Evet canım bende o yüzden sevinemiyorum maalesef, zor bi süreç bekliyor biziJordan81 maşaaAllah kuzuna. Ama üstün zekalı hatta dahi olması problem yani şöyle maalesef Türkiyeden üstün zekalılar için imkan eğitim olanakları az
Nerede yaşıyorsunuz. Bulunduğunuz yerde üstün zekalılar okulu yok mu? Gerçi size buda yetmez. GEvet canım bende o yüzden sevinemiyorum maalesef, zor bi süreç bekliyor bizi
Sağol canım, elazığdayız. Üstün zekalılar okulu ülkede o kadar az ki onlarda tabiki istanbul anlata da falan. Bi de lisesi var kocaeli de.Nerede yaşıyorsunuz. Bulunduğunuz yerde üstün zekalılar okulu yok mu? Gerçi size buda yetmez. G
dahiler okulu lazım.:)
Canım yeni öğretmenimiz daha ilk haftadan bu çocuk da farklı bişeyler var, değişik ilgileri var demişti.Jordan 81 canım Allah yardımcınız olsun. Düşündüğümde gerçekten zor. Peki neye göre ram da böyle bir teste tabi tuttular. Öğretmeniniz mi yönlendirdi?
Canim benim masalla ogluna geeci sevinsenmi uzulsen mi bilemiyorsun sartlardan dolayi ama bu basarisi ona cok guzek gunler geturucek o yonden bak derimMsjım yarım kaldı da yukarıda... Ben bu işlere yakın bi tanıdığımızın yönlendirmesiyle ram a gittim, oğlumun matematik teoremi ürettiğini anlattum ve bu normal değil denildi. Test yapalım dediler, zaten testi yapmak özel eğitim gerektiriyor, 1.5 saat sürüyor ve cidden ehil kişilerin yapması lazım. Durumu okul rehberlik öğretmeni arkadaşıma da anlattım ve bi form doldurup sınıf öğretmenine ve müdüre imzalattı sınra ram a elden götürdüm. Randevu verip çağırdılar. Süreç bu... Skoru paylaşmaları yasakmış diye söylemedi ama ipucu verdiler.
Bizde eldeli cikarma yapiyoruz neden tersten basladikki acabaTeşekkür ederim OZEY ve YAREN. Bizde Matematik'te 5' e kadar çarpmaları öğreniyoruz.Onun dışında sizlerle aynı eldeli toplamaya geçtik.
Tşk ederim canım, bu bilgi açlığını elimden geldiğince doyurmaya çalışıyorum, zor bi süreç olacak, rabbim yardımcımız olsun.Canim benim masalla ogluna geeci sevinsenmi uzulsen mi bilemiyorsun sartlardan dolayi ama bu basarisi ona cok guzek gunler geturucek o yonden bak derim
Hemde sen coxugunu cok iyi taniyan ve bu duruma gire davranan bir annesin o yonceew cok sansli bir cocuk
Hadi hayırlısı canımYarin yaren in deneme sinavi var ay cok heyecanlandim yahu
Canım nasıl geçmiş miniğinin denemesi??Hadi hayırlısı canım
Bazen dikkatsizlik bazende farklı düşündükleri için yanlış yapıyorlar soruları. Genelde basit soruları yapamıyorlar zaten.Bizimkiler de okulda işk denemelerini geçenlerde oldular, 1 yanlışı vardı ve her zamanki gibi en kolay soruydu, dikkatsizlik yüzünden kaçmış. Her ay olacaklarmış bu sınavdan
Evet canım haklısın, ram daki uzmanda böyle demişti, bu üz çocukların ortak özelliğiymişBazen dikkatsizlik bazende farklı düşündükleri için yanlış yapıyorlar soruları. Genelde basit soruları yapamıyorlar zaten.
Okuma sınavı yapmıyor diye biliyorum canım.Öğretmeniniz kitap okuma sınavı yapıyor mu? Bizim öğrtmenimiz her cuma yapıyor.
birde türkiye geneli kitap okuma sınavı var. Benim kız heveslndi bakalım. Sürede çok az ama bakalım yetiştirebilecek mi
Kitapokuyanbilir.com dan bilgi alabilirsin.kayıt yaptırıyorsun. Sınav tarihleri var. Belirlenen yerdede sınava giriliyor sanırım. İlk defa girecek benim kızımda.Okuma sınavı yapmıyor diye biliyorum canım.
Bu arada tr geneli okuma sınavı nasıl oluyor tatlım, biraz bilgi verir misin??
Kitapokuyanbilir.com dan bilgi alabilirsin.kayıt yaptırıyorsun. Sınav tarihleri var. Belirlenen yerdede sınava giriliyor sanırım. İlk defa girecek benim kızımda.