Ogretmeniniz ne zaman ve ne sebeple gidicekmis eger ki memnunsaniz cok uzuldim durumaBiz çarpmalara geçtik bölmelerdeyiz şuan sanırım hızlı gidiyoruz ama öğretmenimiz gidecekmiş bütün dengeler bozulacak
Türkçede sıfatlara eklere çoğullara geçtiler
ama biz hala evde düzenli ders çalışıp ödev yapamıyoruz
çalışan anne olmak çok zor muş
Canim bizd3 boyle bir degisime gittik zor olsada basardik ikinci donem baslicak sinif degisimi sonrasi durum nasil oldu sinifla arkadaslari ile uyumu sinifta karsilanmasi vbCanım ben epey bi uğraştım canlı tutmak için ama maalesef çok pasif herkes. Yine boşlamayıp yazıyom tabi.
Bizde durumlar iyi çok şükür, iyiki değişmişiz oğlumun sınıfını. Yeni öğretmenimiz çok sevgi dolu sağolsun, sınıfın seviyesi de çok iyi.
Merhaba arkadaslar uzun suredir yazamadim
Kizimin ayaginda iki tane kirik var 3 haftadir okula gitmiyor bir hafta daha gidemicek
Ikinci donem ise ogretmen degisimi yapicaz zorlada olsa ayarladik
Bizimkil3rde yeni carpmaya gecmisler onceki hafta sayi dogrusu yivarlama bitirdiler.
Turkcedede sizler le aynilar puff okula duzenli gidip gelsemde kayibi cok gibi geliyor
Ev kazasi canim kardesi su dokmus yaren kayip dusmus ayagi petege sıkısmis serce parmagi ile tarak kemigi kirildiÇok geçmiş olsun kızınıza, nasıl oldu kaza mı?
Bizimkiler bilinmeyenli toplamalara geçtiler, Türkçeden de sözlükte kelime sırası, cins isim, özel isim tekil isim çoğul isim v.s. işliyorlar öğretmenimiz evde çalışma kitabı olarak güvender tavsiye etti. Hikaye kitabı olarak da levent serisini okuyor, 21.kitapta. Öğretmenimiz çok ilgili, eğer çocuğun konuyu anlamadığını sezersem çocuk konuyu anlayana kadar takıyorum kancayı çocuğa dedi, anlayana kadar uğraşıyormuş. Çocukların ne tür tv programları izlediklerine kadar ilgileniyor, çocuklar demiş ailemden gizli izliyoruz, ablamla izliyoruz gibi cevaplar vermişler ve izledikleri diziler de kara para aşk v.s. olunca da öğretmen üzüldüm o tarz şeyler izlemesine dedi.
Oldukça ilgili yani öğretmenimiz
Cok cok tesekkur ederizTekrardan çok geçmiş olsun yarenciğe. Bizim öğretmenimiz 11 senelik öğretmen. Çok memlunum hatta eğer denk gelirse ikinci çocuklarını da bu öğretmene vermek isteyenler var, bir iki velinin de bu öğretmende okuyan ikinci çocukları sınıfta.
Bizim öğretmen en geç 9:30 da yatakta olmalılar der hep. Tv izlememelerinden yana. Fazla ödev de vermez.
Himm cok mantikliYaren2007 biz seçmedik öyle denk geldi. Geçen gün oğlum dedi ki anne kızlar küfürlü konuştu öğretmenimiz çok sinirlendi dedi.
Benim oğlumun yazısı da çok berbattı. Öğretmen hep daha iyi yazabilirsin, okuyamıyorum yazını v.s. yazıyordu defterine ama şu sıra biraz düzeldi. Çözümü de yine öğretmenimiz bulmuş, sınıfta yazdıklarını birbirlerine kontrol ettiriyormuş sıra arkadaşı ile defter değiştiriyorlar yani. Birbirlerinin yazısını okuyamayıp şikayet edince biraz daha okunaklı oldu şimdi yazısı
Ogretmeniniz ne zaman ve ne sebeple gidicekmis eger ki memnunsaniz cok uzuldim duruma
Kendinizi uzmeyin eminim elinizden gelemi yapiyorsunuzdur
Evde olup ilgilenmeye pek cok anne var
Bizim ogretmende derslerinden memnun ama diyor ki yarene yazi demede ne dersen deDüzelir yazısı inşaaAllah ben birde sürekli oğlum öğretmen diyorki kerem akıllı bir çocuk hep doğru cevap veriyor ama bazen yazısnı okuyamadığım için yalnış kabul ediyorum. Felan dedim belki onun da etkisi olmuştur.
Biz daha çarpmaya geçmedik.
Canim nasip olursa burdayim artik acikcasi ogretmen ile ilgili sorunlarimiz olinca hevesim de kalmamisti cok zor gunler yasadik aglama krizleri karin agrimalarKızlar ya uzun bi aradan sonra böle konuşmayı özlemişim..
Bizim yazımızda çok kötü
Öğretmen her gidişimde akşamları çalışın diyo
ben ödevleri zor yaptırıyorum.
Canim nasip olursa burdayim artik acikcasi ogretmen ile ilgili sorunlarimiz olinca hevesim de kalmamisti cok zor gunler yasadik aglama krizleri karin agrimalar
Bir gun isyan etti ben okula gitmicem diye agla agla bir hal oldu o akdam ayagi kirildi
Ah etkilemezmi evde eksiksiz yaptiklarini okulda pek cok yanli olarak yapiyorKıyamam yagerçekten üzüldüm...
çok sıkıntılı bir durum öğretmeni sevmemesi demek ne demek bütün olul yaşantısını etkiler.
Demekki bir sorun varki çocuk rahatsız dualarımız hepimizin çocuklarına :)
umarım 2. dönem hepimiz için daha hayırlısı olur.
bende ilk günkü gibi şimdiden heyecan yaptım.
Ah etkilemezmi evde eksiksiz yaptiklarini okulda pek cok yanli olarak yapiyor
Cunku igretmen defter firlatuyormus yere yuzlerine
Bird3 erkek cocuklara evde avrat iniz varmi diye soruyormus en arka sirada yayilarak oturan erkek cocuklarina orda dogummu yapiyorsunuz diyormus
Sonra soru yagmuru anne avrat ne demek erkekler dogum yaparmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?