücretleriniz ne kadar ortalama....
Oğlumu okuldan aldım hergün üzülmektense başka bir okula verdim. Bugün bütün işlemleri hallettik Tekrar kıyafet aldık.. Tekrar kitap parası vereceğiz. Ama olsun içim rahat olucak işlh.
Merhaba
Bizde sorunsuz şekilde henüz bugün başladık okula. Okul dönüşümleri sebebiyle sıkıntılı bir hafta geçirdik. Öğrertmenimiz bugün kesinleşti. İhtiyaç listesi verildi hayet makul bir liste. Okulumuz tam gün 14,30 akadar eğitim veriyor. sonrasında etüd yada ek ders varmı henüz bilmiyorum ama toplantıda soracağım kısmetse. Allah hepsini korusun, Rabbime emanetler kuzucuklar. Vatana milllete bağlı vijdanlı hayırlı evlatlardan eylesin yüce yaradan hepsini.
Serviscide nasıl bir sorumsuzluk yapmış Allah korusun yarabbim. Başka bişiy olmamış çok şükür. Servisle ilgili henüz konuşmadık biz. Okulda hala belirsizlikler hakim. Çok büyük karışıklıklar çıkmış bugün yine. bütün veliler isyandalar maalesef. Bir düzelsin de kalan detayları sonra halledeceğim ama beynim uyuştu düşünmekten
Çok sıkıntı yaptım inşallah hallolur çabucak..Servisci çok sorumsuzluk yapmış küçücük aklına uyup her istediği yerde indirilir mi yaaa
Bizde başladık ama 2 senedir servisler giden oğlum bu sene evim dibindeki yeşilvadi anafen e gidiyor evimize yürüyerek 5-6 dk ve çok mutlu. Yakın oluşu onu mutlu etti 2 senedir günde nerdeyse 2 saati yolda geçiyordu
En iyi okul eve en yakın okuldur :)
şok oldum okuyunca bu nasıl bir sorumsuzluktur,ben olsam o servisi paramparça ederdim hırsımdan,maalesefki bizde halen servis sıkıntısı yaşıyoruz,çocuklar kendi çıkıp biniyorlar servise,dün kızımı bi sınıf arkadaşının annesi bindirmiş,anne servisi aradık aradık bulamadık taaa arkadaymış diyor,peki kızım yanlız gitse ne olacaktı,biri elinden tutsa alsa götürse,veliler sınıfa kafalarına göre girebiliyormu her girenin veli olduğunu nerden biliyorlar peki,
akşam eşiminde benimde moralimiz alt üst oldu,daha küçükler onca servis içinde nasıl bulucaklar kendi servislerini,servisin üstünde numara yazıyor o çocuk hepsini tek tekmi dolaşacak,sabit yerleri yokmu bunların,
yada çocuklar sınıfta bekleyip,servis ablaları sıra ile alsa olmuyormu,
hadi bugün eşim ordaydı yarın nasıl olucak
okul düzene girene kadar yüreğim ağzımdamı bekliycem
evimin dibi okul ama adı okul sadece,ben çalışıyorum teee babaanneye gidiyor kızım neye yarar
Oğlumu okuldan aldım hergün üzülmektense başka bir okula verdim. Bugün bütün işlemleri hallettik Tekrar kıyafet aldık.. Tekrar kitap parası vereceğiz. Ama olsun içim rahat olucak işlh.
Benimde oğlum 69 aylık. Sevis olayı çok can sıkıcı İşlh. bir daha tekrarlanmaz..
nisancım biz daha toplantı yapmadık,bakalım bizden bi şeyler isteyeceklermi,beslenme listemiz şu an çok az toplantı bi olsaydı öğretmen listede düzenleme yapacaktı,liste dışına taşmadan koyuyorum bi şeyler ama dün beslenmenin çoğu geri gelmiş,
bugün sıra düzenlemeleri olacak,anne kimle oturcamki diye heyecan yapıyordu cadı,
şimdilik keyfi yerinde,biraz boyamadan şikayetçi,bide yinemi forma giycem off çok sıkıldım,şu eteği giysem olmazmı diyor,bu arada dün tuvalete hiç çıkmamış,sen dedinya çok çişin gelmezse sakın gitme diye,benimde çok gelmedi gitmedim diyor,
dün servise babası bıraktı,bugün kendi çıkıp binecek numarasını,servis ablasını iyice öğrettik umarım bi aksilik çıkmaz
etüt 1.sınıflara yok dedi müdür ama bakalım hocamız ne diyecek,kızım geri kalırsa ilerleyen aylarda vermeyi düşünüyorum ben
Günaydın kızlar benim kızım da 1. sınıfa başladı. Öğretmenimiz iyi ama hiç velilerle konuşmuyor. Okulla, sınıfla, çocuklarla ilgili gelişmeleri öğrenemiyoruz.
Her okulun kuralları, istekleri farklı ama genel bilgilerinizden istifade etmek istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
Merhaba anneler...Benim kuzum da birinci sınıf. her gün takip ediyorum yazdıklarınızı. Biz geçen hafta çok hasta olduğumuz için 1 gün gidebildik. bu hafta adamakıllı başlayabildik.
Sınıfımız 17 18 kişi filan sanırım. oğluş 66 aylık.
Bizim listemiz 80 civarı tuttu. Oğlum çok hevesli ama okuma yazma bildiği için çok sabırsızlanıyor. Bu dönem sadece 'a' ve 'e' harflerini , birde 10 a kadar saymasını öğreneceklermiş.
Çok tereddüt ettim 1.sınıfa yazdırma konusunda , anaokuluna yazdıracaktım ama sanırım doğru bi tercih olmuş 1.sınıf. bir dönem anaokulu formatında olacakmış.
Uzmanlar 66 68 aylık gibi küçükler için ideal ama büyükler için yanlış olduğunu savunuyorlar. sıkılabilirmiş çocuklar. Eğitimlerini etkileyebilirmiş.
Umarım herkesin evladı için hayırlı olur.
Birde dün ilk defa oğlum servise yalnız bindi. Gelirken bir arkadaşıyla bizim eve gelmeden inmek istemiş ,servisçi de indirmiş. Ben işteyim. Annem kardeşim ablam hepsi servisi beklemiş anıl ı göremeyince hepsi perişan olmuş okula gitmişler anıl yok. bizim soytarı da arkadaşıyla lak lak yaparak gelmiş eve. Ablam ayrı ben ayrı servisçiyi arayıp ne geldiyse ağzıma söyledim. Canımızı emanet ediyoruz size nasıl bir sorumsuzluktur bu falan filan.... şikayet edecektim aslında ama öyle mahcup oldular ki adam babam yaşında özür dilemekten hali kalmadı. Umarım bir daha yaşanmaz...
Öle işte kızlar.
Sizin servis ücretleriniz ne kadar ortalama....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?