chess kocaman olmuş maaşallah,darısı bizlere olsun inşallah,seni şimdiden ortaokul telaşı almıştır,
kefir ben içemiyorumki kızım içsin,bende süt ve ayran düşündüm,meyve suyunu pek sevmez kızım,belki meyveli süt olur,toptan marketten alır koyarım beslenmesine,kafamda bir sürü şey var ama bi düzene girseydi
Bizim de iyi geçti,yalnız şimdiden etüt konusu açılmış ve etüt açılacak.Zorunlu değil bildiğim fakat bir veli dedi ki,öoğunluk verse vermek zorunda olucaksın çunku öğretmen konu işlerse geri kalırsınız.Ben delur mu öyle şey dersler ne için o zaman ,etütte neden konu işleniyor ki.Öğretmen de bana dedi ,çocugunuz geri kalır ama.
Bu ne ya?ben bu kadar masrafa giremem ,bana kalan aylık masştan az birşey.Ne yani etüte koymasam geri mı kalıcaz.?????Yarın toplantı var.Veliler diyor ki projektor,bilgisayar ve boyama parası istenilşr,ve aidat
nazah nasıl yani gecici öğretmendiğer öğretmen amerikadan gelecekmiş anlamadım nasıl birşey bu ya
deneme tahtasımı çocuklarımız hayret birşeytecrübesiz olması evet insanı düşündürüyor ama biz pozitif düşünelim ,
genç öğretmenler daha istekli ve yenilikçi olr , çocuklarla daha kolay iletişim kurabilirler, çocuklarımız hareketliliğine uyum sağlayabilirler..
acemi olması iyi bir öğretici olmadıgını göstermez diye düşünüyorum... pozitif düşünelim pozitif olsun
İşallah ben de pozitif düşünmek istiyorum.. Çocuğum çok istkli işlh. sınıfta 8 kişilik sanırım 2 kişi daha yapamadığı için aınması istenecek... Çok kötüde olsa 8 kişiye okuma öğretir işlh.
Günaydın kızlar benim kızım da 1. sınıfa başladı. Öğretmenimiz iyi ama hiç velilerle konuşmuyor. Okulla, sınıfla, çocuklarla ilgili gelişmeleri öğrenemiyoruz.
Her okulun kuralları, istekleri farklı ama genel bilgilerinizden istifade etmek istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim.
şükrancım hoşgeldin aramıza,hayırlı uğurlu olsun tekrardan,toplantı yapıldımı sınıfınızda ?? okullar çok daha yeni,her yer curcuna,öğretmen mutlaka konuşur ama oda bi şeyleri tam bilmiyordur,baktın sessiz ve anlatmayan bir öğretmen sık sık okulu ziyarete gider aklındaki sorulara cevap alırsın,
bak bende aynı durumdayım,bide öğretmenimizi ben seçtim,çok uğraştım ama oda henüz bir şey anlatmıyor,ne sorsak toplantı bi olsun inanın bilgim yok diyor.okullar karışık,veliler vurdumduymaz biraz zaman sadece
Hoşbuldum Mevcanım toplantı sırayla yapılıyor bizim okulda. Yarın 1-B nin toplantısı olucak. Bizimki de 1-C cuma günü olur herhalde. Bizim okulumuzda müdür gardiyan gibi kapıda bekliyor velilere girmek yasak. Girip bişey soramıyosunuz.
Ayrıca öğretmen konuşmaya başladı bugün bizlerle. İsteklerini bildirdi. Herhalde ilk haftanın heyecanındandı. Onlar da insan sonuçta. Bizim öğretmenin burda ilk senesiymiş geçen yıl doğuda görev yapmış.
Haftalık ders programı dağıtmış çocuklara. 3 tane kitap vermiş şimdiden. Ben de bu çocuklar okuma yazma bilmiyolar, ne kitabı
diye düşünüyordum. Ders programında hayat bilgisi Türkçe matematik dersi yazıyodu. Bugün sordum. Kes boya yapıştır faaliyetlerinin olduğu 3 kitap daha dağıtmış çocuklara. Şimdi yeni verdiğim kitapları çalışıcaklar dedi.Dağıttığı ilk kitapları da 2. dönem kullanacaklarmış.
Merhaba
Bizde sorunsuz şekilde henüz bugün başladık okula. Okul dönüşümleri sebebiyle sıkıntılı bir hafta geçirdik. Öğrertmenimiz bugün kesinleşti. İhtiyaç listesi verildi hayet makul bir liste. Okulumuz tam gün 14,30 akadar eğitim veriyor. sonrasında etüd yada ek ders varmı henüz bilmiyorum ama toplantıda soracağım kısmetse. Allah hepsini korusun, Rabbime emanetler kuzucuklar. Vatana milllete bağlı vijdanlı hayırlı evlatlardan eylesin yüce yaradan hepsini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?