Aranızda Atatürk üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü okuyan var mı ??
anadolu üniversitesi okul öncesi öğretmenliği okuyan var
çocuk gelişimi yok arkadaşım henüz aramızda
dolmam iyiki msj attın canım yoksa ben hiç bakmayacaktım sağol canım 2 dersim ff diğerleri iyi canım...
senin nasıl ve diğer arkadaşların notları nasıl
buarada herkese iyi akşamlar....
iç açıcı notlarım nasıllar
acep beni mezuniyete çağırırlar mı bu ortalamalarlaya bir fikri olan var mı:26::26:
çok istiyorum gitmeyi
Eki Görüntüle 967759
dolmam iyiki msj attın canım yoksa ben hiç bakmayacaktım sağol canım 2 dersim ff diğerleri iyi canım...
Çok minnak not tablon gözdem
Tebrikler valla şu durumda çağırılmayacak bi durum göremiyorum ben
Gözün aydın topiğn çalışkan kızları
tek ben mi varım çocuk gelişimciokul öncesi istediğim bir bölümdü nasip olmadı
acep beni mezuniyete çağırırlar mı bu ortalamalarlaya bir fikri olan var mı:26::26:
çok istiyorum gitmeyi
Eki Görüntüle 967759
Geçmiş olsun canım hangi derslerin ff inşallah onlarıda verir kurtulursun
Üstüne tıklayınca buyuyor bende
İnşallah çağırırlar bakalım çağırmazlarsada ben kendimi zorla Çağırtırım
Evet canım teksin bnde okuloncesi okuyanda tek benim burda
Nasip kısmet canım oyle duşun hayırlısı olsun hepimiz için
Geçmiş olsun canım hangi derslerin ff inşallah onlarıda verir kurtulursun
Üstüne tıklayınca buyuyor bende
İnşallah çağırırlar bakalım çağırmazlarsada ben kendimi zorla Çağırtırım
Evet canım teksin bnde okuloncesi okuyanda tek benim burda
Nasip kısmet canım oyle duşun hayırlısı olsun hepimiz için
3.75 ortalamam hanimlar. 4.00 hedefim vardi hukuka gecis istedigim icin ama cok sukur buna da. Adaletciler burada mi? Ne alemdesiniz?
Maşallah canım ortalaman çoook iyi
Ayy evet sorma gerçekten ben de öyle dedim 2 soru daha yapabilseymişim şartlı geçerdim.
Ama sağlık olsun.Bu kadarı bile benim için çok iyi.
Bi yandan okul son sınıfım staj vs. bi yandan kpss ee ben de insanım bi yere kadar artık
Örgün + aöf toplam 14 dersten 1 tane dersim de kalsın o da nazar boncuğu olsun
Kendimi böyle teselli edeyim
Alemsin dolmam, hala gülüyorum kahkahalarla...Beğenemedim de, hepinizi dönüp dolaşsam 5 beğeni olmuyor onu anladım.:)))
O zaman oymalı mobilyalarla tamamlayalım derim ausum, doğru pek genç işi oldu benimki...
Harika ausum, zeki arkadaşım benim...
çok istiyorum gitmeyi
Eki Görüntüle 967759
Asuneca genel not ortalamam 1.88 iki ders CD DC boyle olunca bu onmuzdeki donem 200 uzeri olursa bu iki derstende gecer miyim
selamlaaaaaaarrrroh beee yırttık bu dönemdende nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam...
ingilizceden 40 alarak kendi rekorumu kırmış bulunuyorum
Gözdem, eminim sana derslerin sevimli gelmiyordur ama ben bayıldım derslerine...Gel bir de oku diyeceksin tabii, o yüzden baştan dedim zaten içerikleri seni yakıyordur.:) Ama çok harika bir öğretmen olacaksın ben eminim canım benim...
Gayet güzel ortalamaların, şu durumda zaten onurla mezun oluyorsun, neden çağırmasınlar ki?
Hevim, iyi akşamlar sana da canım benim...Kalan derslerini kafaya sakın takma, önümüzdeki dönem diğerleri ile kaynayıp geçer, gider...Diğerlerini geçmişsin zaten, tebrikler canım benim...
Arzucuğum, seni de çok çok tebrik ediyorum canım benim...
Arada sayfa yoğunluğundan göremediğim arkadaşlarım olduysa beni affetsinler, geçilen bütün dersler için tebrikler, kalınan ders varsa da önümüzdeki dönem kaynayıp geçilir, gider; sloganımız budur.:)))
3.75 ortalamam hanimlar. 4.00 hedefim vardi hukuka gecis istedigim icin ama cok sukur buna da. Adaletciler burada mi? Ne alemdesiniz?
kızlar tüm derslerimi verdim çok şükür
Hiç bir dersten kalmadan geçtim çok şükür bu dönemi de atlattık
Hatta ingilizce aa geldi
Tüm stresler bitti be arzum
İngilizceden ben 55 almışım bi kereAma gözde bu dönem kursa gitmiyor yani özetler yok , ayvayı yedim
Tebrikler canım benim , çok sevindim inan sende ders çalışırken senin ismi lazım değille az uğraşmadın , kapak olsun bu da ona
Hiç gelmiyorsun sen , geyikte laflıyoruz biz ara ara , özletme
gördüm notlarını ama şu sistem beğendirtmedi malesef yine döktürmüşsün harika notların ya maşallah maşallah tü tüaynı performansı ikinci dönemede bekliyoruz senden
çok sağol ablamm vallaha bende acayip sevindim o ismi lazım değil dediki biliyordum aşkım senin yapıcağını aslanım koçusu be dediartiz o kadar tartışmaya biliyormuşmuş..
bu ara oyuna sardım niyeyse bi kız beni yeniyor inatla bende onu yeniyorum bi rahat bıraksa dolaşcam forumda amagelirim akşama laflamaya :)