Seher yilduzu simdi aklima geldi yarenin bebekkeb ek gidalarini sicak muhafaza etmek icin chicconun termos tarzi bur urunu vardi hala satilmakta onu kullaniyordukCanım teşekkür ederim cevabın için ama aliminyum folyoyu önermiyorlar. bir de sebze yemeklerini nasıl aliminyum folyoya koyabilirim ki
valla tutturabıldıklerıne fıyta vermısler. ben 7000 tl oduyorum yıllık. 780 tl de kıyafet kırtahsıye kıtap vs tuttu. dıger velıler 9500 tl vermısler. tlfda agızdan o fıyat cıkınca bende bastırdımhayırlı olsun nasıl yeni okulunuz birde ne kadar yıllık
canım merhaba..Canim hayirli olsun yeni okulunuz
eeki ogretmeninizde cok iyiydi
simdi nasil alisabildimi ogretmenune arkadaslarina
Canim bu sartlarda ozel okula gecmesine cok sevindim madddi anlamdada cok cok karli olmusvalla tutturabıldıklerıne fıyta vermısler. ben 7000 tl oduyorum yıllık. 780 tl de kıyafet kırtahsıye kıtap vs tuttu. dıger velıler 9500 tl vermısler. tlfda agızdan o fıyat cıkınca bende bastırdım
canım merhaba..
kızım ogretmenımızı sevıyrodu ama cok enerjısızdı ogretmen. ayrıca aylık 210 yemek ucretı verıyordum , ıng kursuna baslamaya karar verdık oda 350 tl dedı. ee tesvıkte cıkınca okula verecegım tutar devlettekı harcamalarımdan daha az olunca hemen verdım. 09:00-18:00 okulda uc ogun yemek ıngılzce ıspanyolca daha ne ısteyımkı..
Canim bu sartlarda ozel okula gecmesine cok sevindim madddi anlamdada cok cok karli olmus
Rabbim ayni basarisinu yeninsijifindada nasip etsin insall
mrb arkadaşlar bnm kızım da 2.sınıfa gidiyor,geçen yıl bu sayfanın sessiz takipçilerindendim,yazmaya hiç fırsatım olmadı,kızımın dersleri bnm kpss derken 2.sınıf olduk,başka bir şehre tayin olduk,şimdi yeni bir okul,yeni arkadaşlar,yeni bir öğretmen kızım çabucak alıştı,geldiğimiz yerde çok başarılıydı,okumaya ilk o geçti,şimdi aynı başarıyı gösteremezz diye çok üzülüyorum,yazı yazmada çok yavaş genelde geride kalıyor,ne yapabilirim,ne önerirsiniz,ayrıca morpa kampüs almayı düşünüyorum kullanan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim...
Ben kullaniyorum cok ta memnunum arkadasom ama malesef tablette calusmiyor oc su an tamurde uyeligumuixide devam ettircezmrb arkadaşlar bnm kızım da 2.sınıfa gidiyor,geçen yıl bu sayfanın sessiz takipçilerindendim,yazmaya hiç fırsatım olmadı,kızımın dersleri bnm kpss derken 2.sınıf olduk,başka bir şehre tayin olduk,şimdi yeni bir okul,yeni arkadaşlar,yeni bir öğretmen kızım çabucak alıştı,geldiğimiz yerde çok başarılıydı,okumaya ilk o geçti,şimdi aynı başarıyı gösteremezz diye çok üzülüyorum,yazı yazmada çok yavaş genelde geride kalıyor,ne yapabilirim,ne önerirsiniz,ayrıca morpa kampüs almayı düşünüyorum kullanan var mı, yardımcı olursanız çok sevinirim...
Biz fe ayni konulardayiz ona ilave olarak onluk basamagi birler basamagi basamaklara ayirma varKızlar selamlar.
İkinci sınıf hızlı başladı bizde. İlk konu geometrik cisimler, ikinci konumuz deste düzine :) Türkçe de eş ve zıt anlamlı kelimeler. İngilizce henüz başlamadı bizde. Ama bu hafta başlayacğını umuyorum. Biz yazın 2. sınıf ingilizcesini bitirdik iremle. Şu an tekrar olacak onun için.
Kurs arayışında olanlara Amerikan Kültür öneririm. Erken yaş ingilizcesinde iyidir. Ancak herhangi bir kurs çocuğunuza anadili gibi ingilizce öğreteceğini iddia ederse kaçarak uzaklaşın. Bir çocuk ancak ve ancal lisan devamlılığı ile dil öğrenir. Bu da demektir ki öğrenme aşamasında evde okulda sürekli bu dil ile iletişim kurulmalıdır.
İngilizce ile ilgili sormak istedikleriniz olursa burdayım.
Oh cok iyi adapte olabilmesi ben inaniyorum bu yilda guzel haberlerini alicazAmin canım amin inşallah..
bizde geometrik şekillerdeyiz. prizmaları işliyoruz. Kızımda adaptasyon sorunu olmadı cok sukur coook mutlu. ingilizce dersini cok sevıyor. haftada 2 saatte ispanyolca alacaklar.. öğretmenlerini çok sevıyorbu arada gecen yıl 1. olduk
busenede başarılı olacagına ınanıyorum
Bizde matematik haftada 4 saat. Sizde kaç saat. Bizim öğretmen yavaş ilerliyor. Ama güzel sindire sindire ilerliyor. Ingilizce de amerikan TİME a kayıt yaptırdık. Hafta sonu başlayacak. Kızım inş. Sever.Kızlar selamlar.
İkinci sınıf hızlı başladı bizde. İlk konu geometrik cisimler, ikinci konumuz deste düzine :) Türkçe de eş ve zıt anlamlı kelimeler. İngilizce henüz başlamadı bizde. Ama bu hafta başlayacğını umuyorum. Biz yazın 2. sınıf ingilizcesini bitirdik iremle. Şu an tekrar olacak onun için.
Kurs arayışında olanlara Amerikan Kültür öneririm. Erken yaş ingilizcesinde iyidir. Ancak herhangi bir kurs çocuğunuza anadili gibi ingilizce öğreteceğini iddia ederse kaçarak uzaklaşın. Bir çocuk ancak ve ancal lisan devamlılığı ile dil öğrenir. Bu da demektir ki öğrenme aşamasında evde okulda sürekli bu dil ile iletişim kurulmalıdır.
İngilizce ile ilgili sormak istedikleriniz olursa burdayım.
Her gün yapıyorlar matematik canım, haftalık programda kaç saat olduğuna pek bakmıyor öğretmenler, kendileri ayarlıyorBizde matematik haftada 4 saat. Sizde kaç saat. Bizim öğretmen yavaş ilerliyor. Ama güzel sindire sindire ilerliyor. Ingilizce de amerikan TİME a kayıt yaptırdık. Hafta sonu başlayacak. Kızım inş. Sever.
Bizde ders programına göre ders işleniyor. 4 saat çok az . Artık kendimiz destek olacağız. Hayırlısı bakalımHer gün yapıyorlar matematik canım, haftalık programda kaç saat olduğuna pek bakmıyor öğretmenler, kendileri ayarlıyor
Selam Kızlaar
Kızımın okulunu değiştirdim. Teşvikten yararlandım. Ptesi başlıyoruz bakalım. Allah utandırmaz inşallah çok korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?