2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

iç açıcı notlarım nasıllar:KK53::KK53:
acep beni mezuniyete çağırırlar mı bu ortalamalarlaya bir fikri olan var mı:26::26:
çok istiyorum gitmeyi:KK31:
$Adsýz.jpg

dolmam iyiki msj attın canım yoksa ben hiç bakmayacaktım sağol canım 2 dersim ff diğerleri iyi canım...

senin nasıl ve diğer arkadaşların notları nasıl

buarada herkese iyi akşamlar....

dolmam iyiki msj attın canım yoksa ben hiç bakmayacaktım sağol canım 2 dersim ff diğerleri iyi canım...

Gözün aydın hevim o 2 derside verirsin zaten sen 1.sınıftın demi 2 .sınıfa geçtin o zaman :KK76:
Tebrik ediyorum canımm :nazar::nazar:
Ben geçmişim hevim korktuğum gibi çıkmadı tam kurtulmasamda kısmende olsa kurtulduk be hevim darısı bahar döneminin başına :KK76:

Asuneca genel not ortalamam 1.88 iki ders CD DC boyle olunca bu onmuzdeki donem 200 uzeri olursa bu iki derstende gecer miyim

selamlaaaaaaarrrr :KK70: oh beee yırttık bu dönemdende nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam... :KK62:

ingilizceden 40 alarak kendi rekorumu kırmış bulunuyorum :KK52:

Geçmiş olsun canım hangi derslerin ff inşallah onlarıda verir kurtulursun

Çok minnak not tablon gözdem :KK53::KK53:
Tebrikler valla şu durumda çağırılmayacak bi durum göremiyorum ben :KK15:
Gözün aydın topiğn çalışkan kızları :KK54:

Üstüne tıklayınca buyuyor bende :KK1:
İnşallah çağırırlar bakalım çağırmazlarsada ben kendimi zorla Çağırtırım:KK53:

tek ben mi varım çocuk gelişimci :KK3: okul öncesi istediğim bir bölümdü nasip olmadı

Evet canım teksin bnde okuloncesi okuyanda tek benim burda:KK1:
Nasip kısmet canım oyle duşun hayırlısı olsun hepimiz için:KK16:

acep beni mezuniyete çağırırlar mı bu ortalamalarlaya bir fikri olan var mı:26::26:
Eki Görüntüle 967759

Gözdem, eminim sana derslerin sevimli gelmiyordur ama ben bayıldım derslerine...Gel bir de oku diyeceksin tabii, o yüzden baştan dedim zaten içerikleri seni yakıyordur.:) Ama çok harika bir öğretmen olacaksın ben eminim canım benim...

Gayet güzel ortalamaların, şu durumda zaten onurla mezun oluyorsun, neden çağırmasınlar ki? :KK16::KK16::KK16:

Hevim, iyi akşamlar sana da canım benim...Kalan derslerini kafaya sakın takma, önümüzdeki dönem diğerleri ile kaynayıp geçer, gider...Diğerlerini geçmişsin zaten, tebrikler canım benim...

Arzucuğum, seni de çok çok tebrik ediyorum canım benim...:KK16::KK16::KK16:

Arada sayfa yoğunluğundan göremediğim arkadaşlarım olduysa beni affetsinler, geçilen bütün dersler için tebrikler, kalınan ders varsa da önümüzdeki dönem kaynayıp geçilir, gider; sloganımız budur.:)))

Evet ben de öyle yaparak gördüm zaten :KK9:
Bi daha söylüyorum Çağırırlar diye düşünüyorum eğer çağırmama durumları olursa ileğenlerimizle eskişehir yolarını tutarırız gözdem sen hiiiç merak etme :KK52::KK52:

sağol canım mat ve iş sağlığı ff
seni tebrik ederim gözdecim :KK16:

ve diğer arkadaşlarımı da auscum dolmam biberoncumm:KK16:

3.75 ortalamam hanimlar. 4.00 hedefim vardi hukuka gecis istedigim icin ama cok sukur buna da. Adaletciler burada mi? Ne alemdesiniz?

Hiç bir dersten kalmadan geçtim çok şükür bu dönemi de atlattık :KK1:
Hatta ingilizce aa geldi :KK53:

:KK16:Maşallah canım ortalaman çoook iyi

Teşekkür ederim canım. :21: Dediğim gibi 4.oo hayalim vardı, artık imkansız. Ona üzülmekle beraber bu kadar çalışmayla bu ortalamanın gelmesi de çok mutlu etti. Diğer dönemlerde uğraşacağım artık 4.oo için. :KK1:

Ayy evet sorma gerçekten ben de öyle dedim 2 soru daha yapabilseymişim şartlı geçerdim.
Ama sağlık olsun.Bu kadarı bile benim için çok iyi.
Bi yandan okul son sınıfım staj vs. bi yandan kpss ee ben de insanım bi yere kadar artık :KK23:
Örgün + aöf toplam 14 dersten 1 tane dersim de kalsın o da nazar boncuğu olsun :KK8:
Kendimi böyle teselli edeyim :KK9:

Şu bir koltukta kaç karpuz taşıyanlara ayrı bir madalyon veriyorum ben zaten , ortalamanızı etkilemiyor ama gönlümden koptu :KK60::KK60:

Hele hele 14 ders :KK53:

Alemsin dolmam, hala gülüyorum kahkahalarla...:KK60::KK60::KK60: Beğenemedim de, hepinizi dönüp dolaşsam 5 beğeni olmuyor onu anladım.:)))

O zaman oymalı mobilyalarla tamamlayalım derim ausum, doğru pek genç işi oldu benimki...:KK1:

Harika ausum, zeki arkadaşım benim...:KK16::KK16::KK16:

Teşekkürler balım :KK16::KK16:

Bana bak biberon aklında varaklı kadın olarak kalmayayım , bende öteki tarzdanım :KK34:

Ayy varaklı kadın , kendim yazıp kendim güldüm :KK9::KK9:

Eki Görüntüle 967759

O nasıl kısa bir liste gözde :KK53:

Bu kadar dersten geçmeye ne var :KK52:

Bir de çıkmış şükür hepsin verdim demişsin :KK37:

Gözdecim bir kez daha helal olsun , kraliyet fermanı gibi ders listen , stajın , ev işleri , sorunlar ve kardeşiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin varken helal olsun sana , popumu kaşıyayım nazarlara gelme :KK16::KK16:

Hevim günaydın tatlım :KK16:

İlk senen olduğu için hiiiiiiiç takma kafana , nasıl olsa mezuniyet zamanını etkilemeyecek . Seneye zaten bildiğim dersler olduğu için diğerleri ile birlikte verirverirsin :KK31:

Tebrikler canım , gelsin bahar dönemi :KK4:

Asuneca genel not ortalamam 1.88 iki ders CD DC boyle olunca bu onmuzdeki donem 200 uzeri olursa bu iki derstende gecer miyim

Bu durumda akademik yetersizlik uyarısı alacaksın , bu da demek oluyor ki bir sonraki dönem genel ortalamanı 2.00 üstünde getirmelisin :KK34:

selamlaaaaaaarrrr :KK70: oh beee yırttık bu dönemdende nasıl sevinçliyim nasıl mutluyum anlatamam... :KK62:

ingilizceden 40 alarak kendi rekorumu kırmış bulunuyorum :KK52:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tüm stresler bitti be arzum :21:

İngilizceden ben 55 almışım bi kere :KK37: Ama gözde bu dönem kursa gitmiyor yani özetler yok , ayvayı yedim :KK52:

Tebrikler canım benim , çok sevindim inan sende ders çalışırken senin ismi lazım değille az uğraşmadın , kapak olsun bu da ona :KK52:

Hiç gelmiyorsun sen , geyikte laflıyoruz biz ara ara , özletme :KK16:

Gözdem, eminim sana derslerin sevimli gelmiyordur ama ben bayıldım derslerine...Gel bir de oku diyeceksin tabii, o yüzden baştan dedim zaten içerikleri seni yakıyordur.:) Ama çok harika bir öğretmen olacaksın ben eminim canım benim...

Gayet güzel ortalamaların, şu durumda zaten onurla mezun oluyorsun, neden çağırmasınlar ki? :KK16::KK16::KK16:

Hevim, iyi akşamlar sana da canım benim...Kalan derslerini kafaya sakın takma, önümüzdeki dönem diğerleri ile kaynayıp geçer, gider...Diğerlerini geçmişsin zaten, tebrikler canım benim...

Arzucuğum, seni de çok çok tebrik ediyorum canım benim...:KK16::KK16::KK16:

Arada sayfa yoğunluğundan göremediğim arkadaşlarım olduysa beni affetsinler, geçilen bütün dersler için tebrikler, kalınan ders varsa da önümüzdeki dönem kaynayıp geçilir, gider; sloganımız budur.:)))

Beni atladın :KK1::KK1:

Ya neden yazıyorum sana , çünkü inan bana gözdenin derslerini okuduğumda aynı hisse kapıldım , bayıldım isimlerine , ben bu bölümü okusam mı bile dedim hatta :KK52:

Bu arada aklıma yazarken bir şey takıldı üstat biberon :KK42: Şimdi ff notla kalanlar var ya , 1. ya da 2. sınıflar mesela , önümüzdeki sene bu dersleri de ekleyip alacaklar ve dönem uzatmayacaklar ama son sınıflar (yani ben :KK37: ) ola ki bir dersten ff aldık , hiç telafi yok , doğrudan sene uzayacak . Aöf ün son sınıflara büt . koyması bu durumu ortadan kaldırmak için gerekli değil mi sence ya da duydun mu hiç böyle bir şey ?
Bir öğrenci 2. sınıfta 5 dersten kalsa mezuniyeti uzamıyor ama son sınıfta 1 dersten kalan bir sene uzatıyor
:KK19:

3.75 ortalamam hanimlar. 4.00 hedefim vardi hukuka gecis istedigim icin ama cok sukur buna da. Adaletciler burada mi? Ne alemdesiniz?

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Süpersin canım .Hedefini yüksek tutunca başarı kaçınılmaz olmuş .

kızlar tüm derslerimi verdim çok şükür :KK8:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Sana da kocaman tebrikler lolisscim , çok sevindim .İş falan derken bu sen zorluydu senin için :KK31:

Hiç bir dersten kalmadan geçtim çok şükür bu dönemi de atlattık :KK1:
Hatta ingilizce aa geldi :KK53:

İngilizce AA mı , hiiiiiiiiiiiiiiç kıskanmadım :KK1:

Tebrikler tatlım , bahar döneminde de aynı performansı bekliyorum :KK1:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Tüm stresler bitti be arzum :21:

İngilizceden ben 55 almışım bi kere :KK37: Ama gözde bu dönem kursa gitmiyor yani özetler yok , ayvayı yedim :KK52:

Tebrikler canım benim , çok sevindim inan sende ders çalışırken senin ismi lazım değille az uğraşmadın , kapak olsun bu da ona :KK52:

Hiç gelmiyorsun sen , geyikte laflıyoruz biz ara ara , özletme :KK16:

gördüm notlarını ama şu sistem beğendirtmedi malesef yine döktürmüşsün harika notların ya maşallah maşallah tü tü :nazar::nazar: aynı performansı ikinci dönemede bekliyoruz senden :KK9:

çok sağol ablamm vallaha bende acayip sevindim o ismi lazım değil dediki biliyordum aşkım senin yapıcağını aslanım koçusu be dedi :KK1: artiz o kadar tartışmaya biliyormuşmuş..

bu ara oyuna sardım niyeyse bi kız beni yeniyor inatla bende onu yeniyorum bi rahat bıraksa dolaşcam forumda ama :KK52: gelirim akşama laflamaya :)

gördüm notlarını ama şu sistem beğendirtmedi malesef yine döktürmüşsün harika notların ya maşallah maşallah tü tü :nazar::nazar: aynı performansı ikinci dönemede bekliyoruz senden :KK9:

çok sağol ablamm vallaha bende acayip sevindim o ismi lazım değil dediki biliyordum aşkım senin yapıcağını aslanım koçusu be dedi :KK1: artiz o kadar tartışmaya biliyormuşmuş..

bu ara oyuna sardım niyeyse bi kız beni yeniyor inatla bende onu yeniyorum bi rahat bıraksa dolaşcam forumda ama :KK52: gelirim akşama laflamaya :)

Vaay uyanık , hemen ben biliyordum aşkım zaten başaracağını derler :KK1: Zamanında yapsa ya o motiveyi ama belki de haklı o gazı vermeseydi sererdin dersleri :KK52:

Ooooo hangi oyunda kim taktı sana , al hemen ifadesini :KK9: Bende eskiden oynuyordum çok ama şimdi sistem değişti skorlar her ay sıfırlanıyor sanırım , yaptığın rekorun da bir anlamı kalmıyor , oynamıyorum o yüzden .

X