2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Gazelim gelir gelmez okuduğum ilk yorum bu bu oldu :):)
Ya ben cok fenayım
nasıl berbat bi derse basladıysam 3gunde 2unite bitirdim
ben ne okuyorum ne anlatılıo hic bisey bilmiyorum
boş boş bakıyorum artık ya
senin az kaldı yine
ben napcam bilmiyorum durumum cok vahim

bu arada aus ablacım 2unite eklermisin bana

benim de pek az kaldığı söylenmez gözdem 19 var daha :26:
19 üniteyi de normal derslerden sanma, en sona arapçayı bıraktım biliyorsun başımın derdi o ders...
sen gene 3 günde 2 ünite bitirebilmişsin zor dediğin dersten...
ben arapçaya geçtiğimde 3 günde bir üniteyi bile bitiremiyorum düşün...
çok zor arapça 3 bu sene..ilahiyatlı öğrencilerin korkulu rüyasıdır arapça 3,,,,,
1-2-4 kolaydır ama 3 en zor olanı...allah yardımcımız olsun inşallah..
bu arada inkılaptan okuduğum herşeyi unutmuşum...netten özetlerini bulup genel tekrarı öyle yapmam lazım, yoksa yeni baştan okuyamam ne zamanım var ne de mecalim....:KK5:

Yok canım ya henüz başladım sayılmaz , sadece dolmanın hatrına 3-4 sayfa okudum .

5 ünite kaldı , haftaya inşaAllah biter senin üniteler canım , hatta hafta sonu bile bitebilir.:KK9:

Nihayet ya , ben de artık çalışmayı bıraktın sandım :KK53:
8 üniteyi bitirirsin hatta tekrar bile yaparsın , 15 günde matematiğe yönelirsin .

Şükür kavuşturana :KK52:

3 ders , tekrarlar , konu testleri :KK52:

Sen nerelerdesin yahuuuuu :KK52:
Aaaaa ne oldu bu sene size , aus a topik açtırdınız hiç uğramıyorsunuz :KK19:

Arda bir ses verin ya .

ausum sen bizim sesimizi sınava 15 günü kala duyacaksın burda merak etme:KK1:
hemde öyle sesler duyacaksın ki, yumurtası totosuna sıkışmış tavuğun sesine benzer bi ses olacak :KK60:

Son düzenleme:
Yok canım ya henüz başladım sayılmaz , sadece dolmanın hatrına 3-4 sayfa okudum .

5 ünite kaldı , haftaya inşaAllah biter senin üniteler canım , hatta hafta sonu bile bitebilir.:KK9:

8 üniteyi bitirirsin hatta tekrar bile yaparsın , 15 günde matematiğe yönelirsin .

Şükür kavuşturana :KK52:

3 ders , tekrarlar , konu testleri :KK52:

Sen nerelerdesin yahuuuuu :KK52:
Aaaaa ne oldu bu sene size , aus a topik açtırdınız hiç uğramıyorsunuz :KK19:

Arda bir ses verin ya .

GÜNAYDIN auscum :KK16: :KK8: :KK6: ooohhh beee 1 üniteyide bitirdim ve konu çalışma derdinden kurtuldum darısı tüm konu bitirmeye çalışanların başına :KK9: :KK9: Sen ne yaptın ausum demek benim hatrıma 3-4 sayfa çalıştın artık benim hatrımada şu üniteleri de bitirirsin :KK54: oof ya yine bademciklerim iltihaplanmış tam kurtuldum derken bi baktım yine olan olmuş :KK14: :KK14: çok halsizlik vardı üstümde ordan anlamalıydım yaaa :KK14: :KK14:

Sanada günaydın... :nazar:
Şu an için yargı ve ihtiyaçtan yararlanıyorum :KK6:

Ben de yargı ve ihtiyaç akademinin iyi olduğunu hep duymuşumdur teşekkür ediyorum :KK34: daha önce hazırlandın mı yoksa ilk hazırlanışın ve ilk bu kitapları deniyişin mi? :44:

canım içime su serptin kara kara düşünüyordum vallaha:KK34:
bu konuda biraz endişeliydim:18:
sen tekrar da yaparsın deyince çok sevindim.:KK62::KK64:
inşallah canım en kısa zamanda bitireyim şu konuları da tekrarlara geçeyim...
çünkü bazı konulara bön bön :KK53: bakıyorum anlamıyorum tekrar yapmam şart canım.:128:

çok sağol topik sahibemizz:KK54:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? :21: :21: :21:

HayırlısıyLa 27 ünitem bitti :KK55: :KK55: :KK55: Kaldı 3 ünitem :KK8: :KK8: :KK8:

Hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... :KK6: :KK6: :KK6:

Sende artık çalışsan ya Ausum :26: Son zamanlara kalıpta sıkışma :KK31: :KK31: :KK31: :KK34:

Son düzenleme:
Ben de yargı ve ihtiyaç akademinin iyi olduğunu hep duymuşumdur teşekkür ediyorum :KK34: daha önce hazırlandın mı yoksa ilk hazırlanışın ve ilk bu kitapları deniyişin mi? :44:

Rica ederim arkadaşım bu ilk hazırlanışım, bu kitapları il deneyişim... :KK6: :KK6: :KK6:

ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... (amin)... :KK16: :KK16: :KK16:

Son düzenleme:
ausum sen bizim sesimizi sınava 15 günü kala duyacaksın burda merak etme:KK1:
hemde öyle sesler duyacaksın ki, yumurtası totosuna sıkışmış tavuğun sesine benzer bi ses olacak :KK60:

:63::63::63:

Şu kilo almada ki başarını azıcık da derslerde göstersen ...bak herşeyini takipteyim ona göre :KK51:

Benim de 13 ünitem kaldı:KK76::KK76::KK76:

Oooo iyiymiş :KK9:
Tekrarlar , sorular hepsine zaman kalır o zaman .

GÜNAYDIN auscum :KK16: :KK8: :KK6: ooohhh beee 1 üniteyide bitirdim ve konu çalışma derdinden kurtuldum darısı tüm konu bitirmeye çalışanların başına :KK9: :KK9: Sen ne yaptın ausum demek benim hatrıma 3-4 sayfa çalıştın artık benim hatrımada şu üniteleri de bitirirsin :KK54: oof ya yine bademciklerim iltihaplanmış tam kurtuldum derken bi baktım yine olan olmuş :KK14: :KK14: çok halsizlik vardı üstümde ordan anlamalıydım yaaa :KK14: :KK14:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim dolmacım . Üzerinden yük kalktı ne güzel . Aman ha bitti diye serme kendini , tekrar yap, soru çöz . Unutuverirsin mazaAllah sınava kadar .

auscum 4 unite kaldı herkese kolay gelsinn.

Kocaman tebrikler canım .
Eşin başladı mı çalışmaya :KK1: (karıştırmıyorumdur umarım :26:)

canım içime su serptin kara kara düşünüyordum vallaha:KK34:
bu konuda biraz endişeliydim:18:
sen tekrar da yaparsın deyince çok sevindim.:KK62::KK64:
inşallah canım en kısa zamanda bitireyim şu konuları da tekrarlara geçeyim...
çünkü bazı konulara bön bön :KK53: bakıyorum anlamıyorum tekrar yapmam şart canım.:128:

çok sağol topik sahibemizz:KK54:

:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ne demek efendim , su serpmek asli görevim benim :KK1:
Hadi bakalım , senden süper performans bekliyorum.

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? :21: :21: :21:

HayırlısıyLa 27 ünitem bitti :KK55: :KK55: :KK55: Kaldı 3 ünitem :KK8: :KK8: :KK8:

Hadi ALLAH(C.C) yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... :KK6: :KK6: :KK6:

Sende artık çalışsan ya Ausum :26: Son zamanlara kalıpta sıkışma :KK31: :KK31: :KK31: :KK34:

Haklısın canım ya , arkadaşlar bilir geçen sene son haftaya bırakmıştım yine , öyle plan yapmıştım ama kul planı ile Allah yazısı tutmadı ve bir hafta hastanelerdeydim , elimde kolum damar yolu açık sınava girdim :KK53:

arkadaşlar bana yardım edin şevk verin destek verin hırs verin:KK43: 8 dersten sınava giricem ama çalıştığım unıte sayısı sadece :110:

Hemen alalım senide aramıza .
Listeye adını ekleyelim , sık sık gel topiğimize .
Şevk , motive garantiliyiz ama gerisi sana kalmış :KK34:

:63::63::63:

Şu kilo almada ki başarını azıcık da derslerde göstersen ...bak herşeyini takipteyim ona göre :KK51:

Oooo iyiymiş :KK9:
Tekrarlar , sorular hepsine zaman kalır o zaman .

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tebrik ederim dolmacım . Üzerinden yük kalktı ne güzel . Aman ha bitti diye serme kendini , tekrar yap, soru çöz . Unutuverirsin mazaAllah sınava kadar .

Kocaman tebrikler canım .
Eşin başladı mı çalışmaya :KK1: (karıştırmıyorumdur umarım :26:)

:KK19::KK19::KK19::KK19:
Ne demek efendim , su serpmek asli görevim benim :KK1:
Hadi bakalım , senden süper performans bekliyorum.

Haklısın canım ya , arkadaşlar bilir geçen sene son haftaya bırakmıştım yine , öyle plan yapmıştım ama kul planı ile Allah yazısı tutmadı ve bir hafta hastanelerdeydim , elimde kolum damar yolu açık sınava girdim :KK53:

O yüzden fırsatın varken başla bak belki tekrar bile yapabilirsin :nazar: Hadi ALLAH(C.C) yardımcın olsun... amin:KK16:

emin ol kilo almadaki başarım senelerdir birikmiş olan sinir katsayımın patlamasıyla artık ciddiyete dönüştü :KK1:
cinnet geçirecek duruma geldim de ondan bu kadar ısrarlıyım kilo konusunda...
54 oldum inşallah daha da alıcam tombul bi hatun olacam işte :KK62:
bu arada 1 ünite bitirdim az önce, 5. dersimin son ünitesiydi şükür 5 dersi fullemiş oldum...
bugün yeni bi derse başlıyorum tefsir'e...
inşallah daha hızlı gideceğim, tekrar etmeye vaktim kalmıyor ausum, sanırım sadece inkılapı tekrar edecem, diğer derslere zamanım yok...
yaa ausum dün aklıma geldi sorayım diyorum unutuyorum, sen son bir hafta çalışıyorsun ya, nasıl bitiriyorsun hepsini, şaka bi yana gerçekten son bir haftalık temponu bi yazarmısın, bi tekniği mi var ahretim :26:sadece özetleri mi okuyorsun, yada sadece göz mü atıyorsun..
çünkü son hafta bütün kitapları satır satır okuman imkansız...
eee idareten göz atıp geçsen, notların da gayet yüksek...varsa bi formülü bana da söyle nolur :KK14:
haftalardır çalışıyorum daha 18 ünitem var yaa, hayret bişey...

emin ol kilo almadaki başarım senelerdir birikmiş olan sinir katsayımın patlamasıyla artık ciddiyete dönüştü :KK1:
cinnet geçirecek duruma geldim de ondan bu kadar ısrarlıyım kilo konusunda...
54 oldum inşallah daha da alıcam tombul bi hatun olacam işte :KK62:
bu arada 1 ünite bitirdim az önce, 5. dersimin son ünitesiydi şükür 5 dersi fullemiş oldum...
bugün yeni bi derse başlıyorum tefsir'e...
inşallah daha hızlı gideceğim, tekrar etmeye vaktim kalmıyor ausum, sanırım sadece inkılapı tekrar edecem, diğer derslere zamanım yok...
yaa ausum dün aklıma geldi sorayım diyorum unutuyorum, sen son bir hafta çalışıyorsun ya, nasıl bitiriyorsun hepsini, şaka bi yana gerçekten son bir haftalık temponu bi yazarmısın, bi tekniği mi var ahretim :26:sadece özetleri mi okuyorsun, yada sadece göz mü atıyorsun..
çünkü son hafta bütün kitapları satır satır okuman imkansız...
eee idareten göz atıp geçsen, notların da gayet yüksek...varsa bi formülü bana da söyle nolur :KK14:
haftalardır çalışıyorum daha 18 ünitem var yaa, hayret bişey...

Biliyorum canım en son 54.1 çıkmıştın hatta :KK64:

Gazelcim , her gün bir ders çalışıyorum ben . Pazartesinden Cumartesiye ...yani pazar günü benim genelde 2 sınavım oluyor onun bir dersini cumartesi akşamı ilk kez çalışıyorum :KK52:

Pazartesi : 4
Salı:4
Çarşamba:4
Perşembe:4
Cuma :4
Cumartesi :KK43:sınav günü ) 4

Günde 4 üniteyide satırı satırına okuyorum , 1, 5 saat sürüyor bir ünite . Birde sorularını çözüyorum ünite sonu o kadar işte.
Günde 6-7 saat ders çalışıyorum yani son hafta.
Bunu genelde sabah 06:00 / 09:00
Öğlen 1 saat ...
Gecede 22:00 / 01:00 gibi yapıyordum .....

Bu sene Yusuf kreşte daha çok gündüz çalışırım .

Formülüm bu canım .

Üniteleri altını çizerek okurum , kitabın kenarına not alırım , birde ünite sonunu çözerim .Bitti gitti.

Biliyorum canım en son 54.1 çıkmıştın hatta :KK64:

Gazelcim , her gün bir ders çalışıyorum ben . Pazartesinden Cumartesiye ...yani pazar günü benim genelde 2 sınavım oluyor onun bir dersini cumartesi akşamı ilk kez çalışıyorum :KK52:

Pazartesi : 4
Salı:4
Çarşamba:4
Perşembe:4
Cuma :4
Cumartesi :KK43:sınav günü ) 4

Günde 4 üniteyide satırı satırına okuyorum , 1, 5 saat sürüyor bir ünite . Birde sorularını çözüyorum ünite sonu o kadar işte.
Günde 6-7 saat ders çalışıyorum yani son hafta.
Bunu genelde sabah 06:00 / 09:00
Öğlen 1 saat ...
Gecede 22:00 / 01:00 gibi yapıyordum .....

Bu sene Yusuf kreşte daha çok gündüz çalışırım .

Formülüm bu canım .

Üniteleri altını çizerek okurum , kitabın kenarına not alırım , birde ünite sonunu çözerim .Bitti gitti.

vallahi helal olsun ahretim, laf olsun diye demiyorum, gerçekten helal olsun maşallah barekallah :nazar::nazar:
ne kadar tebrik etsek az gerçekten...haftalardır çalışıyorum, hala birsürü ünitem var...
asıl püf noktası sabırlı olman sanırım ausum, yani günde bir ders bitirebilmek için peygamber sabrı lazım...
ben bir üniteyi bitirene kadar iki üç defa mola veriyorum...
çünkü ben sıkılıyorum aus ya, çabucak sıkılıyorum, afakan basıyor resmen...
sabrım yok benim...
mesela arkadaşlarımdan da duyuyorum, alıyoruz elimize kahveyi kapanıyoruz odaya üç dört saat hiç çıkmadan sırf çalışıyoruz diyorlar..:KK53:
iyide kafa kazana dönmüyormu?
valla ben eskiden de böyleydim...mola vermeden çalışırsam stres basar, ki zaten okuduğumu da anlamamaya başlarım...

vallahi helal olsun ahretim, laf olsun diye demiyorum, gerçekten helal olsun maşallah barekallah :nazar::nazar:
ne kadar tebrik etsek az gerçekten...haftalardır çalışıyorum, hala birsürü ünitem var...
asıl püf noktası sabırlı olman sanırım ausum, yani günde bir ders bitirebilmek için peygamber sabrı lazım...
ben bir üniteyi bitirene kadar iki üç defa mola veriyorum...
çünkü ben sıkılıyorum aus ya, çabucak sıkılıyorum, afakan basıyor resmen...
sabrım yok benim...
mesela arkadaşlarımdan da duyuyorum, alıyoruz elimize kahveyi kapanıyoruz odaya üç dört saat hiç çıkmadan sırf çalışıyoruz diyorlar..:KK53:
iyide kafa kazana dönmüyormu?
valla ben eskiden de böyleydim...mola vermeden çalışırsam stres basar, ki zaten okuduğumu da anlamamaya başlarım...

Sağol ahretim benim , bir şey daha yazayım , tabii beni örnek almasın kimse yine de :KK52:

Özellikle vizede şunu da yaptım , diyelim ki o ders üniteleri çok uzun . 4 yerine 3 ünitesini çalıştım sadece .Yani kafadan bir üniteyi eledim , en fazla oradan çıkacak 5-6 soruyuda . Zaten vizede 50-60 aldığım derslerim hep o ünitesini elediğim dersler :26:
Okuduğumu unutmuyorum gazel i en büyük avantajım bu .Yoksa bende sıkılıyorum , ara veriyorum ama 5-10 dakika sadece .Hemen konsantre olup geri dönüyorum .

Sen saatlerce çalışamadığın için ben sana sürekli hadi gazel az kaldı diyorum zaten . Yoksa elbette yetişir bir ay var .Ama sen günlük çalışıp , 1-2 saat ayırabiliyorsun biliyorum canım .

[/QUOTE]

hehe daha ne olsun :) piki o zaman benide yazın da şu kızcağız biraz hırslansın kızlar. Kamu yönetimi 1-2sınıf, 8ders toplam 32 ünite, ben ise sadece daha 0 dayım:18:

X