İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

KAÇINCI SINIFA GİDİYOR OĞLUN CNM MAŞALLAH

Kurallı devrik cümle bitti, saat konusu ve eldeli toplama çıkarma bitti, hayat bilgisi sihirli sözcükler e geçildi

9 BENİM oğlumda 2. Sınıf çok zeki ama yaptırmak istemiyorum 4. Sınıf sonunda sınavlar var ya oraya sokup sonrasında Daha kolay gibi geliyor
Canım 4. Sınıfta bilsem sınavına giriyorlar evet. Oğlum için "zaten dosyasına işlendi ve şimdiden oraya gitme hakkını elde etti" dedi ram dakiler.

Benim kızımında deneme sınavından 2 yanlışı var ve en kolay sorular. Kaplumbağa da kaç harf var. Bide en hızlı taşıt onu bilememiş. O kadar zor soru var yapmış. İngilizceyi saymıyorum. Çünkü bilmediği konular olunca 5 de 2 yapmış. Hayırlısı bakalım. Genel sıralamada kaçıncı olacak o önemli

Kızıma ingilizceyi kolay şekilde nasıl öğretebilirim. Ezber yapmayı hiç sevmiyor. Bende anlamıyorum. Ne yapmam lazım. Biraz bana bilgi verebilirmisiniz

Bizimkilerde okulda türkiye geneli bir deneme oldular. 7170 kişi girmiş tr de, 11. Olmuş bizimki 2 yanlışı var.
İnglizceye gelince, en güzel öğrenme tabiki pratikle ama ülkemizde bu çok zor tabi. Bunun dışında şarkılar çok etkili oluyor çocukların bişey ezberlemesinde. Youtube da milyon tane var bu şekilde çocuk şarkıları, ordan dinletin derşm. İlla ders şeklinde değil, evde başka bişey yaparken de fonda açık kalsın. Bir de kelime kartları var her sınıfa uygun, ben onlardan da aldım.

Arkadaşlar acıl olarak yardımcı olurmusunuz dikte çalışması hakkında bilginiz varmı nedır okulda hoca dıkte calıstırın demış bilgim yok ama konuyla ilgili

Arkadaşlar acıl olarak yardımcı olurmusunuz dikte çalışması hakkında bilginiz varmı nedır okulda hoca dıkte calıstırın demış bilgim yok ama konuyla ilgili

Bildiğim kadarıyla bir metni sen okuyacaksın çocuk yazacak
yanlışsız imla kurallarına uyarak :)
kolay gelsin
bende hep merak etmiştim yeğenime veriolardı ne diyede sormamıştım
geçen bizede gedi
bakmadan yazacak

Ata yayınları mı?
Bizimkilerde oldu.. Türkiye geneli diyordu ama şehirde tek bizim sınıftı sanırım tam çözemedim

Ata yayınları mı?
Bizimkilerde oldu.. Türkiye geneli diyordu ama şehirde tek bizim sınıftı sanırım tam çözemedim
Canım şimdi baktım da yayınevi adı yok ne kitapçıkda ne de cvp kağıdında. Her öğretmen farklı yayıneviyle anlaşabiliyor.

Bizimkiler deneme felan olmadı. Ama veli toplantısına gittim öğretmen çok memlunum keremden çok başarılı dedi, derse katılımı iyi dedi, hep doğru cevap veriyormuş kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…