İlköğretim Yorum ve Soruları 2013-2014 öğretim yılı 1.sınıf anneleri..

Nerede yaşıyorsunuz. Bulunduğunuz yerde üstün zekalılar okulu yok mu? Gerçi size buda yetmez. G
dahiler okulu lazım.:)
Sağol canım, elazığdayız. Üstün zekalılar okulu ülkede o kadar az ki onlarda tabiki istanbul anlata da falan. Bi de lisesi var kocaeli de.
Burda bilsem (bilim sanat merkezi) var, bi çok ilde olduğu gibi. Oraya da 4. Sınıfta gidebilecekmiş.
Resmi olarak okulumuzdan destek odası isteme hakkımız varmış. Haftada 8 saat o destek odasında etkinlik yaptırma hakkımız varmış, ister kendi öğretmeniyle ister başka öğretmenle. Bakalım okul idaresi bu duruma ne diyecek, ya öyle zor ki biliyorum umursamayacaklar bile
Bugün ram daydım, bizde destek oluruz dediler ama hiç bilemiyorum bu işin içinden nasıl çıkacağız

Jordan 81 canım Allah yardımcınız olsun. Düşündüğümde gerçekten zor. Peki neye göre ram da böyle bir teste tabi tuttular. Öğretmeniniz mi yönlendirdi?

Jordan 81 canım Allah yardımcınız olsun. Düşündüğümde gerçekten zor. Peki neye göre ram da böyle bir teste tabi tuttular. Öğretmeniniz mi yönlendirdi?
Canım yeni öğretmenimiz daha ilk haftadan bu çocuk da farklı bişeyler var, değişik ilgileri var demişti.

Msjım yarım kaldı da yukarıda... Ben bu işlere yakın bi tanıdığımızın yönlendirmesiyle ram a gittim, oğlumun matematik teoremi ürettiğini anlattum ve bu normal değil denildi. Test yapalım dediler, zaten testi yapmak özel eğitim gerektiriyor, 1.5 saat sürüyor ve cidden ehil kişilerin yapması lazım. Durumu okul rehberlik öğretmeni arkadaşıma da anlattım ve bi form doldurup sınıf öğretmenine ve müdüre imzalattı sınra ram a elden götürdüm. Randevu verip çağırdılar. Süreç bu... Skoru paylaşmaları yasakmış diye söylemedi ama ipucu verdiler.

Canim benim masalla ogluna geeci sevinsenmi uzulsen mi bilemiyorsun sartlardan dolayi ama bu basarisi ona cok guzek gunler geturucek o yonden bak derim
Hemde sen coxugunu cok iyi taniyan ve bu duruma gire davranan bir annesin o yonceew cok sansli bir cocuk

Tşk ederim canım, bu bilgi açlığını elimden geldiğince doyurmaya çalışıyorum, zor bi süreç olacak, rabbim yardımcımız olsun.
Konulara gelince matematikte zamanı ölçme, hayat bilgisinde vücudumuzu tanıyalım, inglizcede ailedekilerin adlarını sorup yazma falan, türkçede de eylem(fiil) konusundalar.

Bizimkiler de okulda işk denemelerini geçenlerde oldular, 1 yanlışı vardı ve her zamanki gibi en kolay soruydu, dikkatsizlik yüzünden kaçmış. Her ay olacaklarmış bu sınavdan

Bizimkiler de okulda işk denemelerini geçenlerde oldular, 1 yanlışı vardı ve her zamanki gibi en kolay soruydu, dikkatsizlik yüzünden kaçmış. Her ay olacaklarmış bu sınavdan
Bazen dikkatsizlik bazende farklı düşündükleri için yanlış yapıyorlar soruları. Genelde basit soruları yapamıyorlar zaten.

Öğretmeniniz kitap okuma sınavı yapıyor mu? Bizim öğrtmenimiz her cuma yapıyor.
birde türkiye geneli kitap okuma sınavı var. Benim kız heveslndi bakalım. Sürede çok az ama bakalım yetiştirebilecek mi

Öğretmeniniz kitap okuma sınavı yapıyor mu? Bizim öğrtmenimiz her cuma yapıyor.
birde türkiye geneli kitap okuma sınavı var. Benim kız heveslndi bakalım. Sürede çok az ama bakalım yetiştirebilecek mi
Okuma sınavı yapmıyor diye biliyorum canım.
Bu arada tr geneli okuma sınavı nasıl oluyor tatlım, biraz bilgi verir misin??

Okuma sınavı yapmıyor diye biliyorum canım.
Bu arada tr geneli okuma sınavı nasıl oluyor tatlım, biraz bilgi verir misin??
Kitapokuyanbilir.com dan bilgi alabilirsin.kayıt yaptırıyorsun. Sınav tarihleri var. Belirlenen yerdede sınava giriliyor sanırım. İlk defa girecek benim kızımda.

Kitapokuyanbilir.com dan bilgi alabilirsin.kayıt yaptırıyorsun. Sınav tarihleri var. Belirlenen yerdede sınava giriliyor sanırım. İlk defa girecek benim kızımda.

Belirlenen kitaplar var Sanırım ikinci sınıflar için 3 Yada 4 tane onları okuyacaklar sınavda da o kitaplardan sorular sorulacak N&t kırtasiyede gördüm kitapları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…