2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar günaydınlar :21::21::21:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorum :31::31::31: İngilizce beni çok oyalıyor ya :31::31: neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar :16::16::16:

Amin canım :16:

Hemen ekliyorum , hadi bakalım 1,5 ders biter sanki bugün yarın , önümüzdeki hafta kesin tekrarlara vaktin kalır bol bol.

6 yaşında bembeyaz pamuk helva gibi bi çocuk harbi yenir yani :D valla daha nasıl ilgileneyim bilmemki bizim tükandan aşırdığım bütün abur cuburu döktüm önüne stoğumu öle herkese kolay kolay açmam ben bak daha napayım :p

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf :1:

Evet ausum, toplamda 5 ünite, Allah arttırsın ama bugün akşama kadar başka çıkmaz...Ben özete başlıyorum, iyice kafama girsin, inkılap aradan çıksın, kalsın 6 ders...

Hadi bakalım kolay gelsin sana canım , bende ufak ufak yol alayım , belim ağrıdı zaten .

İnşaAllah canım vizedeki gibi çalışmlarının karşılığını gösterecektir sana Rabbim .

Kpss içinde ara tatil çok iyi fırsat olacak sana .

Hadi bakalım dualarımız seninle :16:

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için :16::16::16::54::54::54:

Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldim:16: Ama ders çalışarak değil malesef :5::50::50::50::5::5: Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar:5::5::5:

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf :1:

oyyy maşallah ona bi pamuk helvada sende var he.. :) itinayla öpülür hele tombikse azcık her türlü ısırılır mıncıklanır.. :D

Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldim:16: Ama ders çalışarak değil malesef :5::50::50::50::5::5: Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar:5::5::5:

Bugünden itibaren hergün 1 ders bitirsen rahat yetişirsin diye düşünüyorum tabi şartlarını durumunu bilmiyorm :50::50::50: ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun aminnn :16::16::16:

Merhabalarrrrrr :) beni sadece calısmam gereken 4 ünitem kaldı :) sonasında tekrar ve soru agırlikli calismayi dusunuyorm insallah ama vizeye gore cok verimsiz gecti cunku not cikarmadan cok hizli gectim uniteleri artik yapaak birsey yok son haftaya giriyoruz:)

FİNAL TARİHLERİ

25 - 26 OCAK 2014

[TABLE="class: Grid, width: 500"]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD]Öğrenci adı[/TD]
[TD]Bölüm / sınıf[/TD]
[TD]Çalışılacak
ünite sayısı
[/TD]
[TD]Çalışılan ünite sayısı[/TD]
[TD]Kalan ünite sayısı[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]01[/TD]
[TD]Ausencia[/TD]
[TD]Uluslararası İlişkiler 4[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]02[/TD]
[TD]Biberon [/TD]
[TD]Türk Dili ve Edebiyatı 2[/TD]
[TD]25[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]03[/TD]
[TD]Biberon 2[/TD]
[TD]Sosyoloji 1[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]:46:[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]04[/TD]
[TD]gazeldustubaglara[/TD]
[TD]İlahiyat 2[/TD]
[TD]32[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]4[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]05[/TD]
[TD]GzdBky[/TD]
[TD]Okul Öncesi Öğretmenliği 3/4[/TD]
[TD]54[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]34[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]06[/TD]
[TD]december90[/TD]
[TD]Kamu yönetimi 3/4[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]33[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]07[/TD]
[TD]5February[/TD]
[TD]Kamu Yönetimi 3/4[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]42[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]08[/TD]
[TD]DoLmA[/TD]
[TD]İşletme 4[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]12[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]09[/TD]
[TD]23hevi[/TD]
[TD]Sağlık Kurumları İşletmeciliği 1[/TD]
[TD]31[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10[/TD]
[TD]Fountain [/TD]
[TD]İktisat 3[/TD]
[TD]34[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11[/TD]
[TD]betulyakup [/TD]
[TD]Kamu yönetimi 3[/TD]
[TD]30[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]9[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12[/TD]
[TD]arzu_91_03[/TD]
[TD]Felsefe 4[/TD]
[TD]28[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]18[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13[/TD]
[TD]sedulu [/TD]
[TD]İşletme 4[/TD]
[TD]23[/TD]
[TD]23[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14[/TD]
[TD]z_e_l_i_s[/TD]
[TD]Çeko 4[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]25[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15[/TD]
[TD]_asmunikal_[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD]3[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]16[/TD]
[TD]loliss[/TD]
[TD]Türk Dili ve Edebiyatı 4[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]10[/TD]
[TD]17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]17[/TD]
[TD]cnacun[/TD]
[TD]Çeko 4[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]36[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]18[/TD]
[TD]mmis[/TD]
[TD]Sosyoloji 1[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]27[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]19[/TD]
[TD]pantera14[/TD]
[TD]Çeko 3[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]32[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]20[/TD]
[TD]kays_[/TD]
[TD]İlahiyat 1[/TD]
[TD]49[/TD]
[TD]49[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]21[/TD]
[TD]gurbet[/TD]
[TD]İşletme 4[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]20[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]22[/TD]
[TD]dreamnight[/TD]
[TD]İşletme 3[/TD]
[TD]42[/TD]
[TD]4[/TD]
[TD]38[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]23[/TD]
[TD]limon1988[/TD]
[TD]İnsan Kaynakları 1[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]2[/TD]
[TD]31[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]24[/TD]
[TD]maviolsun[/TD]
[TD]İlahiyat [/TD]
[TD]66[/TD]
[TD]38[/TD]
[TD]28[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]25[/TD]
[TD]Sevgi_Meleği [/TD]
[TD]Adalet 1 [/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]17[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]26[/TD]
[TD]sevinccc[/TD]
[TD]Maliye 1[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]9[/TD]
[TD]71[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]27[/TD]
[TD]idilhira[/TD]
[TD]Adalet 1[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]14[/TD]
[TD]21[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28[/TD]
[TD]fndkfndk[/TD]
[TD]Adalet 1[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]29[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]29[/TD]
[TD]cagla16 [/TD]
[TD]İşletme 2[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]30[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

herkese günaydın canlarrr...:21:
gününüz çok çok güzel geçsin inş..:34:
size kucak dolusu sevgi gönderiyorum..:16::16::16:

dikkat et gözdecim kendine zatürre önemli..
iğneler bitiyormuş biraz daha dinlenip sonra derslere başlarsın canım...:54:

tekrar geçmiş olsun canım:34:

öyle olmuş auscum amannn olsun kız..:52:

auscum ben şimdi ünite çalıştım ama sana söylemiyorum zaten önceden benim nasıl çalışkan bir insan olup çalışacağımı bildiğin için eklemiştin onun için şimdi eklemene gerek yok gibi şekerim...:13:

oyyy dolmacımmm canım arkadaşım hoşgeldinnn:12:
sitem etme amaa canımmm:29::29: dur sarılayım özledim kız seni nerelerdesin bakayım hıııı..
yok dolmacım vallaha billaha görmedim yeşillendiğini görsem zaten sana selam vermeden gidermiydim canım benim:31:

ben hemen bildirim yaptım çıktım bazen 1 gün girmiyorsun 2. gün geliyorsun ya bende 2. gün sordum bu kız nerede diye sen geldin canımm yoksa ben seni hiç unuturmuyum aklımdan geçsede kelimlere dökemedim senin yokluğunuuu...:25:

gel bi dodaman öpeyimde barışalım canım benim:54::54

ayrıca aşk olsun ileğenlerimizin de mi hatrı yok dolmamm...:26:
:

Çokta güzel bi msj olmuş çokta güzel bi gönül alma olmuş e ben bunun üzerine halen sitemimi devam ettirirsem bunun adıda..... olur yani :9::9:
Gel bende dodaman öpiyim nanakalarından da barışalım :38::38:
Bi daha da olmasın ama haa onuda söyliyimde :20:
Geell bi de sarılıyım sana :70:
Valla bende özlemişim hevi ya sen ne alemdesin neler yapıyosun nasıl gidiyor dersler :28:

Anammmm ben bu mesaja cevap yazmamışım , dolmam iyice :63: olacak şimdi :18:

Sana artık ders sormam ben tatlım , tekrar mecburi değil bu topikte :1:

İzle izle oradan çok soru gelecekmiş :52:

Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma :27:
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...:52::52:
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya :35::9:
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders :9::8::36:
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim :10:

Günaydınlar günaydınlar :21::21::21:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorum :31::31::31: İngilizce beni çok oyalıyor ya :31::31: neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar :16::16::16:

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık :52::52:
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım :35:

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için :16::16::16::54::54::54:

:38::38::38::38:

Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .

Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?

İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .

Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .

Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.

Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma :27:
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...:52::52:
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya :35::9:
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders :9::8::36:
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim :10:

[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]

Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :24:

Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile :23:

Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .

:38::38::38::38:

Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .

Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?

İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .

Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .

Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.

Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.

[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]

Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :24:

Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile :23:

Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .

İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI :9:
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM :14::14:
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM'' :27::27:
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi) :9::9:

İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI :9:
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM :14::14:
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM'' :27::27:
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi) :9::9:

Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim :9:

Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:

Herkese selamm.. :16:
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım.. :1:

Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim :9:

Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:

Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde :60::60:
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri :9::
9:

Herkese selamm.. :16:
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım.. :1:

Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun :52:

Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .

Hadi başla artık sende :31:

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık :52::52:
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım :35:

İyi akşamlar Dolmacım :ssz: evet bende çıktısını almadım ama aşkım aldı sağolsun birde onun için vakit kaybettirmedi bana :16::16::16: :98:

Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun :52:

Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .

Hadi başla artık sende :31:

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın.. :43:
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden.. :43:

Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde :60::60:
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri :9::
9:

Kim sen mi teknoloji özürlüsün , hayatta inanmam .

Buyur gel beni yemek yapmakla korkutamazsın , tamam kabul bu ara biraz tembelim ama bak yemek sayfasına köfteler , poğaçalar koydum onlarla idare et şimdilik olmaz mı şekerparem ?

Bekle bekle pilav yarışmasına katılacağım orada perde pilavı yapacağım , o zaman oklavam lazım alacak azıcık :6:

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın.. :43:
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden.. :43:

Sende benim gibi güzel notların rüzgarına kapıldın heralde :20:

Finalde feci çakozlarsak :52:

Back