- 23 Mart 2011
- 135
- 7
Evet 4 kitaptan sınava girecekler.Belirlenen kitaplar var Sanırım ikinci sınıflar için 3 Yada 4 tane onları okuyacaklar sınavda da o kitaplardan sorular sorulacak N&t kırtasiyede gördüm kitapları
Evet sayende inceledim siteyi canım, çok güzel bir etkinlik. Sunavı nasıl oldu girdikten sonra yaz bize.Evet 4 kitaptan sınava girecekler.
TÜH GEÇ KALMIŞIZ 15İNE KADARMIŞ YAA ÜZÜLDÜM ŞİMDİKitapokuyanbilir.com dan bilgi alabilirsin.kayıt yaptırıyorsun. Sınav tarihleri var. Belirlenen yerdede sınava giriliyor sanırım. İlk defa girecek benim kızımda.
KAÇINCI SINIFA GİDİYOR OĞLUN CNM MAŞALLAHKızlar aslında sevinmem gereken bir durum ama ben sevinemiyorum, oğlum ram da yapılan test sonucu üstün zekalıların da bir üst seviyesi olan dahi sınırında bir zekaya sahipmiş.
Ama ben buna sevinemiyorum çünkü ülkemizde bu işler hep sıkıntı, ben derdimi kime anlatayım, çocuğum körelmeden onu nasıl mutlu edeyim???
Şu an 10. Sınıf fonksiyon sorusu çözüyor ama buna üzülüyorum((
2. Sınıfta canımKAÇINCI SINIFA GİDİYOR OĞLUN CNM MAŞALLAH
9 BENİM oğlumda 2. Sınıf çok zeki ama yaptırmak istemiyorum 4. Sınıf sonunda sınavlar var ya oraya sokup sonrasında Daha kolay gibi geliyor2. Sınıfta canım
Canım 4. Sınıfta bilsem sınavına giriyorlar evet. Oğlum için "zaten dosyasına işlendi ve şimdiden oraya gitme hakkını elde etti" dedi ram dakiler.9 BENİM oğlumda 2. Sınıf çok zeki ama yaptırmak istemiyorum 4. Sınıf sonunda sınavlar var ya oraya sokup sonrasında Daha kolay gibi geliyor
Arkadaşlar acıl olarak yardımcı olurmusunuz dikte çalışması hakkında bilginiz varmı nedır okulda hoca dıkte calıstırın demış bilgim yok ama konuyla ilgili
Bildiğim kadarıyla bir metni sen okuyacaksın çocuk yazacak
yanlışsız imla kurallarına uyarak :)
kolay gelsin
bende hep merak etmiştim yeğenime veriolardı ne diyede sormamıştım
geçen bizede gedi
bakmadan yazacak[/QUO
çok teşekkür ederim canım
tşkler cnmZarife14 güzel açıklamış, sen söyleyecen çocuk yazacak canım
Bizimkilerde okulda türkiye geneli bir deneme oldular. 7170 kişi girmiş tr de, 11. Olmuş bizimki 2 yanlışı var.
İnglizceye gelince, en güzel öğrenme tabiki pratikle ama ülkemizde bu çok zor tabi. Bunun dışında şarkılar çok etkili oluyor çocukların bişey ezberlemesinde. Youtube da milyon tane var bu şekilde çocuk şarkıları, ordan dinletin derşm. İlla ders şeklinde değil, evde başka bişey yaparken de fonda açık kalsın. Bir de kelime kartları var her sınıfa uygun, ben onlardan da aldım.
Canım şimdi baktım da yayınevi adı yok ne kitapçıkda ne de cvp kağıdında. Her öğretmen farklı yayıneviyle anlaşabiliyor.Ata yayınları mı?
Bizimkilerde oldu.. Türkiye geneli diyordu ama şehirde tek bizim sınıftı sanırım tam çözemedim
Canım şimdi baktım da yayınevi adı yok ne kitapçıkda ne de cvp kağıdında. Her öğretmen farklı yayıneviyle anlaşabiliyor.