2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Son hafta kampının eseri hepsi canım , yaşamdan kopmuş bir 7 gün yaşıyorum son hafta .

Benim fransizca sinavim var o yuzden yasamdan degil, KK den kopmamin zamani geldi. :))

Yarismayi oylamaya gelicem mutlaka. Bana nasil ulasacagini biliyorsun. Gorusuruz hatta c u when I c u. :KK16:

Betülüm, Gözdem tebrik ediyorum canlarım, geçmişler olsun...:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Bibeonum , tebriklerimi yazdım ama bir daha yazayım , topik coştu görmemen normal :KK1::KK1::KK1:

ALLAH(C.C) başarılarını daim etsin , gelsin onur belgeleri inşaALLAH(C.C)...(aminn...):KK16::KK16::KK16:

sağol canım arkadaşım senin nasıl sonuçlar
ayy buraya ekleyeyim dedim puanlarımı hepsi birbirine girdi bir ton ders maşallah vazgeçtim:KK52::KK52:

tebrikler canım
tatil bitti bi merakla:KK52::KK52:
çok şükür valla darısı öbür döneme:nazar::nazar:

bende çok sevindim ablamm
öyle canım sıkkındı ki kaç gündür çok iyi moral oldu
sayfayı bir görsen hiç o kadar ders bir arada görmemiştim hangine bakıcağımı şaşırdım:KK1::KK1:
çok şükür bin şükür valla
senide tebrik ederim:KK54::KK54::KK54:
öbür dönemde böyle hıphızlı geçsin bitsin inşallah:nazar:

bu arada gazel naptı acaba haberi var mı sonuçlardan
merak ettim msj atardım ama benim telefon yok hala sen bir durt onu hele:KK1::KK1::KK1:

Canım , seni de tekrar tebrik ederim , bütün derslerin üstesinden gelsin maşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

Betülüm canımmmm :KK16::KK16:
AUS VE BİBERON SAOLSUNLAR KAFAMDAKİ KARIŞIKLIĞI İLEĞENLE KOVALADILAR :KK52::KK52:
sENDE NASIL DURUMLAR ARKADAŞIM :KK19:

Dolmam , seni de tebrik ederim ALLAH(C.C) başarılarını daim etsin...(Aminn...) :KK16::KK16::KK16:

Ben de hamd olsun ve şükürler olsun RABBİM(C.C)'e hepsini vermişim :KK16::KK16::KK16::KK16:

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah hepinize :21: :nazar:
Ben de bir tane dersten kalmışım vizeden 20 almıştım finalden de 25 almışım :KK23:
Diğerlerinden geçtim çok şükür. Genel ortalamam da 2,40 :KK1:
Ee benim notlarım sizinki gibi güzel değil tabiki de kendimi en tembeliniz ilan ediyorum :KK53:

1) BÜRO TEKNOLOJİLERİ AA
2) ULUSAL YARGI AĞI PROJESİ I BC
3) MEDENİ USUL HUKUKU DC
4) MEMUR HUKUKU CC
5) CEZA HUKUKU CD
6) YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU FF
7) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ BC
8) TÜRK DİLİ I AB
Gelecek döneme özetleri tam okuyarak gireceğim :KK53:

Bibeonum , tebriklerimi yazdım ama bir daha yazayım , topik coştu görmemen normal :KK1::KK1::KK1:

ALLAH(C.C) başarılarını daim etsin , gelsin onur belgeleri inşaALLAH(C.C)...(aminn...):KK16::KK16::KK16:

Canım , seni de tekrar tebrik ederim , bütün derslerin üstesinden gelsin maşaALLAH(C.C)... :KK16::KK16::KK16:

Dolmam , seni de tebrik ederim ALLAH(C.C) başarılarını daim etsin...(Aminn...) :KK16::KK16::KK16:

Ben de hamd olsun ve şükürler olsun RABBİM(C.C)'e hepsini vermişim :KK16::KK16::KK16::KK16:

OOOO süüpeer sende hepsini vermişsen kutlanır bu betülüm ya :13:
Çok sevindim tebrikler hemde kocamanından tebrikler :KK19:
Teşekkürler canım benim seninde aynı şekilde başarıların daim olsun :KK16:
Darısı hem bahar dönemi hem kpss başına :KK9::nazar:

OOOO süüpeer sende hepsini vermişsen kutlanır bu betülüm ya :13:
Çok sevindim tebrikler hemde kocamanından tebrikler :KK19:
Teşekkürler canım benim seninde aynı şekilde başarıların daim olsun :KK16:
Darısı hem bahar dönemi hem kpss başına :KK9::nazar:

Amin dolmam , aminnnn :KK16::KK16::KK16:

Hevi de girer belki birazdan :44:

Asuneca butunleme olmz mi acaba

Bir ara kulislerde dolanıyordu olacak diye ama geçen senede tek ders çıkarmışlardı , belli olmaz bu aöfün işi canım .

[sıze=3]o zaman şimdi ne demek gerekiyor :KK52::KK52::KK52:
Aus bizi tikoya götür aus bizi tiskoya götür :KK76::KK76::KK76:
Tisko tisko tisko tisko :KK53:
[/sıze]

:KK76::KK76::KK76:

Iııı ıhhhhh disko mezun olunca , şimdilik küçük bir çay partisi :KK1:

Despot aus :KK52:

Benim fransizca sinavim var o yuzden yasamdan degil, KK den kopmamin zamani geldi. :))

Yarismayi oylamaya gelicem mutlaka. Bana nasil ulasacagini biliyorsun. Gorusuruz hatta c u when I c u. :KK16:

Hmmm sana iyi çalışmalar o zaman , takıldığın yer olursa sor bana , mama kesköse , ston pake , vibiyensu , mekeskösedödan :KK52::KK52::KK52:

Abim orta birde iken ilk ünitesi idi bu , bir anne oğul konuşması , nasıl hafızama kazındıysa artık , tabii okunuş hali ile :KK52:
:KK52:

[sıze=3]aaaa bu bizim salondaki çerçeveler :KK53::KK53:
Bunlar sende ne geziyor ausum ya hiç beklemezdim yoksa yoksa :KK52::KK52:
Yoksa ikinci el diye satıyomusun :KK53::KK9:
[/sıze]

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Günün anlam ve önemine çok yakışır bir dokundurma olmuş canım :KK52::KK52::KK52:

Kızlar hepinizi tebrik ediyorum maşallah hepinize :21: :nazar:
Ben de bir tane dersten kalmışım vizeden 20 almıştım finalden de 25 almışım :KK23:
Diğerlerinden geçtim çok şükür. Genel ortalamam da 2,40 :KK1:
Ee benim notlarım sizinki gibi güzel değil tabiki de kendimi en tembeliniz ilan ediyorum :KK53:

1) BÜRO TEKNOLOJİLERİ AA
2) ULUSAL YARGI AĞI PROJESİ I BC
3) MEDENİ USUL HUKUKU DC
4) MEMUR HUKUKU CC
5) CEZA HUKUKU CD
6) YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU FF
7) ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ BC
8) TÜRK DİLİ I AB
Gelecek döneme özetleri tam okuyarak gireceğim :KK53:

Pearl canım hiiiiiiiiç çalışmamaya tebrikler valla :KK1:

O ff dersinden finalde 35 falan alsaydın şartlı geçmeye yeterdi kesin ama sağlık olsun .

Betülüm, sağolasın canım benim...:KK16::KK16::KK16: Ausum hazırlamış çerçevelerimizi, ama ben altın varaklı istemiyorum, ikeadan ucuza renk renk boyalı çerçeve aldım, olmaz mı ausum?:KK1::KK52:

Bir ara kulislerde dolanıyordu olacak diye ama geçen senede tek ders çıkarmışlardı , belli olmaz bu aöfün işi canım .

:KK76::KK76::KK76:

Iııı ıhhhhh disko mezun olunca , şimdilik küçük bir çay partisi :KK1:

Despot aus :KK52:

Hmmm sana iyi çalışmalar o zaman , takıldığın yer olursa sor bana , mama kesköse , ston pake , vibiyensu , mekeskösedödan :KK52::KK52::KK52:

Abim orta birde iken ilk ünitesi idi bu , bir anne oğul konuşması , nasıl hafızama kazındıysa artık , tabii okunuş hali ile :KK52:
:KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Günün anlam ve önemine çok yakışır bir dokundurma olmuş canım :KK52::KK52::KK52:

O ff dersinden finalde 35 falan alsaydın şartlı geçmeye yeterdi kesin ama sağlık olsun .

He valla ausum ben de tam coştum ya birden tiskolar partiler neyim istiyorum hele bi mezun olalım demi doğru söylüyosun :KK19:
Dereyi görmeden ileğeni aldım gidiyorum misali olmuş :KK52::KK52:
Evet gündeme yakışır olmuş :KK9::KK9::KK9::KK9:

Betülüm, sağolasın canım benim...:KK16::KK16::KK16: Ausum hazırlamış çerçevelerimizi, ama ben altın varaklı istemiyorum, ikeadan ucuza renk renk boyalı çerçeve aldım, olmaz mı ausum?:KK1::KK52:

biberonum sen ikeadan al istersen :KK53:
Harbi olaraktan o çerçeveler bizim :KK9::KK9:
bi yarım saat önce salonda duruyorlardı sonrasını bilemiyorum :KK52::KK52:

Ayy evet sorma gerçekten ben de öyle dedim 2 soru daha yapabilseymişim şartlı geçerdim.
Ama sağlık olsun.Bu kadarı bile benim için çok iyi.
Bi yandan okul son sınıfım staj vs. bi yandan kpss ee ben de insanım bi yere kadar artık :KK23:
Örgün + aöf toplam 14 dersten 1 tane dersim de kalsın o da nazar boncuğu olsun :KK8:
Kendimi böyle teselli edeyim :KK9:

Olmaz ben bizim yaş grubumuza hitap etsin diye onları seçtim biberoncum :KK1:

He valla ausum ben de tam coştum ya birden tiskolar partiler neyim istiyorum hele bi mezun olalım demi doğru söylüyosun :KK19:
Dereyi görmeden ileğeni aldım gidiyorum misali olmuş :KK52::KK52:
Evet gündeme yakışır olmuş :KK9::KK9::KK9::KK9:

Azıcık sevinmek serbest tabii dolmam .

Ya hevi nerde ya ? Gazelde mesaj attım ama :26:

biberonum sen ikeadan al istersen :KK53:
Harbi olaraktan o çerçeveler bizim :KK9::KK9:
bi yarım saat önce salonda duruyorlardı sonrasını bilemiyorum :KK52::KK52:

Alemsin dolmam, hala gülüyorum kahkahalarla...:KK60::KK60::KK60: Beğenemedim de, hepinizi dönüp dolaşsam 5 beğeni olmuyor onu anladım.:)))

Olmaz ben bizim yaş grubumuza hitap etsin diye onları seçtim biberoncum :KK1:

O zaman oymalı mobilyalarla tamamlayalım derim ausum, doğru pek genç işi oldu benimki...:KK1:

Yüklenmiş benimde ortalamam 3,33 :KK14:

333 gibi olmuşum azıcık :KK1:

Harika ausum, zeki arkadaşım benim...:KK16::KK16::KK16:

Alemsin dolmam, hala gülüyorum kahkahalarla...:KK60::KK60::KK60: Beğenemedim de, hepinizi dönüp dolaşsam 5 beğeni olmuyor onu anladım.:)))

O zaman oymalı mobilyalarla tamamlayalım derim ausum, doğru pek genç işi oldu benimki...:KK1:

Harika ausum, zeki arkadaşım benim...:KK16::KK16::KK16:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Bu yeni düzende ring otobüsü gibiyiz biberonum dön dolaş :KK52::KK52:
Aynı sorunu bende yaşıyorum beğenmek istediğim zaman beğenemiyorum ya işte o ana elim kolum bağlı kalıyorum :KK53:
Yakışır oymalı mobilyalar :KK16:

X