Auscumteşekkür ederim inşaALLAH(C.C) hatırlarım evet bende bugün tekrarlara başlayacağım nasip olursa
Ausum bu arada başın sağolsun RABBİM(C.C) hayırlı ölüm nasip etsin herkese inşaALLAH(C.C)...(amin...)
Koltukların hayırlı uğurlu olsun ALLAH(C.C) ağız tadıyla oturtsun (aminn...)....
Hevim canım ok teşekkür ederim sende bitirişin bu gün yarın ve tekrarlara zamanın kalır inşaALLAH(C.C)... Güzel duan hepimiz için olsun inşaALLAH(C.C)... (Aminn....)
Bu arad ben sınava girmedim ki ne sınavı canım ?:44::44::44:
Ayyy teşekkür ederim DolmamAynen ayrıntı ki ne ayrıntı Neyse sınav bizden korksun nanik sınava nanik tekrarlarıma yavaştan cumartesi başladım ama anca şimdi yoğunlukla devam etmeyi planlıyorum nasipse inşaALLAH(C.C).... (amin...)
Deldimmm deldim dolma hanımcımnasılsın bakalım ?
Gene kaynatmışınızÇayları ben demlerdim size muhabbetle iyi gider
KK hatunları ben geldimm
Hafta sonu kpss kursumdan dolayı sadece 1 ünite tekrar yapabildim
nasipse başlayacağım derslere ... hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun bolll bolll iyi notlar duyalım inşaALLAH(C.C)....(aminn...)
Günaydın günaydın günaydın
Güzel günler efenim herkese , son haftaya girildi , hafiften karın ağrıları başladı mı ?
Offff bu sefer ben kendi kendime , eğer son haftaya bırakırsam ....... yım demiştimBüyük konuşmuşum , şimdi kalan gün başına birer dersim var , ve 0 tekrar zamanı.
Ve daha kötüsü bugün çalışamayacağım , geri çeviremeyeceğim bir arkadaşım geliyor . Artık gece çalışırım .
Herkesi öpüyorum en kocamanından
Olabilir dolmacım , hissetmişlerdir belki virüsümü
He ya tamı tamına 40 kilo verdiydim ama 20 sini geri aldımYani iradem o kadar da takdire şayan değil .
Ders kitabı arasına çizgi roman koyan neslin çocuğuyum ben , senin ki de o hesap olmuş , pc başında bir ders notları sayfası açık , gezilen sayfalar kk da
Bende regl şaştı ama senin aksine ara kısaldı ayın yarısını hasta geçiriyorum
Canım , 12 üniten kalmış . Yetişir merak etme , her gün düzenli çalış bu hafta , tekrara bile vakit kalır son 1-2 gün .
Kolay gelsin çok
Ooooo mesaj saati ne öyle arzum , artık bugün kaçta kalkarsın Allah bilir
Hoş bende 3 de yatmıştım ama eşimle takip ettiğimiz bir dizi var , onun 2 bölümü birikmişti onları izledik
Hala oturup dizi seyrediyorum Allah beni ders çalışma konusunda acilen ıslah etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
iyi geceler dolmacım kocamn öpüyorum bende
Allah zihin açıklığı versin inş canım benim..
tatlı rüyalar görüşürüzzz
hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..
yarın olsunda olmazsa senin fikrini dinleyip o filme gideriz bekli canım benim..
Okumadım mesajları arkadaşlar , sabah bakayım müsaadenizle .
Şimdi tam şevke gelmişken derse başlayayım , bir selam vereyim dedim .
Artık kaç saat çalışırsam bakalım .
Herkese iyi akşamlar
inşallah sular seller gibi geçersin(geçeriz)canımEvet, dilbilimin şöhretini şimdiden duydum.:))) Ama çağdaşlardan ben de zorlanmam gibi geliyor, bakalım daha bakmadan bir şey diyemem elbette ama nedense bunlardan iyi olacağı kesin.:)) Bir atlatayım da bu seneyi, 3.sene neler olacak bakalım.:)))
selamlar
auscum 4 ünite bitirdim bugün
inşallah sular seller gibi geçersin(geçeriz)canım
Günaydın can dostlar , güzel insanlar , sevgili aöfdaşlarım( mezuniyet yaklaşıyor ya siyasete hazırlıyorum kendimi )
Evet her gece 2 lere 3 lere kadar dizi , net , vs ... başında vakit geçiren aus , ders çalışmaya başlayınca dün koltukta 23:30 suları uyumuş
Gitti gül gibi bir gece , kaldı 5 gün .
Dolmacım anlayacağın şevki amca geldiği gibi gitti benden dün , iyi ağırlayamadım kendilerini
Biberon canımtebrikler güzel arkadaşım , final notların çok iyi . Hatta vizelerden daha iyi yanılmıyorsam değil mi ?
Helal olsun arkadaşıma
Betül tatlım sağolasın canım , arada koltuklarıma varıncaya kadar da hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsınÖpüyorum çok canım
Hevi bir gelmiş bir gitmişsin , loliss hanımlarda öyle ...
Gelmeyenlere öpücük yok
Canımmm ausummm günaydın :))))
Ders çalışırken uyudun demek ki, olsun ama daha geç değil, koskoca 4 gün var önümüzde, bir de cumartesi akşamı, etti sana 4.5 gün...Öğleden sonra mıydı senin sınavlar, o zaman biraz daha ekle, bak her ders için zaman var işte.:))) Hiç sıkma canını, bu hafta sonundan sonra özgürüz, öyle düşün.:)))) (Gerçi benim bütünlemelerim var, ama olsun :)))
Vizeler onlinedı ya canımın içi, o yüzden daha iyiydi, ama ortalamama çok katkıları oldu sağolsunlar.İşin en acısı dün hiç çalışmadığım hukukun sorularını çözeyim dedim, 25 soruda 7 yanlışım var. Zaten çalıştığım derslerden de aşağı yukarı o kadar yanlışım çıktı, yani farkedip o gün çalışmadan girsem şimdiye işi bitirmiştim.
Bugünü hafif zarif geçirmek istiyorum, o nedenle türkçe cümle bilgisi çalışacağım sadece...Bir aksilik olmazsa akşama ünite bildirimimi yaparım, birazdan yavaş yavaş çalışmaya başlayayım hatta...
Bu arada koltuk nedir ausum, resim mi koydun, geçmişe çok bakamadım(Meraklı Melahat biberon )
Ooooo sen yapma şekerim ben çoktan 5 gün yazdım bile . KOskoca pazar sabahını cumartesi ye ekleyince
Tamam tamam hatırladım şimdi , vize notların değil de , tahmini beklediğin notları yazmıştın , onlar düşüktü . Beklediğinden çok daha iyi gelmiş , hukukuda büt te artık 25 te 25 yaparsın
Koltuklar sağlam ama döşemeleri eskidi canım , kumaş bakmıştım hafta içi , onu konuşmuştuk kızlarla .
Bende 10:30 da derse oturacağım dedim kendi kendime , bakalım ne kadar rötarlı olacak .
Ahh, benim de yemek sandalyelerinin feci ihtiyacı var o döşeme işine... O kadar çöktüler ki, artık oturunca tahtalar batıyor, o derece...Bak, ne zor şartlarda ders çalışıyorum, konfor sıfır, gürültü desen gırla, bir de elektrikler kesilse tam olacak.
Kumaşını seçebildin mi ausum, ne güzel şimdi gider gelir koltukların yepyeni...
Evet canım , eve geldi geçen akşam döşemeci . Kartela getirdi , benim salon koltuklarım tay tüyü , çok memnunum , özellikle leke tutmama konusunda , şimdi oturma odasını da öyle yapacağım .
Şuan fuşya üzerine şeker pembe minderleri var ama bögghgeldi 9 senede . Gri -siyah - beyaz olacak şimdi , seçtim .
Ya birde demek koltuklar yenilense senin , sesler azalsa ....ooooooooo tutmayın biberonu o zaman
Hayırlı olsun ausum, ben de çok severim gri-siyah-beyaz çok yakışır. Şimdiden güle güle oturun...Benim de salon koltuklarım deri, ama çok yıprandılar. Sarp azıcık daha büyüsün, belki birkaç sene sonra ben de tay tüyü alırım, methini çok duydum. Çünkü benim de deri almamdaki tek amaç leke olayıydı.
Yaa ausum, bir de saydıklarım olmasa atomu parçalayacaktım ama işte kısmet, önümde engeller engeller...
Ay biberon ya , o engeller olmasa seni hiç tanıyamayacaktık desene , tv deki '' hmmm kadına bak yine bir şey '' bulmuş diye izleyecektik
Ben çıktım şekerim , ancak moda girerim , 10:30 start
Ahanda yine betül değiştirmiş resmi ve yazıyı ve yine göz alıcı
Hiiiiç öyle çayı demlerdim filan deme betülüm unuttuğumu sanma
Kakaolu ve havuçlu veee kaşarlı kek sözün vardı hani
Sen ilk önce bunları yap bakalım betül hanım betül hanım
Hadi bakalım betülüm Allah zihin açıklığı versin ben de yavaştan yavaştan tekrarlarımı yapıyorum esasında hızlanmakta gerkiyorda
Günaydın can dostlar , güzel insanlar , sevgili aöfdaşlarım( mezuniyet yaklaşıyor ya siyasete hazırlıyorum kendimi )
Evet her gece 2 lere 3 lere kadar dizi , net , vs ... başında vakit geçiren aus , ders çalışmaya başlayınca dün koltukta 23:30 suları uyumuş
Gitti gül gibi bir gece , kaldı 5 gün .
Dolmacım anlayacağın şevki amca geldiği gibi gitti benden dün , iyi ağırlayamadım kendilerini
Biberon canımtebrikler güzel arkadaşım , final notların çok iyi . Hatta vizelerden daha iyi yanılmıyorsam değil mi ?
Helal olsun arkadaşıma
Betül tatlım sağolasın canım , arada koltuklarıma varıncaya kadar da hiç bir ayrıntıyı kaçırmamışsınÖpüyorum çok canım
Hevi bir gelmiş bir gitmişsin , loliss hanımlarda öyle ...
Gelmeyenlere öpücük yok
Ay biberon ya , o engeller olmasa seni hiç tanıyamayacaktık desene , tv deki '' hmmm kadına bak yine bir şey '' bulmuş diye izleyecektik
Ben çıktım şekerim , ancak moda girerim , 10:30 start