Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok canım, her sene almak şart değil tabi. Oğlum geçen yıl aldığımız çantamızın dibi delinmişti o yüzden yeni aldım ben.Bakıyorum herkes yeni okul çantası almış, ben almayacam bu sene. Ben mi yanlış yapıyorum her sene yeni almak mı lazım. Ama söz verdim 3.sınıfta fenerbahçe okul çantası alacam
Yok canım, her sene almak şart değil tabi. Oğlum geçen yıl aldığımız çantamızın dibi delinmişti o yüzden yeni aldım ben.Bakıyorum herkes yeni okul çantası almış, ben almayacam bu sene. Ben mi yanlış yapıyorum her sene yeni almak mı lazım. Ama söz verdim 3.sınıfta fenerbahçe okul çantası alacam
Bizdede heyecan başladı Özge :) Aynen allahım bizlere güç kuvvet versin :)
Bizde çantamızı , beslenme çantamızı ve kalemliğimizi aldık . Kırtasiye malzemelerini okullar açılınca öğretmenin verdiği listesinden öğreneceğiz zaten. Son 15 günü sıkı tekrarla gecirmeyi planlıyorum kısmetse. önümüzdeki hafta ve okul haftası izin aldım :) bir yedek t.şört aldım kısakollu uzun kollular çıkmamış daha. bir etek bir tanede şort etek diktireyim diyorum bu yıl rahat olur.
Mevcannnnn yeni formu ne zaman açacaksın :)
Bakıyorum herkes yeni okul çantası almış, ben almayacam bu sene. Ben mi yanlış yapıyorum her sene yeni almak mı lazım. Ama söz verdim 3.sınıfta fenerbahçe okul çantası alacam
hayırlı olsun nasıl yeni okulunuz birde ne kadar yıllıkSelam Kızlaar
Kızımın okulunu değiştirdim. Teşvikten yararlandım. Ptesi başlıyoruz bakalım. Allah utandırmaz inşallah çok korkuyorum..
Canim hayirli olsun yeni okulunuzSelam Kızlaar
Kızımın okulunu değiştirdim. Teşvikten yararlandım. Ptesi başlıyoruz bakalım. Allah utandırmaz inşallah çok korkuyorum..
Sizinde bebisiniz hayirli olsin:)hayırlı olsun nasıl yeni okulunuz birde ne kadar yıllık
Ooo me kadar guzel motive edici bir haberHerkese Günaydın. Kızım (masallah) istekli başladı okula. Yazın yaptığı ödevlerden 1. Olmuş. Çok heyecanlı. Öğretmeni hediye verecekmiş bugün.
Uzun bir aradan sinra hepinize merhabalar
inslla hepiniz iyisinizdur
biz baslangci onlar birler basamagi es ve zit anlamli kelimeler ile yaptik
Bu sene sabahciyiz bol bol vaktimiz var ders icin bundan dolayi yareni ingikizce ve satranc kurslarina yazdirdik
sizde durumlae nasol
Canimo onerebilcegim bir cnta yok ama kaliteli folyolar cok uzun sure sicak tutabikiyor benim kizimda soguk asla yemezMerhaba hanımlar. yeni eğitim öğretim yılımız herkese hayırlı olsun inşallah. bizim okulumuzun sistemi değişti. eskiden sabahçı öğlenci şeklindeydi şimdi ise tek dönem yani 9 - 3 arası.
size danışmak istediğim bir konu var. öğretmeni hem okulda hemde öğlen eve gelip yemek yeme taraftarı olmadığı için öğlen eve gelmeyip okulda yemek yiyecekler. dolma sebze makarna köfte tavuk ve benzeri yemekler konması gerekiyor. sağlıklı beslenmeleri için. şimdi biz sabahtan yemeklerini koyuyoruz ya doğal olarak öğleye kadar soğuyor. oğlum da soğuk yemek pek sevmez ki yemekteki kıyma donar dolma donar et köfte hepsi donar. termoslu 5 6 saat ısıyı muhafaza eden bir termos beslenme kutusu arıyorum.
önerebileceğiniz bir beslenme kutusu yada başka bir şey var mıdır.
bu arada ben de bu sene çanta almadım. idare etmeyi de öğrenmesi lazım.
Canım teşekkür ederim cevabın için ama aliminyum folyoyu önermiyorlar. bir de sebze yemeklerini nasıl aliminyum folyoya koyabilirim kiCanimo onerebilcegim bir cnta yok ama kaliteli folyolar cok uzun sure sicak tutabikiyor benim kizimda soguk asla yemez