Telde com cikiyor tablette org buda nedir yahucanım bakıyorum bakıyorum testimiz.com var .org yok
Bizimkiler gecen yil t lere kadar riymik saymalari ogrenmislerdi simdi tekrarini yapiyorlarÇarpma için 2-3-4-5-6-7-8-9 ar ritmik sayma ile hazırlıyor tüm öğretmenler çocukları. Doğrusu böyleymiş. Bende odasına bunları bulup asacam. Aslında buldum da renkli çıktı almam lazım daha güzel gözüksün diye. Asma nedenim ise; görsel olarak sürekli görünce daha çabuk ezberler diye. Çünkü görsel hafızası inanılmaz yüksek.
2. Sınıfta mormalde çarpım tablosu 5 lere kadar veriliyor ana bence hepsini verir bizimki. Çünkü çarpma bölme problemlerine geçtiklerinde çok lazım olacak.
Bu arada matematik aşığı oğlumun yoğun ısrar ve ağlamalarına dayanamayıp çarpma ve bölmeyi öğrettim kızlar. Çok mutlu şimdi.
Ingilizca egitim verilmesi ck guzelders programımızda 5 saat matematık var 12 saat ing. var. ıngılzıce cok fazla matematık yanında az gelıyor. program dısınada cıkılmıyor kafam karısıyor.. matematıkte uzunluk olculerı ve geometrık sekjıller tamamlandı bu hafta yenı konuya gecılecek bılmıyorum ne olcak.
okulu degıstık bılıyorsunuz ıngılızce ıcın ozel okul ıstemıstım.. ıngılızcede cok ıyı gdıyor cok zorluyor dersler yan dil ispanyolca alıyor ama haftada 1 saat ben cok onemsemıyorum zaten bılmıyorumda dili hiç
ama matematık kafamı karıstırıyor..
ha geri olmadığımıza sevindim . duzıne deste onlarıda yaptık. sızlerı okudukca gerı kalıyoruz dıye cok korkuyorumIngilizca egitim verilmesi ck guzel
Biz matematikte uzunluk geometrik sekiller disinda deste duzine ondalik birlik lerde cok yogunlastik
Canım çarpma-bölmeyi soruyon sanırım.Bizimkiler gecen yil t lere kadar riymik saymalari ogrenmislerdi simdi tekrarini yapiyorlar
ben ufaktan birseyler katmaya calisiyorum
siz ne sekilde ogrettiniz biraz ipucu alabikirmiyimyarenin zamani var sabahci oldufundan degerlendiririz
Tesekkur ederim arkadaskm carpmada benxr arada bu sekilde alistirma yapiyorimCanım çarpma-bölmeyi soruyon sanırım.
Önce çarpmayı öğrettim ki normali de böyle zaten. Ritmik saymaları bildiği için çok sorun olmadı.mesela 12 kere 5 i yaparken bildiğin klasik yöntemle önce 2 tane 5 ya da 5 tane 2 dedim, ritmik sayıp onu buldu, onu buluncada hangi rakam nereye yazılacak onu öğrettim. Yani klasik yöntemle canım. Kritik konu ritmik saymaları iyi bilmesi.
Bölmeye gelince daha karışık tabi çarpmaya göre. Onda da önce 2 ye bölmeden başladım daha kolay diye. Mesela 8 in içinde kaç tane 2 var dedim, bu durumda 2 şer ritmik say, 8 e gelince dur dedim. Sonra bak kaç tane saymışsın diye öğrettim. Gerisi yine hangi rakam nereye yazılacak onu gösterdin.
Yok canım okulda başlamadılar, müfredata göre gidiyor öğretmenimiz. Geometrik şekiller, deste düzine, onluk birlik ve şindi de eldesiz toplama çıkarmadalar matematikte. Oğlum sıkılıyor diye mecburen evde destek oluyorum. Yoksa geçen yılın 2. Döneminden beri eldeli toplama çukarmayı öğrenmişti.Tesekkur ederim arkadaskm carpmada benxr arada bu sekilde alistirma yapiyorim
Bolme de kafana yatti anlayabilcegi bir bicimde
okulda baslsdilarmi peki
Matematikten uzunluk ölçülerindeyiz, hayat bilgisi atatürk ün hayatı ve türkçe de ise eş ve zıt anlamlılar ile sesteş kelimeler bitti bizde kızlar.
Merhaba jordan nasil gecmis sinavi ufakliginMrb kızlar
Yine kimseler yok. Umarım hepiniz de iyisinizdir. Biz iyiyiz şükür.
Yarın oğlumun okulunda genel deneme sınavı varmış, bakalım nasıl yapacak.