- 6 Aralık 2013
- 741
- 420
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başın sağolsun ausum, mekanı cennet olsun...Arkadaşına ve yakınlarına da Allah sabırlar versin...
Bugün Osmanlıcaya başlayayım dedim ama sanki perşembeye bıraksam daha mı iyi olacak diye düşünmekteyim...Aslında başladım ama sanki bir tekrar daha isteyecek gibi duruyor üniteler, şimdi çok vakit de yok, acaba onu sona atsam, daha ezber derslere mi odaklansam acaba? Bir de dün Orhunca çalıştım, bugün de Osmanlıca olursa aşırı yüklenip bunalmak istemiyorum...Bir türlü karar veremedim, en iyisi ben bugün nispeten kolay bir dersle devam edeyim, ya da Osmanlıcayı çalışıp ardından diğer derse geçeyim, Perşembe de tekrar Osmanlıcaya bakarım...
Şimdi yazdıklarımı okudum da, resmen sesli (yazılı) düşünmüşüm, kafam amma karışık...
Allah rahmet eylesin nur içinde yatırsın canım .
Evet güzel bir pilav bende severim çok .
Günüm tembel teneke gibi geçti dolmam , ben erken kalkıyorum her sabah 06:30 hazır asker ben .
Evden hiç çıkmadım neredeyse bir markete alışverişe yürüdüm biraz hava güzeldi , hepsi .
Akşamda koltuk döşemecesi geldi , koltuklarımın yüzünü değiştireceğim , kumaş kartelası getirdi. Benim için günün en güzel gelişmesi buydu
Günaydın herkese .
Bu hafta sonum biraz üzücü geçti , dün tüm gün İstanbuldaydım , çok sevdiğim bir arkadaşımın babası vefat etmişti , onun yanına gittim . Sabah geldim .
Şimdi de ev işlerine dalacağım biraz .
Evet gazelim azıcık erken başladım sanki
Tabii hiç bir dersin vizelerine göz ucu ile bile bakamayacağım . Ne yapayım aynen dediğin gibi geçecek kadar not yeter .
Hastalık bizde de gitmedi , bu sabah bir baktım Yusufta bende öksürüyoruz yine , hamd olsun Allahıma dermansız dert vermesin diyorum ama bu hastalıkta çok uzun sürdü .
Günaydın canım .
Biliyorsun aus ablanın çenesi yedi mahalleye yettiği için 2 olmuşlar
Solda yıldız var canım onu tıklıyorsun . Bir kişiyi beğenince arada başka 5 kişi beğenmeden de aynı kişiyi beğenemiyorsun .
Arzucum süpersin canım . 4 kitap 6 gün var daha , oldu bu iş oldu tatlım .
Selam arkadaşım
Gururla sunduğun ünitelerini gururla tabloya ekliyorum . Eeee bugünde azar ya senden eğey ünite bekliyorum , hazır baba oğul evde çılgın partiler yaparken sen annene
dolmacım nerelerdesin sen yine kayıplara karıştın olmuyor ama böyle şekerim :26:
Ausum benim derslerim bitti ve tekrarlarıma sıkı bir şekilde başlamalıyım... itiraf edeyim ki vize konularından daha ayrıntılı finaller aklımda bir şey kalmadı sanki :18::18::18:
Sabah dersim var hepinize iyi geceler aus , gözde , gazel , dolma hevi biberon ALLAH(C.C)'a emanet olun
herkese günaydın kızlarrr
güneşli bir cumartesi gününden hepinize merhaba..
bugün hava güzel diye (bizim burda öyle, sizin oraları bilemem de )
biraz gezeyim derslere akşam çalışırım demeyin zaten kaldı şurda 1 hafta...
lütfen bugün yarın çalışın da bitirin konuları sonra hepimiz üzülüyoruz burda.
onun için durmak yok derse devam şekerler..
dolmacım dün topiğe girmedim evde değildik canım ondan şey oldu..
gel de 2 lafın belini kırıp şu sayfa sayısını 500 yapalım ayol..
betülcüm
tebrikler canım ben tembel tembel 3 gündür aynı üniteyi çalışıyorum sen bitiridn maşallah..
dolma ile bana da vizelerde öyle olmuştu..
unuttuk zannetsekte çok şükür unutmamışız
çok yüksek notlar alamasakta..
kendimize yetecek muhteşem notlar almıştık canım benim
seninde daha daha iyisi olur bugün ki sınavında da başarılar betülcüm kocamn öpüyorum seni
gözdecim iyi olmana çok sevindim canım maşallah bomba gibi geri döndün..
zatürre de kimmiş ya huuu...
auscum senin beğeniler ne zaman 2 yeşil oldu yaaa
bu beğen butonunu çözemedim hiç birinizi beğenemiyorum ben:26: (komik bir cümle oldu)
AAzıcık mı ? Spedy Gonzales gibi oldun bu ara maşaAllah arzucum ya , dilimi ısırayım da nazar değmesin
Selamlar ben bazı nedenlerden dolayı hiç çalışamadım finallere bu hafta 9 dersi bitirmeye çalışcam başarılar herkese
AMİİN AUSUM TEŞEKKKÜRLER
Hayırlı uğurlu olsun koltukların auscum güle güle sağlıkla kullanın
Ne renk yaptırdınız
Sabah 6:30 mu maaşşallah ben okuldan sonra iyi bi tembelleşmişim o saatlerde kalkmayalı epey olmuş
Burada çok süper bi hava var hele bugün bahar ötesi güzel
Başın saolsun ausum..
Allah herşeyin hayırlısını versin bende bununla ilgili bişey anlatacaktım..
Geçen gün yanımızdaki blokta evde vefat etmiş bir amca ve geleni gideni olmayınca adamın yokluğunu da farketmemişler tam 10 gün kalmış evde sonunda apartmanın görevlisi merak etmiş ve tek de gidememiş yandaki görevliyle birlikte merdiveni dayamışlar pencereden girmişler..
Tabiki içerde onca gündür hem morarmış hem şişmiş
Aman Allahım çok feci bi ölüm olmuş..
İçim çok tuhaf oldu hep filmlerde olsun haberlerde olsun görürdüm bu tip şeyleri..
Site ayağa kalktı polisler askerler ooooo..
Cumartesinin güzel havası bugün iki kat vardı çok güzel güneş bu saatte oldu puslu
He valla hevim ya ausun beğeni çift blok olmuş görüyomusun sen olanları helal olsun valla ausuma bizde biraz feyz almamız gerek kıız
azcık tabi :) çözmem gereken 1200 sorum var dahada hızlı olmam gerek tabi kk'da sürtmekten derse bakabilirsem...
bana böykkkk geldiii artıkkk şu kitaplar az içaçıcı olsa çalışılcak cidden !!!
ama el mahkımmmm
2 ünite daha bitirdim ben :26:
Teşekkürler , sana da başarılar bizden .
9 ders bir hafta biraz zor ama imkansız değil , her güne 1,5 ders
Koltuklar oturma odasının koltukları , şuanki renkleri fuşya üzerine şeker pembesi minderlerdi , şimdi tam bir concept değişikliği olacak , duman gri üzerine siyah ve beyaz .
Gelirsin bir gün oturmaya görürsün artık
Off hep derler ya Allah ölümünde hayırlısını versin diye . Cidden çok kötü bir ölüm olmuş .10 nasıl kimse arayıp sormamış ki , evlatları yokmuymuş.
Benim babacığımda yalnız yaşıyor ve Antalya da çok uzağız
Ama hemen her gün konuşuruz telde . Komşularının numarası var bende , olur ki haber alamazsan ararım diye.
Çalış senin de olsun tatlım
Saat limiti koy tatlım net için kendine , aslında hiç açmamak daha iyi .5 dk bakayım diyorsun saatlerce kalıyorsun başında çünkü.Kendimden biliyorum
Harbiden çok iç karartıcı kitaplar ya , kısa ve resim barındıran sayfaları görünce çocuklar gibi şen oluyorum
Yaa fuşya-şeker pembesi güzelmiş ausum ama şimdiki renginide huzurla kullanıver
Demi doğru söylüyosun ausum çalış benimde olsun
Adamın iki çocuğu varmış saolsunlar onlarda ne kadar çok ilgili evlatlarmışki hiç arayıp sormamışlar yani yine günahlarını almayayım..
Ne yapıcaksın ausum hayat şartları işte baban orada mutluymuş demekki mutlu olduğu yerde rahat rahat otursun sağlıkla otursun antalyada insanın içini açan bi yer oooh ne güzel baban için en güzel yer ne iyi etmişsin komşuların nosunu almakla ve her gün tlf.da konuşmakla
Ya bizim Antalya ile hiç bir bağımız da yok dolmam , tek tanışıklığımız benim üniversiteyi orada okumam ve tatiller .Ama annemin ölümünden sonra İstanbul babama dar geldi , her şey onu hatırlatıyor dedi ve gitti . Mutlu evet orada ama Yusufu özlüyor çok , söz verdi bakalım yakınlarıma taşınacak kısmetse.
Fuşya pembe güzeldi de sıkıldım be dolmacım 10 sene olacak
Biraz ağır bir hava gelsin istedim .
Bugün tüm güm temizlik yaptım ben , sen neler yaptın bakayım ?
Valla turizm okunulacak en güzel yerde okumuşsun ausum
Tek torunu mu var
Sen kaç kardeşsin auscum :26:
Tabiki yakınına gelirse çok daha süper olur senin de için rahat eder dedesi de yusufla sık görüşür
İnşallah hayırlısıyla gelir taşınır ausum
Ablamında oturma odası parlament mavisiydi 12 yıldan sonra artık ööööö gelmişti o da toptan değiştirdi zaten hep tayinciler ya yollarda harap oldu eşyalar iyi de dayandı o koltuk takımı
İyi yapmışsın auscum ellerine sağlık
Ben de napıyım annemle güzel bi brunch yaptık sonra niyetim dışarı çıkmaktı havada güzeldi sonrada vazgeçti kaldım evde ve biraz ders çalıştım gün öyle geçti gitti pekte hızlı zaman geçti
Aynen canım , zaten turizmi bir tek Antalya da yazmıştım , onun dışında okumazdım o bölümü.
Evet tek torun , abim var ama bekar
Ohh ne güzel anne kız vakit geçirmişsiniz , ders çalışmışsın daha ne olsun .
Abin nerede ausum babanın yanında olsaydı ne güzel olurdu (anaa ne kadar meraklıyım ya )
Çok iyi oldu gerçekten auscum bi dahaki bruncha buyur sen de gel seni de davet ediyoruz güzel bi masa donatıyım sana
Yarın da çıkacam hem dersim var hem öğlen bi arkadaşım iş yerine gelmiyorum diye sitem edip duruyordu öğle yemeğine gidecem ondan hazır evdeyim ders çalışayım dedim
senin ders durumları nasıl bakem
:2:
Cıks uzun vadede anlaşamıyorlar babamla aynı evde , ikisininde kendine özgü kuralları var ve çakışıyor ve abimde geldi 40 yaşına , yalnız yaşıyor o İstanbulda .
Teşekkür ederim canım nasıl derler , gelmiş ve yemiş kadar oldum
Dersler tırt canım , 3 ünitede çaklı kaldım , hiç vize tekrarı yapmadan kalanları okuyup geçsem sevineceğim artık .
:2:
Cıks uzun vadede anlaşamıyorlar babamla aynı evde , ikisininde kendine özgü kuralları var ve çakışıyor ve abimde geldi 40 yaşına , yalnız yaşıyor o İstanbulda .
Teşekkür ederim canım nasıl derler , gelmiş ve yemiş kadar oldum
Dersler tırt canım , 3 ünitede çaklı kaldım , hiç vize tekrarı yapmadan kalanları okuyup geçsem sevineceğim artık .
Nedense baba ve oğullar pekte anlaşamıyorlar benim nurlar içinde yatsın babamla abimde öyleydi çok severdi babamı hatta iş için başka şehirlere gidince arkasından çok ağlarmış gitmesini istemzmiş küçükken fakat büyüyünce zıt durumlar çıkardı tabiki
Yoook bizde ısrar çoktur biliyomusun ausum taa gelene kadar yiyene kadar ısrar edilir hele annemler oooff beni geçmiş durumdalar bi ısrar ediyolar peşini bırakmıyorlar ikram ikram üstüne millet bize gelirken 3 gün aç kalıp öyle geliyorlar
Valla ausum hem soruyorum sana dersler nasıl diye hem sonra diyorumki austur bu sınavda öyle ediyo böyle ediyo coşuyo valla diyorum bunun farkındayımda fakat sormuş bulunuyorum bi kere
Aaaa sen hastamısın ausum hapşırığını daha yeni gördüm