2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydıııın...:)))

Ben de ancak kendime gelebildim, şimdi kahvaltı yapacağız oğlumla biraz geç kaldık bugün. Neyse ki salon oturulabilir hale geldi, sarpın oyuncaklarını saymazsak.:))) Bugün de biraz toz alırım, etrafı toparlarım, masanın üstü bomboş, ders çalışmak için beni çağırıyor ama bakalım bugün moda girebilecek miyim? :)) Ancak bizimkini uyutunca biraz çalışırım diye düşünüyorum, ya da eşref saati olursa beyefendinin birazdan da başlayabilirim, bakacağız artık. Siftah yapma zamanı, 25 ekime kadar bütün türk dilini bitirmem lazım, sonrasında ver elini sosyoloji.:)))

Aynen benim de hikayelerim var öyle sakladığım her şeyle ilgili; dün eşim eline bir şey alıyor, bu atılacak mı diyor, ben hemen başlıyorum hayıııır onu bana bilmemkim çalışırken hediye etti, şöyle böyle diye. Gözlerini devirmekten bir hal oldu adamcağız.:))) Çalışma hayatım biteli 6 yıl olmuş, ben hala hatıra peşindeyim.:)))

Gazelciğim bana çizelge yaptığı için derse başlama günümü söylemiştim ona özelden, hemen dil çıkarma aus hanım.:)))

Günaydınnnn tatlım

Ohhh boş masada , temiz salonda , bi kahve yapıp ne güzel çalışılır yaa ama tabiii en önemli etken Sarp

Yusuf başladı bugün yine kreşe , öksürük geçince gönderdim bugün , 10 gündür gitmiyordu .

Yemeğim de var , evim de toplu . Plan programım da yok ama gel gör ki derse başlamak istemiyorum hiç

Canım , sen cidden başla ama 2 ayrı bölüm , biri bitsin diğerine başla , daha bir de bunların tekrarı olacak

Dil çıkarırım hemen huyum kurusun

herkese günaydınnnnn

nasılsınız nasıl gidiyor bayanlar ben genel muhasebeden ve temel bilgi teknolojilerinden 1 er ünite dah bitirdimm :)) şimdi hukuk ünite 2 ye geçtimm matematik e gelince en sona bıraktımm farklı bir sistemle çalışmayı düşünüyorumm hepinize sevgiler..

Ausum öyle güzel anlattın ki, hemen masaya gidip çalışmak istiyorum kahve eşliğinde ohh mis gibi.:) Ben de Sarp'ı işliyordum şimdi, bak anne biraz ders çalışsın sen uslu uslu otur diye.:)) Tamam diyor ama uygulama nasıl olacak göreceğiz.:)) Yusuf'un da tekrar kreşe gitmesine çok sevindim, ama öksürüğün geçmesine daha da çok sevindim. Kuzucuğa geçmişler oldu Allah'a bin şükür.

Bu arada burada anlamsız yazılar görürseniz bilin ki Sarp efendi sazı almış eline, çünkü artık benim bilgisayara da ortak oldu, her şeyi de çok çabuk öğreniyor, baştan söyleyeyim şaşırmayın dedim.

Günaydın canım, ne güzel sistemli gidiyorsun, darısı başıma. Sen nasıl rahat edeceken öyle yap tabii, kafanda bir kere oturtunca nasıl olacağını aslında gerisi çorap söküğü gibi geliyor...

Hadi sen git çalış o zaman , Sarpı bana bırak

Biz muhabbet ederiz onunla

Sarppppppppp kuzum , skype gel , bırak anneni , gel oradan oyun oynayalım seninle

Bak annenin çok işi var , ede. bitecek , sosyolojiye geçecek , hepsi bitecek tekrar yapacak , okuş bitecek , ofis açacak , aile danışmanı olacak , ooo oooooo hadi yakışıklım benim sen azıcık uslu dur bakimmm

Günaydın glsencim , aman nazar değmesin süper gidiyorsun .

Kaç ünite oldu toplamda çalıştığın ? Yazayım hemen :126:

Canımsın sen benim, keşke komşu olsak da gerçekten hemen sana göndersem...

Biraz daha aklı ermeye başlayınca durdun durdun bunları yapmak için beni doğurmayı mı bekledin demesinden korkuyorum.:))) Haksız da sayılmaz, ama ikinci üniversite olayına geç girdiler be oğlum, ben ne yapayım? :)))

Sen göndermesen gelir ben alırdım zaten canım arkadaşım , bak oğlumda gitti zaten Sarpla oynardım bende , sende ders çalışırdın .

Valla geçen sene eşim salona geçerdi , ders çalışmaya , ben elime kitap alırdım koltuk tepesinde oturma odasında , yusuf yavrum kendi kendine konuşurdu .

-Baba içerde ders çalışıyoooo
-Anne kitap okuyoooo

Oyyy kuzular yaaa , onlarda haklı ama ne yapalım , herşey onlar için aslında

Günaydın glsencim , aman nazar değmesin süper gidiyorsun .

Kaç ünite oldu toplamda çalıştığın ? Yazayım hemen :126:

çokk teşekkür ederim umarımm başarılı olabilirim 7 ünite önceden çalışmıştım 2 ünite de hafta sonu bitirdim toplam da 9 ünite oldu.

Günaydın canım, ne güzel sistemli gidiyorsun, darısı başıma. Sen nasıl rahat edeceken öyle yap tabii, kafanda bir kere oturtunca nasıl olacağını aslında gerisi çorap söküğü gibi geliyor...

ben böyle emek verip çalışıyorum ama başarısız olursam çok üzülürüm çünkü ilk senem ve nasıl soruyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum

ben böyle emek verip çalışıyorum ama başarısız olursam çok üzülürüm çünkü ilk senem ve nasıl soruyorlar ne yapıyorlar bilmiyorum

Sorular bazen çok ters köşelerden gelebiliyor , öyle bunu kesin sorarlar sandığın şeyleri sormuyorlar bazen .

Ama şunu da söyleyeyim , ben sadece aöf kitaplarından çalışan biriyim ve kitapta olmayan hiç birşey sorulmuyor pek tabii. Sadece üstün körü okumamak gerekiyor , detayları yakalamak için .

evet kesinlikle aöf nin kitaplarına da bakacağım kısa kısa notlar alıp özetler çıkaracağımm

Ausum, çizelgeyi şenlendireyim dedim, 1 ünite bitti.

Şimdi oğlanı da uyuttum, belki bir gayret bir tane daha bitiririm.

Ausum, çizelgeyi şenlendireyim dedim, 1 ünite bitti.

Şimdi oğlanı da uyuttum, belki bir gayret bir tane daha bitiririm.

Harikasın canım , hem de hızlısın

Hemen ekliyorum , hadi uyuyorken hemen bir ünite daha patlat , oohhhh gazel hanıma duyurulur

Harikasın canım , hem de hızlısın

Hemen ekliyorum , hadi uyuyorken hemen bir ünite daha patlat , oohhhh gazel hanıma duyurulur

ben geldim
ama ne ünite bitirdim, nede iş yaptım...
başım ağrıyor aus çok gece bile uyutmadı...mevsim geçişlerinde bi geliyor böyle bi kaç gün gitmiyor...
ağrı kesici bile işe yaramıyor ki ben birde ağır bi hap içtiğim halde...
senin gösterdiğin masaj aletini inegölde bulamadım çok aradım yok...
sonra birgün bir kozmetik dükkanında tesadüfen gördüm, aaa bunu satıyormusunuz dedim, yok kendim kullanıyorum dedi...
yaa nerden aldınız lütfen bana da alın fazlasıyla öderim dedim :)
ben bunu istanbuldan kozmetik malzemesi almaya gittiğimde getirmiştim, size de getireyim dedi...
ben öylesine he deyip geçti sanmıştım, geçen gün aklıma geldi eşime dedim geçerken bi sor bakalım, olur ya belki getirmiştir diye...eşimde sormuş, allah razı olsun getirmiş kadın yaa :26: nasıl sevindim anlatamam, telefon edip teşekkür ettim...
yumurta çırpma teli gibi bişey
ama çok işe yarıyor..öyle sakinleştiriyorki..uykusunu getiriyor insanın...
dün baya yaptım, çok fenaydım....
çok sağol aus, yaparken aklıma geldin ve allah razı olsun senden diye dua ettim kaç defa...çok sağol canım
bugün azcık düne nazaran iyi gibiyim.. bir ünite bitirebilirim belki....
ama mutfağımda çok iş var...gece o halde mutfağa bile giremedim
bulaşık yemek vs işlerim var...inşallah çalışabilirim ders...

Canım benim geçmiş olsun çok ya

Ah bu migren ne lanet bir şey , sadece sessizlik ve uyku istiyor ama o ağrı ile uykuya dalamıyorsun ki. Biliyorum canım çok çektim bende , neden bilmem bu ara durdu epeydir.

O alet en azından böyle bir uyuşukluk hissi yapıyor , sanki azıcık iyi geliyor gibi.

Boşver sen mutfağı , yemeği , kahvaltı yapın bugün , oğluna da çorba pişir tamam . Başının ağrısı tam geçmeden de oturma ders başına , okurken daha çok ağrı artar .

Oğlun öğlen uyuyorsa yatıver onunla beraber , hoş ağrı geçmek üzereyken yatmakta iyi gelmiyor .Bahçeliydi sizin ev , çık biraz temiz hava al canım , bir meyve çayı falan yap.

Hadi geçmiş olsun ahretliğim

çok sağol canım ya, içimi okumuşsun resmen arka bahçeye çıktım oturdum, burak paşa da toprakları kamyonuna doldurup boşalttı onu izledim biraz :)
sağolsun eşim hazırladı bişeyler yedik...
biraz hafifledim gibi ama hala etkisi var saf gibi oldum....bön bön bakıyorum sanki...
bi duş alacam sonra allah kerim,..
biberon başlamış çalışmaya, imrendim valla ne güzel...
onun hızına yetişmek mümkün değil ki maşallah
ancak arkasından tozunu yutarız biz

Canım iyi olmuş ya , temiz hava gibisi yok , ohh Burakta sana huzur vermiştir .

Biberon fena başladı , 2. üniteyi haber verir biraz sonra .

Gece de 3 lerse şaşırmam hiç Sonra da 100 leri sıralar yine , 80 alır üzülür

Gazelim geçmiş olsun, benim de migren değil ama ara sıra çok baş ağrım oluyor, özellikle stres altında olduğum zaman...Bu yaz bayağı yaşadım, Allaha şükür bu aralar olmuyor, ama baş ağrısı hele de migren beter bir şey gerçekten. Yatsan da sağa dön sola dön geçmiyor. Çok geçmiş olsun tekrar, ausuma katılıyorum, sen bugün mümkünse hiç iş yapma, hareket etmek de arttırır ya da başlatır geçse bile. Zaten ruh gibisindir şu an..((

Ne demek canım arkadaşlarım, ben sizin yanınızda çömez sayılırım...Bu sene yazarak değil de işaretleyerek çalışmayı deneyeceğim, o yüzden hızlı oldu biraz ausum. Normalde üniteyi bitirip özetini çıkarttıktan sonra buraya bildiriyordum, bu sene ünite ve ders fazla olunca yazmadan sadece önemli derslerde not alarak çalışmayı deneyeceğim. Bakalım işe yarayacak mı....

Yok, belki akşama 2.ünite, inkılaptan başladım ben de, özümseyerek gideyim diyorum. Gazelin dediği gibi amma ıncık cıncık tarihler koymuşlar, ver işte belli başlılarını gerisine ne gerek var.:))) Sanki tarih bölümü okuyoruz. Bu arada daha önce dediğim gibi unuttum ben bu sene 100'leri onur belgelerini, hepsinden geçeyim başka bir şey istemem.:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…