nASIL İLK DEFA TANIŞICAKSINIZ KİMDİR ONLAR ÇABUK HEMEN CEVAT VER
HIMM DERİ MONT DEMEK GÜZEL ŞIK DURUYOR AMA BENDE SEVEDİM BENİMDE Bİ ZAMANLAR VARDI HAKİKİ DERİ Bİ DE NASIL KOKUYORDU O KOKUDAN GİYEMEZ OLDUM MİDEM ALLAK BULLAK GİYİYORDUM
BİDE NEREYE GİDECEKSİNİZ ONADA CEVAT VER
canım eğer balamadıysan orhuncadan sonra osmanlıca ağır gelir
araya çerezlik bişeyler al
ama perşembeye de bırakma bak yetişmez,aynı hataya düştüm ben son 2 gün çalışıyım unutmam dedim
ama bu kez de yetişmemişti
canım benimkinin arkadaşnın kız arkadaşı ile tanışacağoz bakalım ondan dedim deri mont giyeyim yağmur yağmasın yoksa ben donak hevi üşürüm biliyon beni..
Lolissim, çok haklısın, iki dil dersi arka arkaya fenaaa.:))) Senin son senen değil mi, bu dil dersleri herhalde bu sene son bende, 3.senede var mı bilmiyorum ama ben ezberde daha iyiyim, bu orhunca ve osmanlıcayı çözene kadar göbeğim çatladı.:)))
Ben bugün altyapısını yaptım Osmanlıcanın, sadece not aldım, perşembe de çalışacağım umarım yetişir...
dolmacım önce sinemaya gideriz sonra yemek yeriz canım ...
bilmem tanır mısın beni şekerim
vakamıza karanfil mi taksak ne yapsak..
Ben ortalıklarda hevi hevi diyip dururum ama böyle de olmazki
En iyiysi bize yakışan yakamıza karanfil değilde ileğen takmak o zamn şıp diye buluruz
ileğen güzeldi dolmam nasıl aklıma gelmedi yaa....
yani deli sanarlar ileğen en iyisi canım..
patron mutlu son istiyor nasıl canım
ben sırf o başroldeki adamı sevmiyorum diye gitmek istemiyorum bide bir itici tipi var afişte sorma yani...
Hevicim ben çıkıyorum artık canım sabah kalkıp ders çalışcam sonrada çıkıcam dışarı onun için
Yarın görüşürüz hevim
Bi sürüüüüü öpüyorum
Tatlı rüyalaar
hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..Hep birlikte gidilebilecek güzel bi film tavsiye ederim hevim gidin
Matrak geyik ötesi hoş
Başroldeki hangi adam kız tolga çeviği mi sevmiyosun
Diyet zamanları en kötü oluyor zaten caymak için fırsat kollanıyor bide yiyeceklerin önünde durmak herkesin harcı değil üstüne ısrar olunca e tama yiyii bu seferlik diyosun
Senin irade de maşallah ısrar sökmüyo sana
40 kilo mu
Ne yaptın sen ausum
Site yönetimiyle yakın arkadaşmısın ausum senin hasta olduğunu bilip görüp koymuş olabülür mü acep
ayyynen öyle abla yaa saatlerim geçiyo valla hiç farkında olmadan bide utanmadan evin bütün işini anneme yıktım babamada gitmiyorum yardıma akşama kadar odamdayım ders çalışıyorum diye bi bilseler saatlerce şunun başında olduğumu :18:
ama aradada iyi geliyo yaa tüm gün derste insana kafayı yedirtir yani demiii... akşama kadar ders bi iki saat uyku sabaha kadar ders uyku tekrar ders uyku... yemek yemeyi unutuyom valla ya nasıl bi psikolojiyle çalışıyorsam reglim bile şaştı iki aydır gene geciktim
auscum 23 ünite tamam... yetişmicek karışcak hepsi diye korkuyooom...
4 ünite daha devrildi :) açlıktan öldüm varya gittim yarım ekmek arası yaptım yedim şimdi 6. kitaba giriş yapmak üzere dersimin başına gidiyorum... tatlı rüyalar herkeslere...
Günaydınlar herkese :) benim bütün ünitelerim bittti auscummm :) artık soru çözüp tekrar yapmam lazım ama ev çok kötü durumda acaba bugün temizlik mi yapsam diye düşünüyorummm
Günaydın
Madem bitti üniteler bugün izin ver kendine bence . Nasıl izinse bu , ders çalışma temizlik yap
Benim dağınık evde çalışma şevkimde azalıyor çünkü , aklım hep işlerde kalıyor . Dün evimi misler gibi yaptım bende , bugünden itibaren çalışmaya başlıyorum , daha yeni başlıyorum da
Günaydın günaydın günaydın
Güzel günler efenim herkese , son haftaya girildi , hafiften karın ağrıları başladı mı ?
Offff bu sefer ben kendi kendime , eğer son haftaya bırakırsam ....... yım demiştimBüyük konuşmuşum , şimdi kalan gün başına birer dersim var , ve 0 tekrar zamanı.
Ve daha kötüsü bugün çalışamayacağım , geri çeviremeyeceğim bir arkadaşım geliyor . Artık gece çalışırım .
Herkesi öpüyorum en kocamanından
Ders kitabı arasına çizgi roman koyan neslin çocuğuyum ben , senin ki de o hesap olmuş , pc başında bir ders notları sayfası açık , gezilen sayfalar kk da
Bende regl şaştı ama senin aksine ara kısaldı ayın yarısını hasta geçiriyorum
Ooooo mesaj saati ne öyle arzum , artık bugün kaçta kalkarsın Allah bilir
Hoş bende 3 de yatmıştım ama eşimle takip ettiğimiz bir dizi var , onun 2 bölümü birikmişti onları izledik
Hala oturup dizi seyrediyorum Allah beni ders çalışma konusunda acilen ıslah etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)
Tebrikler betülcüm , hayırlı uğurlu olsun
Yok canım sana öyle geliyordur , hatırlarsın hepsini hem tekrara da vaktin var daha .
Hevim canım ok teşekkür ederim sende bitirişin bu gün yarın ve tekrarlara zamanın kalır inşaALLAH(C.C)... Güzel duan hepimiz için olsun inşaALLAH(C.C)... (Aminn....)
herkese günaydın kızlarrr
güneşli bir cumartesi gününden hepinize merhaba..
bugün hava güzel diye (bizim burda öyle, sizin oraları bilemem de)
biraz gezeyim derslere akşam çalışırım demeyin zaten kaldı şurda 1 hafta...
lütfen bugün yarın çalışın da bitirin konuları sonra hepimiz üzülüyoruz burda.
onun için durmak yok derse devam şekerler..
dolmacım dün topiğe girmedim evde değildik canım ondan şey oldu..
gel de 2 lafın belini kırıp şu sayfa sayısını 500 yapalım ayol..
betülcüm
tebrikler canım ben tembel tembel 3 gündür aynı üniteyi çalışıyorum sen bitiridn maşallah..
dolma ile bana da vizelerde öyle olmuştu..
unuttuk zannetsekte çok şükür unutmamışız
çok yüksek notlar alamasakta..
kendimize yetecek muhteşem notlar almıştık canım benim
seninde daha daha iyisi olur bugün ki sınavında da başarılar betülcüm kocamn öpüyorum seni
gözdecim iyi olmana çok sevindim canım maşallah bomba gibi geri döndün..
zatürre de kimmiş ya huuu...
auscum senin beğeniler ne zaman 2 yeşil oldu yaaa
bu beğen butonunu çözemedim hiç birinizi beğenemiyorum ben:26: (komik bir cümle oldu)
Avatarındaki şu dönüşümlü resimelrine bayılıyorum valla betülüm
Valla inan senin dediğin gibi oldu betülüm vize konuarından daha ayrıntılı finaller aklımızdan püüff olup uçuyor
Bu arada iyisindir umarım tekrarlarında iyi gidiyordur
Teşekkürler betülüm sen de Allaha emanet ol
[sıze=3]topikcanlar iyi akşamlar
Efenim hanii göremiyorum
Aus hanımları
Hevi hanımları
Betül hanımları
Vs...[/sıze]
Gene kaynatmışınız
iyi geceler dolmacım kocamn öpüyorum bende
Allah zihin açıklığı versin inş canım benim..
tatlı rüyalar görüşürüzzz
hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..
yarın olsunda olmazsa senin fikrini dinleyip o filme gideriz bekli canım benim..
evet canım benim son (inşallah)
3.sınıfta dil dersi yok da bi dilbilim var ki ne sen sor ne ben söyleyim:18:
hee bi de çağdaşlar var,o ders ilgi alanıma girdiğinden ben çok zorlanmamıştım ama çoook zorlananlar olmuştu
iyi geceler dolmacım kocamn öpüyorum bende
Allah zihin açıklığı versin inş canım benim..
tatlı rüyalar görüşürüzzz
hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..
yarın olsunda olmazsa senin fikrini dinleyip o filme gideriz bekli canım benim..