Maşaallah öğretmeninize canım, maalesef daha yazmadığım çok şey var. Adam ruh hastası resmen ya, rabbim esirgesin tüm kuzuları inşJordan81 üzüldüm ya ne biçim öğretmen. Bizim öğretmenimiz şefkatli. Eğer çocuğun konuyu anlamadığını sezersem konuyu anlayana kadar ona takarım diyor. Kar, yağmur çok soğuk havalarda çocukların bahçeye çıkmasına izin vermiyor. Şu an hamile ve Allah izin verirse son güne kadar gelecem derslere dedi.
Her yönden ilgili, şefkatli bir öğretmen, kendinin de ikiye giden oğlu var.
Biz ritmik saymalara geçtik çarpmaya geçecez herhalde.
Ooo cok can sıkikici olmuis arkadasim oysaki aksine desteklenmesi gereken bir durumEvet canım bu da yenisi!! Umutlanmıştım ama kısa sürdü... Niye fonksiyon, türev, integral vb konuları biliyormuş? Bunları ben bilerek öğretiyormuşum, yalancıymış, sıkıntılıymış gibi bir çok kötü şey söyleyince ilk kez konuşma cesareti buldum 1.5 yılda. Çocuktur hocam, olabilir ama o da hergün eve mutsuz geliyor dedim. Ve sonuç yukarıda yazdığım gibi maalesef... Bıktım, usandım... Alıp evde okutasım var yeminlen...
Canim belki zor oluck ama yeniden bir degisim soz konusu olmazmi acabaMaşaallah öğretmeninize canım, maalesef daha yazmadığım çok şey var. Adam ruh hastası resmen ya, rabbim esirgesin tüm kuzuları inş
Canım hiç istememe rağmen değişiklik şart gözüküyor, uzmanlara da danıştım, al diyorlar onlarda. Yalnız bu dönem yapmamız imkansız, çünkü artık bşr facia daha yaşamak istemiyorum ve devlet okuluna veremem. Özel içinde seneyi beklemen lazım, küçüğüm özel kreşte.Canim belki zor oluck ama yeniden bir degisim soz konusu olmazmi acaba
Bia bin sukur bugun kurtulduk kizim yeni ogretmene basladi
Ben hic boyle bir karsilama beklwmiyordum cocuklar ogretmen cok sevecendi
Eski ogretmen gormus sok olmus of bende elimde olmadan ona uzuluyorum karsilasmaktam cekiniuorum
Maşaallah diyeyim, ne mutlu size. Umarım bir gün bende bu memnuniyet cümlelerini kurabilirimSık okul değiştirmek de sorun. Jordan81 Allah karşınıza iyi bir öğretmen çıkarsın inşaaAllah. Bizim öğretmen bebeği olacak olmasına rağmen devam edecem seneye diyor. Ve geçen seneden beri öğretmenimizin mantığı çocuk önce okulu sevsin beni sevsin okula alışsın idi. Öyle de oldu oğlum severek gidiyor okuluna. Öğretmenini çok seviyor.
Canim gercekten cok can sıkici yasadiguniz durumCanım hiç istememe rağmen değişiklik şart gözüküyor, uzmanlara da danıştım, al diyorlar onlarda. Yalnız bu dönem yapmamız imkansız, çünkü artık bşr facia daha yaşamak istemiyorum ve devlet okuluna veremem. Özel içinde seneyi beklemen lazım, küçüğüm özel kreşte.
Bu arada yeni bir kolej açılıyor ve ne mutluki 2. Sınıflar içinde bursluluk sınavı yapacaklar. O sınava da sokacam gelecek ay, inş rabbim hayırlısını nasip eder. Her sene bir öğretmenle geçirmekten daha doğrusu geçirememekten!! Bıktık usandık. Özel de en azından hakaret dinlemeyiz, varsın ders öğretmesinler, çocuğumu sevsinler hayallerini yıkmasınlar bu yeter
Yegenim de ezberleri bu yil kimi wzberletiuor kimi ezberletmiyorBizde ritmik sayma yapıyoruZ. Çarpım tablosu artık kullanılmıyor biliyorum. Zaten zamanla ezberliyorlar. Biz 5 lere kadar sayıyoruz. Bazıları 6,7,8,9 şar da sayıyormuş.
Iyi yapmissiniz bizde biraz rahattik bu konuda yeni sinifta en az 10 sayfa sart siniftada hergun iki sayfayi 3 er kez okuyorlarBiz bu hafta bölmeye geçtik. Ben artık kitap okumasını istiyorum . Hiç okumyordu. Şimdi kural koydım bir kitap bitecek. Yoksa internet yok diye bakalım işleyecek mi?
Ozey2506 günlük 2 kitap mı okuyor yoksa haftada mı?