- 6 Haziran 2011
- 1.636
- 61
Azıcık gözüm kayıyor bazen :26:
olmaz efenimmm olmazz
biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık
lütfen auscumm özledik biz seniiii
dolmaaa destege gelllll helpppppp:13:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azıcık gözüm kayıyor bazen :26:
hatırlarmısın dolmam avatar muhabbetimiz olmuştu sen demiştin yemek konuşunca niye değiştirmiyorsun diye
sırf senin için indirdim bu avatarı:13:
nasıl olmuş amaaaaaa
olmaz efenimmm olmazz
biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık
bence hep bu kalsın ya çok beğendim aaayy salak gidip tekmeliycen ya
bide ordaki yazını değitirsen hevim tam züpper olazek
ayyyyy sen garfield di çok mu seviyorsun kız...
sende garfield koysana yok dolmam hep olunca olmaz bu avatar sadece yemek konuşunca gelecek öyle anlaştık garfieldle..
ben çizgi film kahramanlarını severim
hele şu tombiklik sevilmez mi bunuda seviyorum tabisi (şu kelimeyide böyle söyleyenlere uyuz olurdum şimdi ben uyuz olmuşum meğer )
anlaşmanız kısa süreliyse ya biz sürekli mamalardan bahsedelim ya da değiştiriceksen de hııımmm en azından tatlı bişeyler koy
veee şu yazıyı değitir hevi ya olmuyor hiiiç yakışmıyor haydııı de haydııı
sen ne diyosun ausum annemin bi arkadaşı var o teyze her geldiğinde inan tırsıyorum :18:
neden mi
o da bi vefat etmiş birinden bahsedince ''gece ruhu gelmesin '' der
ve hepte akaşmalrı gelir muhabbette oraya gelir ve onu da söyleyince ah be teyzem bize bu gecede uyku yok ne yaptın öyle derim
olmaz efenimmm olmazz
yettim hevim
şişşşt hooop ausum sen napıyon hakketten diğer topiklerde
şunuda yapmak istemezdim fakat yapmış bulundum
çok pis gaza geldim
[sıze=3]ahha bi pepe daha görüyorum burda
Gün be gün pepeler artıyor sayın seyirciler [/sıze]
tamam auscum bir an korktum çalışıp eklemek daha eğlenceli oluyor da duyduğumu göre yani okuduğuma göre sende başlamışsın canım hadi hayırlı olsun..
yusufcuk nasıl
ahhh canım benim öyle oldu kız hemen yemek yedim koşa koşa geldim arkideşlerim var aaa dedim geldim yani dolmam öyle çalışıyorum işte sen nasılsın nerelerdeydin bakayım hıııı...
Yaa demesem göreceği yoktu ne yapayım
betülcüm ahanda yemin ederim bak seni yeni gördüm..
şimdi betülede yazayım nasılsın canım diye
sen benden çok yaşayacaksın hemen pepe oldun caımm benim
gel seni de öpeyim barışalım hadi topik canlar küsmez betülüm...
dip dip not: ahhh dolma ahhh sen alıştırdın bu pepee durşunu hepimize bulaşıyor yaaaa
Anam dolmam bu teyze daha fenaymış
Gece ruhu gelmesin , ay ben bunu unutmam da şimdi :18:
Çok mahçup oldum pek utanç duydum şimdi , ama ben buraya da yetişiyorum sanki , yetişemiyor muyum yoksa :26:
Tek tek gelin yahu dolma ile voltran oluşturursanız baş edemem ben yaşlı kadınım zati
Korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
Anam dolmam bu teyze daha fenaymış
Gece ruhu gelmesin , ay ben bunu unutmam da şimdi :18:
Çok mahçup oldum pek utanç duydum şimdi , ama ben buraya da yetişiyorum sanki , yetişemiyor muyum yoksa :26:
Tek tek gelin yahu dolma ile voltran oluşturursanız baş edemem ben yaşlı kadınım zati
Korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.
Tamam hadi hadi barışalım küsmedim ama adımı göremeyince tuhaf oldum :13:
yok auscumm yetişemiyorsun vallaha bak 2 sayfadır yoksun nerdesin heee nerdeeesinnn
ismail yk ya bağlayacağım bakkk
senin adını aşağıda görmezsek olmuyor illa o ad arada yazacak arkadaşşşş:13:
ayrıca sen hiçç de yaşlı değilsin canım her topiğe yazıyorsun kız biz burda takılıyoruz baksana
dolmam biraz daha devam edelim auscum bi daha çıkmaz topiktenn ohh ohhh
yok auscumm yetişemiyorsun vallaha bak 2 sayfadır yoksun nerdesin heee nerdeeesinnn
ismail yk ya bağlayacağım bakkk
senin adını aşağıda görmezsek olmuyor illa o ad arada yazacak arkadaşşşş:13:
ayrıca sen hiçç de yaşlı değilsin canım her topiğe yazıyorsun kız biz burda takılıyoruz baksana
dolmam biraz daha devam edelim auscum bi daha çıkmaz topiktenn ohh ohhh
yaa gel bide beni bi düşün küçük çocuklar gibi odama zor giriyorum bide sırtımı sağlama alıyorum duvara yaslanıp uyuyorum sanki sanki :18::18:
voltran için 3 ve 4.cü aranıyooooorrrr
tamam tatlımm
yemek konuşmamız bitince senin içini açacak güzel kızlar koyarım avatara
tatlı şeyler derken baklava falan demek istemedin değil mi dolmamm
tamam canım değişitreyim de ne yazayım diye düşündüm neyse kız seni kıracagıma benim uyuzun kafasını kırarım daha iyi
sildim gittiiii
ııı ıııı auscum ıııı....Klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim
Arada yetişemememin sebebi biraz da Yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor
Yok yok çağırma 3. 4. falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda
tuhaf olma canım benim suçlu benim ben koca seni görmedim bi daha sen olsan da olmasan da yazacağım betülcümmm
nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....
yürü be dolmam kim tutar seni heheyyyyy
ben arkandan yetişirim sana betülll sende gel hadi kalkk kalkk
klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim
Arada yetişemememin sebebi biraz da yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor
yok yok çağırma 3. 4. Falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda