2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Günaydınlar günaydınlar :21::21::21:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorum :KK31::KK31::KK31: İngilizce beni çok oyalıyor ya :KK31::KK31: neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar :KK16::KK16::KK16:

Amin canım :KK16:

Hemen ekliyorum , hadi bakalım 1,5 ders biter sanki bugün yarın , önümüzdeki hafta kesin tekrarlara vaktin kalır bol bol.

6 yaşında bembeyaz pamuk helva gibi bi çocuk harbi yenir yani :KK70: valla daha nasıl ilgileneyim bilmemki bizim tükandan aşırdığım bütün abur cuburu döktüm önüne stoğumu öle herkese kolay kolay açmam ben bak daha napayım :p

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf :KK1:

Evet ausum, toplamda 5 ünite, Allah arttırsın ama bugün akşama kadar başka çıkmaz...Ben özete başlıyorum, iyice kafama girsin, inkılap aradan çıksın, kalsın 6 ders...

Hadi bakalım kolay gelsin sana canım , bende ufak ufak yol alayım , belim ağrıdı zaten .

İnşaAllah canım vizedeki gibi çalışmlarının karşılığını gösterecektir sana Rabbim .

Kpss içinde ara tatil çok iyi fırsat olacak sana .

Hadi bakalım dualarımız seninle :KK16:

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldim:KK16: Ama ders çalışarak değil malesef :KK5::KK50::KK50::KK50::KK5::KK5: Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar:KK5::KK5::KK5:

Ay Yusufta bembeyaz , biraz haşin öpsem kıpkırmızı oluyor hemen .

Benimde var o zulalardan , gözüm gibi bakıyorum , tek mirascım Yusuf :KK1:

oyyy maşallah ona bi pamuk helvada sende var he.. :) itinayla öpülür hele tombikse azcık her türlü ısırılır mıncıklanır.. :KK70:

Herkese merhabalar uzuuuuuuuun bir aradan sonra ben geldim:KK16: Ama ders çalışarak değil malesef :KK5::KK50::KK50::KK50::KK5::KK5: Ben çalışamıyorum ya ne yapmam gerekiyor bilmiyorum ama ders çalışmaya bir türlü fırsatım olmuyor.bana öneride bulunabilir misiniz arkadaşlar:KK5::KK5::KK5:

Bugünden itibaren hergün 1 ders bitirsen rahat yetişirsin diye düşünüyorum tabi şartlarını durumunu bilmiyorm :KK50::KK50::KK50: ALLAH(C.C) yar ve yardımcın olsun aminnn :KK16::KK16::KK16:

Merhabalarrrrrr :) beni sadece calısmam gereken 4 ünitem kaldı :) sonasında tekrar ve soru agırlikli calismayi dusunuyorm insallah ama vizeye gore cok verimsiz gecti cunku not cikarmadan cok hizli gectim uniteleri artik yapaak birsey yok son haftaya giriyoruz:)

FİNAL TARİHLERİ

25 - 26 OCAK 2014

Öğrenci adıBölüm / sınıfÇalışılacak
ünite sayısı
Çalışılan ünite sayısıKalan ünite sayısı
01AusenciaUluslararası İlişkiler 423023
02Biberon Türk Dili ve Edebiyatı 225520
03Biberon 2Sosyoloji 14949:KK9:
04gazeldustubaglaraİlahiyat 232284
05GzdBkyOkul Öncesi Öğretmenliği 3/4542034
06december90Kamu yönetimi 3/433033
075FebruaryKamu Yönetimi 3/442042
08DoLmAİşletme 41212:KK9:
0923heviSağlık Kurumları İşletmeciliği 1311120
10Fountain İktisat 334429
11betulyakup Kamu yönetimi 330219
12arzu_91_03Felsefe 4281018
13sedulu İşletme 42323:KK9:
14z_e_l_i_sÇeko 427225
15_asmunikal_3
16lolissTürk Dili ve Edebiyatı 4271017
17cnacunÇeko 436036
18mmisSosyoloji 127027
19pantera14Çeko 336432
20kays_İlahiyat 14949:KK9:
21gurbetİşletme 42020:KK9:
22dreamnightİşletme 342438
23limon1988İnsan Kaynakları 133231
24maviolsunİlahiyat 663828
25Sevgi_Meleği Adalet 1 291217
26sevincccMaliye 180971
27idilhiraAdalet 1351421
28fndkfndkAdalet 129029
29cagla16 İşletme 2
30

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

herkese günaydın canlarrr...:21:
gününüz çok çok güzel geçsin inş..:KK34:
size kucak dolusu sevgi gönderiyorum..:KK16::KK16::KK16:

dikkat et gözdecim kendine zatürre önemli..
iğneler bitiyormuş biraz daha dinlenip sonra derslere başlarsın canım...:KK54:

tekrar geçmiş olsun canım:KK34:

öyle olmuş auscum amannn olsun kız..:KK52:

auscum ben şimdi ünite çalıştım ama sana söylemiyorum zaten önceden benim nasıl çalışkan bir insan olup çalışacağımı bildiğin için eklemiştin onun için şimdi eklemene gerek yok gibi şekerim...:13:

oyyy dolmacımmm canım arkadaşım hoşgeldinnn:KK12:
sitem etme amaa canımmm:KK19::KK19: dur sarılayım özledim kız seni nerelerdesin bakayım hıııı..
yok dolmacım vallaha billaha görmedim yeşillendiğini görsem zaten sana selam vermeden gidermiydim canım benim:KK31:

ben hemen bildirim yaptım çıktım bazen 1 gün girmiyorsun 2. gün geliyorsun ya bende 2. gün sordum bu kız nerede diye sen geldin canımm yoksa ben seni hiç unuturmuyum aklımdan geçsede kelimlere dökemedim senin yokluğunuuu...:KK25:

gel bi dodaman öpeyimde barışalım canım benim:KK54::54

ayrıca aşk olsun ileğenlerimizin de mi hatrı yok dolmamm...:26:
:

Çokta güzel bi msj olmuş çokta güzel bi gönül alma olmuş e ben bunun üzerine halen sitemimi devam ettirirsem bunun adıda..... olur yani :KK9::KK9:
Gel bende dodaman öpiyim nanakalarından da barışalım :KK19::KK19:
Bi daha da olmasın ama haa onuda söyliyimde :KK20:
Geell bi de sarılıyım sana :KK70:
Valla bende özlemişim hevi ya sen ne alemdesin neler yapıyosun nasıl gidiyor dersler :KK28:

Anammmm ben bu mesaja cevap yazmamışım , dolmam iyice :63: olacak şimdi :18:

Sana artık ders sormam ben tatlım , tekrar mecburi değil bu topikte :KK1:

İzle izle oradan çok soru gelecekmiş :KK52:

Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma :KK53:
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...:KK52::KK52:
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya :KK35::KK9:
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders :KK9::KK8::KK36:
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim :KK55:

Günaydınlar günaydınlar :21::21::21:

Ausum bana 2 ünite daha ekler misin? Bu gün kalan 1 buçuk dersimi de bitirebilirsem yarın tekrarlara ufaktan başlarım diye düşünüyorum :KK31::KK31::KK31: İngilizce beni çok oyalıyor ya :KK31::KK31: neyse ALLAH(C.C) işimizi rast getirsin hadi ALLAH(C.C)'a emanet olun kızlar :KK16::KK16::KK16:

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık :KK52::KK52:
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım :KK35:

Ausum bu mesajına geç cevap veriyorum ama kusuruma bakma çok teşekür ederim ALLAH(C.C) razı olsn güzel yüreğinizde dualarınız için :KK16::KK16::KK16::KK54::KK54::KK54:

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .

Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?

İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .

Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .

Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.

bu arada canım ben ilahiyat 2 ym ve 4 ünitem kaldı sadece :)

Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.

Ozaman dolma böyle olacaksa bi pepe şarkısı yakışır bu duruma :KK53:
PEPEE PEPEE ÇOK ÜZÜLÜYOR PEPEE PEPPE...:KK52::KK52:
Amaan iyice yusufun yaşına indik ausum ya :KK35::KK9:
Sen sormazsın amma biz sana soruyoruz ausum hanimiş betüle verdiğin söz hanimiş çalışltığın ders :KK9::KK8::KK36:
Sanki yenimiyiz burda ausum geçen vizeden biliyoruz heralde tekrarları bildirmek mecburi değil ama ben yinede söyliyim dedim :KK55:

[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]

Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :KK24:

Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile :KK23:

Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .

:KK19::KK19::KK19::KK19:

Merhabalar canım , yoksun ne zamandır evet .

Baktın şimdi 38 üniten varmış çalışılacak listede ?

İstersen bir program yap kafanda ve mutlaka uy .

Haftaya Cumartesi akşamı da dahil 10 akşam var önünde , eğer bir şekilde her dersin 2 final ünitesini en az bu akşamlarda okursan 20 ünite eder .

Yani bir şekilde okuyup geçsende çalışmamazlık yapma bence . Hiç çalışmadığın ünitelerinde mutlaka özetlerini anlayacak şekilde oku ve sorularını çöz .Sadece bunu yaparak bile 2-3 soru yakalayabilirsin sınavda.

Ooooo iyi ki seslenmişim sana , baksana bitmiş bile neredeyse .Not çıkarmadan çalıştım demişsin ama olsun en azından tüm üniteler hakkında bilgin var . Özetleri ve soruları tekrar et son hafta bence.

[video=youtube;UCTbQ6xUxjw]http://www.youtube.com/watch?v=UCTbQ6xUxjw[/video]

Bu çok manalı parça benden dolmama gelsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin :KK24:

Aaaaa okumadın mı 10 sayfa çalıştım bile :KK23:

Yok canım benim tekrarı bildirmek mecburi değil demek istemiştim :26:O yüzden serbestsin sen artık .

İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI :KK9:
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM :KK14::KK14:
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM'' :KK53::KK53:
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi) :KK9::KK9:

İADEYİ ZİYARET Mİ YAPTIN AUSUM BEN SANA YOLLAMIŞTIM BU ŞARKIYI :KK9:
FAKAT ÇOK DUYGU YÜKLÜ Bİ ŞARKI İADEYİ ZİYARETTE OLSA DUYGULANDIM :KK14::KK14:
Bİ DE KALDIR İLEĞENİNİN TERSİYLEDE VUR BİDE AUSUM YANİ ÖYLE Bİ DEMİŞSSİNKİ ''AAA OKUMADIN MI 10 SAYFA ÇALIŞTIM'' :KK53::KK53:
Çok merssiii ausum serbes olmak özgür olmak ne ho ne hoş (türk filmi esintisi) :KK9::KK9:

Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim :KK9:

Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:

Herkese selamm.. :KK16:
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım.. :KK1:

Cıks seninki sayılmaz , sen sözlerini yazmışsın sadece , bak bana meşhur sanatçı pepee yi topiğimize kadar getirdim :KK9:

Çok serbestim diye buralara gelmemezlik yapma ama o zaman da oklavamı çıkarırım :86:

Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde :KK60::KK60:
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri :KK9::
9:

Herkese selamm.. :KK16:
Vizelerde şak şak şak üniteleri bitiren ben, hiçbir derse çalışmadım..
1 küsür hafta kaldı ve ben bişey bilmiyorum.
Çok pis patlayacağım.. :KK1:

Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun :KK52:

Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .

Hadi başla artık sende :KK31:

Günaydınlar olsun betülcüm geç oldu ama artık :KK52::KK52:
Nasıl gidiyor betülüm sınav yerleride açıklanmış baktın mı yerlerine ben henüz bakamadım ve çıktısını da almadım :KK35:

İyi akşamlar Dolmacım :KK14: evet bende çıktısını almadım ama aşkım aldı sağolsun birde onun için vakit kaybettirmedi bana :KK16::KK16::KK16: :98:

Kuzum ben sana topiği unutma gel dedim , sandım ki sen üniteleri yine bitirdin de bildirmeyi unuttun :KK52:

Hiç bu cevabı beklemiyordum , bende başlamadım ama senin üniten benim iki katım be canım .

Hadi başla artık sende :KK31:

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın.. :KK43:
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden.. :KK43:

Ah ausum teknoloji özürlüsüyüz biz o yüzden o meşhuuur pepe videosunu değil direkt pepeyi bile konuk ederdim topikimizde :KK60::KK60:
Sen o oklavayı benim üzerimde kullanacağına şöyle bi börek olsun çörek olsun açsanda güzelcene bi yesek içsek olmamı ausum canım biz mi hatırlatacaz böyle şeyleri :KK9::
9:

Kim sen mi teknoloji özürlüsün , hayatta inanmam .

Buyur gel beni yemek yapmakla korkutamazsın , tamam kabul bu ara biraz tembelim ama bak yemek sayfasına köfteler , poğaçalar koydum onlarla idare et şimdilik olmaz mı şekerparem ?

Bekle bekle pilav yarışmasına katılacağım orada perde pilavı yapacağım , o zaman oklavam lazım alacak azıcık :KK6:

Yok ablam yok, 1 ünite bile bitmedi desem inanır mısın.. :KK43:
Neden oldu bende anlamadım bu sefer hiçbir şey çalışmak gelmiyor içimden.. :KK43:

Sende benim gibi güzel notların rüzgarına kapıldın heralde :KK20:

Finalde feci çakozlarsak :KK52:

X