Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet ve gelelim ausun dün betülcüğe verdiği söze :18::18::18::18::18:
Bir ara aldım kitabı elime hadi dedim bismillah , 3 sayfa sonra baktım gözlerim kapanıyor , ders çok sıkıcı .
Azıcık uyumuşum hatta
Neyse dedim kalk aus , ders değiştir , diğer dersi aldım , onun da 6-7 sayfasına çalıştım ve yine gözler kapanmaya başladı .
Toplamda bir o dersten bir bu dersten 10 sayfa çalıştım yani , sözümü azıcıkta olsa tuttum :26:
Günaydın canımın içi, 4 oldu evet, 1 üniteye vize zamanı çalışmıştım hatta...Dedim ya bu sefer durum kötü, ama hafta sonu toparlarım şimdi, bugün de inkılap özetini çıkarırım kısa kısa akşam, yarın da cuma belki türkçe cümle bilgisini bitiririm en kolay ders o.:))) Oğlan varken ancak bu kadar oluyor, biraz ünite oku sonra onun yapamadığı angry birds bölümünü oyna, biraz daha izin al oku sonra candy crush oyna... şeklinde devam ediyor...Hafta sonu gelse de eşime paslasam azıcık, ben de hiç olmazsa baba dersleri çalışırım...
Yarım yarım da olsa başlamışsın ya ausum, gerisi gelir...Ben de dün akşam 2'ye kadar çalıştım, inkılapta meclis gruplarına geldiğimde gözlerim kapanıyordu artık; dedim bu saatten sonra daha verim olmaz, git yat.Yastığa çeyrek kala uyumuşum zaten, sabah kalkınca tamamladım geri kalanını....
Angry birds go ya taktı Yusuf bu ara kafayı , araba yarışı olan .
Candy crush çılgınlığına biz dahil olmadık hiç , telefonda bir kaç oynadım ama sarmadı beni .
Evet evet senin kurtarıcın eşin ve hafta sonları ... Ya annen yakın ya sana Sarp ı ona yollasan gündüz ? Anlaşamıyorlar mı yoksa
Ya bende tam 3. sayfaya geldim , bir baktım madde madde madde maddeeeee Natonun kuruluş antlaşması , oooo ooo dedim aus kapa kızım kapa sen bu dersi , bu saatte çalışılmaz bu
Bizimki şeker oyna anne diye tutturuyor, el mahkum, biz de oynuyoruz.:))) Ama ders arası bana da iyi geliyor, kafam boşalıyor tuhaf bir şekilde, o yüzden şekere itirazım yok.:)) Ama angry birds artık bıktırdı beni, biz daha temel oyunlardayız, rica ederim go yu falan görmesin, şimdi kimbilir kaç oyundur o toplamda.
Annem yakın, iyi de anlaşıyorlar ama anneme gönderdiğim zaman illa sen de gel diyor bana, işe yaramıyor yani...Bizimki babacı, ben olmadan babayla bütün gün kalabilir, hatta ben işe gitsem baba evde kalsa daha mutlu olacak.O yüzden hafta sonları, hadi sen ders çalışmaya anneanneye git diyor, bir güzel evden gönderiliyorum...
Tabii arkadaşım erkek erkeğe partilerini bilirim ben onların . Ben yusuf ve eşimi evde bırakıp bir yere gittiğimde , eve dönünce manzara resmen erkek öğrenci evi kıvamına geliyor ve Yusuf gayet mutlu mesut .
O zaman sana hafta sonu annenin yolları gözüküyor canım , bende de bugün fıtığım ağrıdı biraz sabah , daha dün andım fıtığı ne zamandır yok diye bu sabah ziyaret geldi
Bizde de manzara aynı; bütün oyuncaklar salonda, tabaklar her yerde, bu ne hal dediğimde: "Eee ne yapalım, ancak böyle oyalandı"
Aman diyeyim ausum, bel mi boyun mu? Ben belden çok çektim, bana da uğramayalı bir 5-6 senesi var, uğramasın da lütfenn. Dikkat et kendine canım; zaten çeken bilir ne tarafa dönünce ters hareket olacağını ama sen ekstra dikkatli ol canımın içi...
günaydıııııın... at gibi yattım bu saate kadar tebrik edin beni.. gece sabahlamayada dermanım kalmamış artık en geç 4 buçuk dedimi pertim..
Belde 3 boyunda 3 tane vardı canım ama şuan nükseden bel , bacağa vuruyor zaten geldi mi .
Ahhh o tabaklar sizde de mi varBende bir benim eşim mağara adamı gibi yaşayabiliyor sanıyordum
Geçen akşam bir geldim , oda bildiğin bir küçük çaplı bakkal dükkanı dönmüş , ohhh ondan bir ısırık , şundan bir lokma derken her ıvır zıvır açmışlar
Evet canım şuan zaten bacaklarımın altına yastık alıp koltuğa geçeceğim ve akşamdan kalan ünitemi okuyacağım .
Ben düzenli ders çalışmıyorum zaten i hep koltuk tepelerinde . Bak babamda bir orta sehpa var , o yıllarda mermer sehpalar pek modaydı . Altında benim yazım , işte tarih atmışım , yanılmıyorsam sene 91 di , şuan tarih yazılısı çalışıyorum diye , sehpanın altında
Ooooo iyi uyumuşsun arzucum , ben bu kadar uyuduğum da uyku alıp bomba gibi olacağıma daha da sersem ve uykulu oluyorum tüm gün .
Tabii tabii, aynen bizde de çöp kutusu pek kullanılmaz, genelde onları ben toplayıp atarım.
Bak şimdi; mermer sehpa mı dedin, annemde halen var ve ben de yere oturup orada çalışırdım hep.Bu da benzeyecek, benzemezse olmaaaz...
Bu arada ben de inkılabı bitirdim, 1 ünitecik daha düşebilirsin ausum, şimdi de özetini çıkarayım kısa kısa...
Eveeeeeeeeeeeeeeeeeet ve gelelim ausun dün betülcüğe verdiği söze :18::18::18::18::18:
Bir ara aldım kitabı elime hadi dedim bismillah , 3 sayfa sonra baktım gözlerim kapanıyor , ders çok sıkıcı .
Azıcık uyumuşum hatta
Neyse dedim kalk aus , ders değiştir , diğer dersi aldım , onun da 6-7 sayfasına çalıştım ve yine gözler kapanmaya başladı .
Toplamda bir o dersten bir bu dersten 10 sayfa çalıştım yani , sözümü azıcıkta olsa tuttum :26:
uyudum denemez abla yaa yeğenim bizde sabah 8de almaya gittim geldim mübarek hiç durmadı 10 dakka arayla teyze bilgisayarı açabilirmiyim dedi en son dayanamadım aç sıpa aç al dedim açtırdım yattım tabi tepemde tıkır tıkıt zaten elektrik süpürgesi bozması bnm pc ki genede uyumayı başardım az oyalandı bu defada annem ne zaman gelcek diye başladı çığırmaya anlıcağın bölük börçük yattım ve hiç dinlenemedim
aha gene geldi arzu teyze bi annemi arasana yada babamı gelsiiiin diyor..
Aaaaa neden çalışmadın ausum sınav kapıya dayandıdemek lazımdı ama Ama senin performsansını bildiğimden seslenmiyorum maşaALLAH(C.C)'ın var son hafta günde 1 ders bitirmeler 100 ler falan canım benim
Oy yerim onu ben , kaç yaşında ?
Hadi hadi kalk teyzesi ilgilen çocukla
beden hiç anlamıyorum bu nescafeyi sevenleri..damak tadı elbette ama ne bileyim hiç olsada içsem dediğimi bilmem yaa,
binde birdir öyle kokusu burnuma falan gelirse belki canım çeker okadar...benim arkadşlar falan günde 3-4 fincan içiyorlar, anlamıyorum bi türlü...zevk işte...
arapçayı ne sen sor ne ben anlatayım..koca bir günde bir ünitesini bitirebildim buyur sen yorum yap nasıl olduğunu
çok zor bi ders çookk...
Yapma yahu bir tanecik 100 var ve o derside çok sevmiştim zaten çalışırken , kredisi en yüksek ve zor olandı ama mantığı kafama yatmıştı .
Ama çalıştım yine de betülcüm , 10 sayfa bu az değil
Allah razı olsun canım çok sağol