2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Çakozlarsak değil ablam, ben çakozladım bile. :KK1::KK1::KK1::KK1:
Güzel notlara aldandım, 25i de unuttum ooh yandan.. :KK1:

Yaaaa sende 25 vardı değil mi hatta ben onun üzerine güzel polyannacılık oynamıştım .
:KK1:

Hadi bari ona çalış , bende de 40 var onu sıkı çalışmam lazım .

Kim sen mi teknoloji özürlüsün , hayatta inanmam .

Buyur gel beni yemek yapmakla korkutamazsın , tamam kabul bu ara biraz tembelim ama bak yemek sayfasına köfteler , poğaçalar koydum onlarla idare et şimdilik olmaz mı şekerparem ?

Bekle bekle pilav yarışmasına katılacağım orada perde pilavı yapacağım , o zaman oklavam lazım alacak azıcık :KK6:

Valla inanki öyleyim hatırlamıyormusun ausum bi foto gönderimine ile sen yardımcı olmuştun :KK8:
köftemi poaçamı of o ne yaptın ausum hevi de yok ortalıklarda atla gidek yiyek derdimde o illeğeninin derdine düşmüş :KK9::KK9:
ne diyosun bi de perde pilavı mı :KK53:
dur bi yemek yerine bakayım ben neler olmuş:KK39:

vee işte o an hevide geldi kadro tamamlandı kartları dağıtabilirsin ausum açık oyunıyacaz :KK52::KK52:

vee işte o an hevide geldi kadro tamamlandı kartları dağıtabilirsin ausum açık oyunıyacaz :KK52::KK52:

Derhaaal :KK14:

$poker.jpg

heyyyyy topikcanlar ben geldimm :KK3:

dolmammmmm :KK16: auscummmmm:KK16:

kocaman öpüyorum sizi hemen başlıyoruz pokere auscum dağıt kartları hadi şekerim

dolmam geçmişten ancak geldim ya hu ben okumaya başladığımda 469 du hemen 470 yaptınız kızlar bi durun dedim ama dinleyen olmadı

ee nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz canlarımmm benimm:KK19::KK19:

dolmacım gönlünü aldığıma çok sevindim canım benimm:KK54::KK54::KK54: biz küsemeyiz seninle kızzz...

auscum dolmam sevdiklerine sitem ediyor ondan pepeee oldu galibaaa:21::21:

ve auscum 2 ünite eklemedin demi ilk sayfaya bakmadım da:KK52::KK52:

heyyyyy topikcanlar ben geldimm :KK3:

dolmammmmm :KK16: auscummmmm:KK16:

kocaman öpüyorum sizi hemen başlıyoruz pokere auscum dağıt kartları hadi şekerim

dolmam geçmişten ancak geldim ya hu ben okumaya başladığımda 469 du hemen 470 yaptınız kızlar bi durun dedim ama dinleyen olmadı

ee nasılsınız bakalım neler yapıyorsunuz canlarımmm benimm:KK19::KK19:

dolmacım gönlünü aldığıma çok sevindim canım benimm:KK54::KK54::KK54: biz küsemeyiz seninle kızzz...

auscum dolmam sevdiklerine sitem ediyor ondan pepeee oldu galibaaa:21::21:

ve auscum 2 ünite eklemedin demi ilk sayfaya bakmadım da:KK52::KK52:

Yok tatlım yok eklemedim , bıraktığın gibi duruyor :KK1:

Dolmayı ben bir seveceğim tam seveceğim zaten hevim , iyiyiz tatlım bir yandan Yusufa yemek yediriyorum , bir yandan laflıyorum :KK6:

X