2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

canım benimkinin arkadaşnın kız arkadaşı ile tanışacağoz bakalım ondan dedim deri mont giyeyim yağmur yağmasın yoksa ben donak hevi üşürüm biliyon beni..

Lolissim, çok haklısın, iki dil dersi arka arkaya fenaaa.:))) Senin son senen değil mi, bu dil dersleri herhalde bu sene son bende, 3.senede var mı bilmiyorum ama ben ezberde daha iyiyim, bu orhunca ve osmanlıcayı çözene kadar göbeğim çatladı.:)))

Ben bugün altyapısını yaptım Osmanlıcanın, sadece not aldım, perşembe de çalışacağım umarım yetişir...

canım benimkinin arkadaşnın kız arkadaşı ile tanışacağoz bakalım ondan dedim deri mont giyeyim yağmur yağmasın yoksa ben donak hevi üşürüm biliyon beni..

Hadi bakalım hevim bol şanslar olsun sana şık ve asil ol
Ben de yarın öğle yemeğine arkadaşın çağırdı iş yerine yakın bi yerde yeriz heralde
Nereye gideceksiniz kıız baskın yaparım ben

dolmacım önce sinemaya gideriz sonra yemek yeriz canım ...

bilmem tanır mısın beni şekerim

vakamıza karanfil mi taksak ne yapsak..

evet canım benim son (inşallah)
3.sınıfta dil dersi yok da bi dilbilim var ki ne sen sor ne ben söyleyim:18:
hee bi de çağdaşlar var,o ders ilgi alanıma girdiğinden ben çok zorlanmamıştım ama çoook zorlananlar olmuştu

Son düzenleme:

Ben ortalıklarda hevi hevi diyip dururum ama böyle de olmazki
En iyiysi bize yakışan yakamıza karanfil değilde ileğen takmak o zamn şıp diye buluruz

Ben ortalıklarda hevi hevi diyip dururum ama böyle de olmazki
En iyiysi bize yakışan yakamıza karanfil değilde ileğen takmak o zamn şıp diye buluruz

ileğen güzeldi dolmam nasıl aklıma gelmedi yaa....

yani deli sanarlar ileğen en iyisi canım..

patron mutlu son istiyor nasıl canım
ben sırf o başroldeki adamı sevmiyorum diye gitmek istemiyorum bide bir itici tipi var afişte sorma yani...

Hevicim ben çıkıyorum artık canım sabah kalkıp ders çalışcam sonrada çıkıcam dışarı onun için
Yarın görüşürüz hevim
Bi sürüüüüü öpüyorum
Tatlı rüyalaar

Hep birlikte gidilebilecek güzel bi film tavsiye ederim hevim gidin
Matrak geyik ötesi hoş
Başroldeki hangi adam kız tolga çeviği mi sevmiyosun

iyi geceler dolmacım kocamn öpüyorum bende
Allah zihin açıklığı versin inş canım benim..
tatlı rüyalar görüşürüzzz

Hep birlikte gidilebilecek güzel bi film tavsiye ederim hevim gidin
Matrak geyik ötesi hoş
Başroldeki hangi adam kız tolga çeviği mi sevmiyosun
hahh adı aklıma gelmedi evet tolga çevik ben sevmiyorum nedense itici geliyor bana komik evet ama itici canım..
yarın olsunda olmazsa senin fikrini dinleyip o filme gideriz bekli canım benim..

4 ünite daha devrildi :) açlıktan öldüm varya gittim yarım ekmek arası yaptım yedim şimdi 6. kitaba giriş yapmak üzere dersimin başına gidiyorum... tatlı rüyalar herkeslere...

Günaydın günaydın günaydın

Güzel günler efenim herkese , son haftaya girildi , hafiften karın ağrıları başladı mı ?

Offff bu sefer ben kendi kendime , eğer son haftaya bırakırsam ....... yım demiştim Büyük konuşmuşum , şimdi kalan gün başına birer dersim var , ve 0 tekrar zamanı.

Ve daha kötüsü bugün çalışamayacağım , geri çeviremeyeceğim bir arkadaşım geliyor . Artık gece çalışırım .

Herkesi öpüyorum en kocamanından

Olabilir dolmacım , hissetmişlerdir belki virüsümü

He ya tamı tamına 40 kilo verdiydim ama 20 sini geri aldım Yani iradem o kadar da takdire şayan değil .

Ders kitabı arasına çizgi roman koyan neslin çocuğuyum ben , senin ki de o hesap olmuş , pc başında bir ders notları sayfası açık , gezilen sayfalar kk da

Bende regl şaştı ama senin aksine ara kısaldı ayın yarısını hasta geçiriyorum

auscum 23 ünite tamam... yetişmicek karışcak hepsi diye korkuyooom...

Canım , 12 üniten kalmış . Yetişir merak etme , her gün düzenli çalış bu hafta , tekrara bile vakit kalır son 1-2 gün .

Kolay gelsin çok

4 ünite daha devrildi :) açlıktan öldüm varya gittim yarım ekmek arası yaptım yedim şimdi 6. kitaba giriş yapmak üzere dersimin başına gidiyorum... tatlı rüyalar herkeslere...

Ooooo mesaj saati ne öyle arzum , artık bugün kaçta kalkarsın Allah bilir

Hoş bende 3 de yatmıştım ama eşimle takip ettiğimiz bir dizi var , onun 2 bölümü birikmişti onları izledik

Hala oturup dizi seyrediyorum Allah beni ders çalışma konusunda acilen ıslah etsin (amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin)

Günaydınlar herkese :) benim bütün ünitelerim bittti auscummm :) artık soru çözüp tekrar yapmam lazım ama ev çok kötü durumda acaba bugün temizlik mi yapsam diye düşünüyorummm

Günaydınlar herkese :) benim bütün ünitelerim bittti auscummm :) artık soru çözüp tekrar yapmam lazım ama ev çok kötü durumda acaba bugün temizlik mi yapsam diye düşünüyorummm

Günaydın

Madem bitti üniteler bugün izin ver kendine bence . Nasıl izinse bu , ders çalışma temizlik yap

Benim dağınık evde çalışma şevkimde azalıyor çünkü , aklım hep işlerde kalıyor . Dün evimi misler gibi yaptım bende , bugünden itibaren çalışmaya başlıyorum , daha yeni başlıyorum da

Ya içim gidiyor çok titiz biriyimdir ama son bir hafta sonra pişman olmak istemiorm da çünkü temizlik yapmam akşam 7 de bitmesi fazlaca yorgnluk demek birgünümün kaybolması demek zaten kimseler gelmiyor bize . Eşim de rahatsız değil , en iyisi ben diğer pazartesiye bırakayım temizliği
Evet yormlardan anladım ders çalısma stilini son hafta hergün bir ders

tünaydın ablacıııığım vallahi içine mi doğdu ne harbiden yoğun bi karın ağrısıyla uyandım sonunda reglim başarıyla gerçekleşti.. geceleri bana eşlik edersin artık ablam he her güne bi ders abovv... ama sen yaparsın yaaa... :)

heh aynı o şekil oldum ben sanki çizgi roman okuyorum aralarda bide öyle saçma konularda dolanıyorumki yani tam çizgi romanlık...

ayyy oda zor yav seninkide strestenmidir ki.. o kadar zorlandımki şu iki ay bi gün iki gün erken olurdum normal gelirdi ama 3 gün 4 gün gecikince tuhaf geliyor bana sıkıntı basıyor fenalık geliyor böyle bide sancı çekmem ben normalde bu sefer çok sancılı oldu yav kıvranıyorum şuan

o mesaj saatinden muhtemelen 4 saat falan sonra yattım ablacım ve güçlükle uyudum sıkıntılı olduğumdan uykuda tutmuyor günlerdir doğru dürüst bende bu uykusuzluğu dersle değerlendiriyorum
bencede aaaaminnn ara ara bende kaçamak yapıp film izliyorum aslında ama uyku tutmayınca derste sıkınca oluyor canım öyle şeyler...

Tebrikler betülcüm , hayırlı uğurlu olsun

Yok canım sana öyle geliyordur , hatırlarsın hepsini hem tekrara da vaktin var daha .

Auscum teşekkür ederim inşaALLAH(C.C) hatırlarım evet bende bugün tekrarlara başlayacağım nasip olursa

Ausum bu arada başın sağolsun RABBİM(C.C) hayırlı ölüm nasip etsin herkese inşaALLAH(C.C)...(amin...)

Koltukların hayırlı uğurlu olsun ALLAH(C.C) ağız tadıyla oturtsun (aminn...)....

Hevim canım ok teşekkür ederim sende bitirişin bu gün yarın ve tekrarlara zamanın kalır inşaALLAH(C.C)... Güzel duan hepimiz için olsun inşaALLAH(C.C)... (Aminn....)

Bu arad ben sınava girmedim ki ne sınavı canım ?:44::44::44:

Ayyy teşekkür ederim Dolmam Aynen ayrıntı ki ne ayrıntı Neyse sınav bizden korksun nanik sınava nanik tekrarlarıma yavaştan cumartesi başladım ama anca şimdi yoğunlukla devam etmeyi planlıyorum nasipse inşaALLAH(C.C).... (amin...)

[sıze=3]topikcanlar iyi akşamlar
Efenim hanii göremiyorum
Aus hanımları
Hevi hanımları
Betül hanımları
Vs...
[/sıze]

Deldimmm deldim dolma hanımcım nasılsın bakalım ?
Gene kaynatmışınız Çayları ben demlerdim size muhabbetle iyi gider

KK hatunları ben geldimm

Hafta sonu kpss kursumdan dolayı sadece 1 ünite tekrar yapabildim

nasipse başlayacağım derslere ... hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun bolll bolll iyi notlar duyalım inşaALLAH(C.C)....(aminn...)

Evet, dilbilimin şöhretini şimdiden duydum.:))) Ama çağdaşlardan ben de zorlanmam gibi geliyor, bakalım daha bakmadan bir şey diyemem elbette ama nedense bunlardan iyi olacağı kesin.:)) Bir atlatayım da bu seneyi, 3.sene neler olacak bakalım.:)))

HEVİİİİİ
YUPPİİİİ
KARŞILAŞTIK KIIZ
Aaa sen tolga çeviği sevmiyomusun ben çok seviyorum hoşgeldin arkadaşıma takılır kalırım valla geyiği güzel
Eee ne yaptın bakalım nsıl geçti günün
Hangi sinemaya gittiniz sonracığıma seninkinin arkadaşının kız arkadaşı nasıldı anlaştınız mı bunların hepsine hemn cvp istiyorum süreciğin başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…