2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

Azıcık gözüm kayıyor bazen :26:

olmaz efenimmm olmazz

biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık

lütfen auscumm özledik biz seniiii:KK16:

dolmaaa destege gelllll helpppppp:13:

hatırlarmısın dolmam avatar muhabbetimiz olmuştu sen demiştin yemek konuşunca niye değiştirmiyorsun diye
sırf senin için indirdim bu avatarı:13:

nasıl olmuş amaaaaaa:KK53::KK53:

bence hep bu kalsın ya çok beğendim aaayy salak gidip tekmeliycen ya :KK53:
bide ordaki yazını değitirsen hevim tam züpper olazek :KK52:

olmaz efenimmm olmazz

biz burda topik sahibemizle 2 sohbet etmek istiyoruz zaten yeni geldi anca toplandık

yettim hevim :KK55:
şişşşt hooop ausum sen napıyon hakketten diğer topiklerde :KK4:
şunuda yapmak istemezdim fakat yapmış bulundum :KK53:
çok pis gaza geldim :KK52::KK53::KK9:

bence hep bu kalsın ya çok beğendim aaayy salak gidip tekmeliycen ya :KK53:
bide ordaki yazını değitirsen hevim tam züpper olazek :KK52:

ayyyyy sen garfield di çok mu seviyorsun kız...:KK34:

sende garfield koysana yok dolmam hep olunca olmaz bu avatar sadece yemek konuşunca gelecek öyle anlaştık garfieldle..:KK53:

ayyyyy sen garfield di çok mu seviyorsun kız...:KK34:

sende garfield koysana yok dolmam hep olunca olmaz bu avatar sadece yemek konuşunca gelecek öyle anlaştık garfieldle..:KK53:

ben çizgi film kahramanlarını severim :KK16:
hele şu tombiklik sevilmez mi bunuda seviyorum tabisi (şu kelimeyide böyle söyleyenlere uyuz olurdum şimdi ben uyuz olmuşum meğer :KK53:)
anlaşmanız kısa süreliyse ya biz sürekli mamalardan bahsedelim ya da değiştiriceksen de hııımmm en azından tatlı bişeyler koy :KK34:
veee şu yazıyı değitir hevi ya olmuyor hiiiç yakışmıyor haydııı de haydııı :KK52:

ben çizgi film kahramanlarını severim :KK16:
hele şu tombiklik sevilmez mi bunuda seviyorum tabisi (şu kelimeyide böyle söyleyenlere uyuz olurdum şimdi ben uyuz olmuşum meğer :KK53:)
anlaşmanız kısa süreliyse ya biz sürekli mamalardan bahsedelim ya da değiştiriceksen de hııımmm en azından tatlı bişeyler koy :KK34:
veee şu yazıyı değitir hevi ya olmuyor hiiiç yakışmıyor haydııı de haydııı :KK52:

tamam tatlımm:KK9::KK9:

yemek konuşmamız bitince senin içini açacak güzel kızlar koyarım avatara

tatlı şeyler derken baklava falan demek istemedin değil mi dolmamm:KK53:

tamam canım değişitreyim de ne yazayım diye düşündüm neyse kız seni kıracagıma benim uyuzun kafasını kırarım daha iyi
sildim gittiiii:KK55:

sen ne diyosun ausum annemin bi arkadaşı var o teyze her geldiğinde inan tırsıyorum :18:
neden mi :KK52:
o da bi vefat etmiş birinden bahsedince ''gece ruhu gelmesin '' der :KK53:
ve hepte akaşmalrı gelir muhabbette oraya gelir ve onu da söyleyince ah be teyzem bize bu gecede uyku yok ne yaptın öyle derim :KK9::KK9::KK52::KK52:

Anam dolmam bu teyze daha fenaymış :KK52:

Gece ruhu gelmesin , ay ben bunu unutmam da şimdi :18:

olmaz efenimmm olmazz

Çok mahçup oldum pek utanç duydum şimdi , ama ben buraya da yetişiyorum sanki , yetişemiyor muyum yoksa :26:

Tek tek gelin yahu dolma ile voltran oluşturursanız baş edemem ben yaşlı kadınım zati :KK6:

yettim hevim :KK55:
şişşşt hooop ausum sen napıyon hakketten diğer topiklerde :KK4:
şunuda yapmak istemezdim fakat yapmış bulundum :KK53:
çok pis gaza geldim :KK52::KK53::KK9:

:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

Korkuyoruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum.

[sıze=3]ahha bi pepe daha görüyorum burda :KK53:
Gün be gün pepeler artıyor sayın seyirciler :KK52::KK52:
[/sıze]

tamam auscum bir an korktum çalışıp eklemek daha eğlenceli oluyor da duyduğumu göre yani okuduğuma göre sende başlamışsın canım hadi hayırlı olsun..:KK34:

yusufcuk nasıl:KK55:

ahhh canım benim öyle oldu kız hemen yemek yedim koşa koşa geldim arkideşlerim var aaa dedim geldim yani dolmam öyle çalışıyorum işte sen nasılsın nerelerdeydin bakayım hıııı...:KK52:

Yaa demesem göreceği yoktu ne yapayım :KK14::KK1:

betülcüm ahanda yemin ederim bak seni yeni gördüm..:KK16:
şimdi betülede yazayım nasılsın canım diye
sen benden çok yaşayacaksın hemen pepe oldun caımm benim

gel seni de öpeyim barışalım hadi topik canlar küsmez betülüm...:KK19:

dip dip not: ahhh dolma ahhh sen alıştırdın bu pepee durşunu hepimize bulaşıyor yaaaa:KK9:

Tamam hadi hadi barışalım :KK19::KK19: küsmedim ama adımı göremeyince tuhaf oldum :KK17::13:

Çok mahçup oldum pek utanç duydum şimdi , ama ben buraya da yetişiyorum sanki , yetişemiyor muyum yoksa :26:

Tek tek gelin yahu dolma ile voltran oluşturursanız baş edemem ben yaşlı kadınım zati :KK6:

yok auscumm yetişemiyorsun vallaha bak 2 sayfadır yoksun nerdesin heee nerdeeesinnn
ismail yk ya bağlayacağım bakkk:KK8::KK8:

senin adını aşağıda görmezsek olmuyor illa o ad arada yazacak arkadaşşşş:13:

ayrıca sen hiçç de yaşlı değilsin canım her topiğe yazıyorsun kız biz burda takılıyoruz baksana:KK9:

dolmam biraz daha devam edelim auscum bi daha çıkmaz topiktenn ohh ohhh:KK76::KK76:

yaa gel bide beni bi düşün küçük çocuklar gibi odama zor giriyorum bide sırtımı sağlama alıyorum duvara yaslanıp uyuyorum sanki sanki :18::18::KK52:
voltran için 3 ve 4.cü aranıyooooorrrr

Tamam hadi hadi barışalım :KK19::KK19: küsmedim ama adımı göremeyince tuhaf oldum :KK17::13:

tuhaf olma canım benim suçlu benim ben koca seni görmedim bi daha sen olsan da olmasan da yazacağım betülcümmm:KK16::KK16:

nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....

yok auscumm yetişemiyorsun vallaha bak 2 sayfadır yoksun nerdesin heee nerdeeesinnn

ayrıca sen hiçç de yaşlı değilsin canım her topiğe yazıyorsun kız biz burda takılıyoruz baksana:KK9:

dolmam biraz daha devam edelim auscum bi daha çıkmaz topiktenn ohh ohhh:KK76::KK76:

yok kıız korkuyorum dedi bana onun için bi daha başka topiklerde bulunmaz sanmıyorum :KK52:
eğer şayet bi gidecek olursa gitmezde kazayla gidecek olursa saur orada ileğnini ayakkabbını allah ne verirse artık :KK52::KK52:

Klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim :KK52:

Arada yetişemememin sebebi biraz da Yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor :KK55::KK55:

yaa gel bide beni bi düşün küçük çocuklar gibi odama zor giriyorum bide sırtımı sağlama alıyorum duvara yaslanıp uyuyorum sanki sanki :18::18::KK52:
voltran için 3 ve 4.cü aranıyooooorrrr

Yok yok çağırma 3. 4. falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda :KK14:

yürü be dolmam kim tutar seni heheyyyyy:KK53::KK53::KK53::KK53:

ben arkandan yetişirim sana betülll sende gel hadi kalkk kalkk:KK55::KK55:

tamam tatlımm:KK9::KK9:

yemek konuşmamız bitince senin içini açacak güzel kızlar koyarım avatara

tatlı şeyler derken baklava falan demek istemedin değil mi dolmamm:KK53:

tamam canım değişitreyim de ne yazayım diye düşündüm neyse kız seni kıracagıma benim uyuzun kafasını kırarım daha iyi
sildim gittiiii:KK55:

sen iyimin mi hevi niye içimi açacak kız koyuyon kııız :KK53:
bak hiç aklıma gelmemişti tatlı derken sevimli mahiyetinde dmiştim ama bi güzel yaş pastada olur yani ağzımın suları aka aka msjlaşırım artık :KK52::KK52:

Betül uyudun mu aşağıda , mavi olsun sende hoş geldin ve 4 ziyaretçi size de selam :KK3:

Klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim :KK52:

Arada yetişemememin sebebi biraz da Yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor :KK55::KK55:

Yok yok çağırma 3. 4. falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda :KK14:
ııı ıııı auscum ıııı....

yusuf paşadan bişeycik olmaz hem biz yusufa marketten istediklerini alırız hemen bizim yanımıza gelirrrrr...

yai gelmeli aslında gelse iyi olur yusuffffff:KK55::KK55:

vallaha gidersen 10 bile oluruz auscum...:KK53::KK53::KK53:

Az çıkıyorum şimdi , 1 saate paşamı uyur o zaman gelirim bende :KK55:

:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

tuhaf olma canım benim suçlu benim ben koca seni görmedim bi daha sen olsan da olmasan da yazacağım betülcümmm:KK16::KK16:

nasılsın canım nasıl gidiyor çalışmalar....

Şaka yapıyorm hevim benim :KK54::KK54::KK54: nasıl olsun çalışmalar çok yoğun gidiyor canım sen nasılsın? :nazar::nazar:

yürü be dolmam kim tutar seni heheyyyyy:KK53::KK53::KK53::KK53:

ben arkandan yetişirim sana betülll sende gel hadi kalkk kalkk:KK55::KK55:

Geliyorummmmm :KK53::KK53::KK53:

klavyem hızlı onun sebebi o canım , bir de ismi lazım değil bir arkadaş gibi teknoloji özürlü değilim :KK52:

Arada yetişemememin sebebi biraz da yusuf canım , şuan market reklam afişinden alacaklarını listeliyor , gelip gelip bana bunu da alırız di mi anne diyor :KK55::KK55:

yok yok çağırma 3. 4. Falan , ben geldim buradayım , hem öyle 4 olursanız beni de tek sanmayın , kapı gibi oğlum arkamda :KK14:

[sıze=3]duyuru duyuru voltrana 3. Ve 4. Aranıyor :KK53:
Bi de şöyle deniyelim :KK9:
Voltran şirketler grubuna 2 personel alınmaktadır ücret dolgundur :KK52:
[/sıze]

[sıze=3]aay kapı gibi yusuf var demek ben onu yerim yerim tatlım benim ya benim kapım olsa bi teklif etsen ausum :KK9::KK9:[/sıze]

X