2013 / 2014 Güz Dönemi Açıköğretim Ders Çalışma Sayfası

Aynen tatlım .

Ne yaptın sen aşk meşk , nişanlılık işleri ne alemde ? O topiklerde de görüyorum seni , hep uğrayacağım oralara ama unutuyorum , december , aşkınihan , sen ve daha aklıma gelmeyenler var , hadi evlenin de bizim gruba katılın artık

ah ah bana hiç sorma aşk işlerini fenalardayım benimkini bugün yolladım erzuruma 2buçuk ay orda eğitim görcek ilk kez bu kadar uzun ayrılık yaşıyoruz nasıl sabretcem bilmiyorum şimdiden çok özledimm bizde dört gözle bekliyoruz evlenmeyi de geçmiyorki zaman daha çoook var eylüle..

Aaaa ne kaldı ki şurda Eylüle , en güzel zamanlar bunlar senin için .Tatlı tatlı telaşlar , her gördüğünü beğenmeler , çeyize almalar falan .

2,5 ayda geçer Allahın izni ile , küçük ayrı kalışlar iyidir hem , aşkı alevlendirir .

Bizimde dün tanışmamızn 9 yılı doldu , 10 a girdik . İlk buluşma daha dün gibi aklımdayken 10 sene olacak vay beee dedim .

ay hakkaten öyle valla ne görsem beğeniyorum

aa ne güzel ya tebrikler Allahım daha nice 10 yıllar göstersin ikinizede hep mutlu olun inşallah.. :)

iyi pazarlar hanımlar..

ders çalışıyordum ünitemde bitti de efenimm

yeni üniteye başlamadan bi ara vereyim bakayım bizim kızlar ne yapıyor dedim

amaaa ders çalışan yok aşk işlerine girmişler

ohh ohh..

bendersime döneyim akşam toplu bildirim yapacağım ausum

bir de gelmişken tabloya da bakayım kaç ünite kalmış ne alemde

görüşmek üzere

Sen tabloyu kontrol ediyorum demesen unutacaktım hevim , hemen arzunun 2 senin de 1 üniteni ekledim ama senin daha var sanki eklenecek değil mi ?

Sen tabloyu kontrol ediyorum demesen unutacaktım hevim , hemen arzunun 2 senin de 1 üniteni ekledim ama senin daha var sanki eklenecek değil mi ?

senden de hiç bişey kaçmıyor ausumm hemen bir ünite düşmüşsün

ben akşam doplu bildirim yaparım canım daha eklenecek var ama bi sayayım yanlışlık olmasın..

benim saaatim geldi ben gidiyorum canım kocaman öptüm seni grş

bi ünite daha bitirmiş olup kalan 24 üniteme ümitsizce bakmaktayım.. bitcek bunlar bitcek...

bi ünite daha bitirmiş olup kalan 24 üniteme ümitsizce bakmaktayım.. bitcek bunlar bitcek...

Oooo beni yakaladın arzucum , benimde toplamda 23 ve hala 23

Bitecek tabii ki tatlım benim hiç şüphem yok senin de olmasın .

Bu arada kandilin mübarek olsun

Oooo beni yakaladın arzucum , benimde toplamda 23 ve hala 23

Bitecek tabii ki tatlım benim hiç şüphem yok senin de olmasın .

Bu arada kandilin mübarek olsun

inşallah.. :) teşekkürler ablacım benim seninde kandilin mübarek olsun :)

iyi akşamlar hanımlar..
hepinizin kandili mübarek olsun..

auscum bugün kandil olduğunu unutmuştum...
akşam 3 derse çalışırım bitiririm demiştim ama evdeki hesap çarşıya uymadı maalesef...

ben toplamda kaç dersim bitti onu yazayım canım
off bugün ing bitirmeyi hedeflemiştim ama olmadı yaa belki birazdan gidip çalışırım bir ünite daha

neyse canım söylüyorum..

1 iktisat
2 iş sağlığı
2 işletme
3 ingilizce

toplamda 8 ünite canım eklersin
10 olsun bizim olsun demiştim olmadı

Son düzenleme:

Ekledim hevicim de , yaşlandım mı ne bir çırpıda anlamadım , mevcutların üzerine mi 8 daha ekleyeceğim yoksa hepsi mi 8 oldu . Ben olanlara 8 ekledim de demin

Bu arada gazel hanımı sürekli forumda görüyorum ama bir selam bile vermiyor bize

Kizlar ben 8 dersimden 7 sini bilemedin 6 sini kesin gecerimde
Kafama takilan matematiksel iktisat gecen yil gecme notu 30 falanmis yanlis degilsem

?????nasil oluyor ilk sinavim 35 onumuzdeki sinvdanda 35 alsam geciyor muyum yoksa tum dersleri verip tek bu ders mi kalmasi lazim yada ortalama ile mi 35 alirim bilemedin 40 ikincisinden bilen biri beni bilgilendirrse sevinirim

Son düzenleme:

Matematiksel İktisat dediğin dersin çan eğrisine göre CC karşılığı 35 ise ; evet doğrudan geçersin ama 35 olan muhtemelen DD / DC karşılığıdır , o zaman da genel not ortalaman 2.00 ve üstü ise şartlı geçişle yine geçersin .

Günaydınlar can pareler

Yeni bir hafta , yeni umutlar

Her diyette olduğu gibi bu pazartesi yine ders çalışmaya başlayacağım vaadi verdim , bakalım

slm kızlar auscuk nasılsın.. geçtimi hastalık. bebe nasıll:) ???

çalışma ağır gidiyor yardımcı murat yayınları kitabı aldırtıyorum bugun sıkı calışmak lazım... ders kalmamalıııı...
tomlam 14 ünitem bitti...

ausencia slm ve diğer kızlar... inşaallah herkes çalışkan çalışkan ders çalışıyordur..... benm sınavlar bitti eksik gedik tamamladık sınavı işte eksikliklere rağmen umduğumdan iyiydi inş. neticeside iyi olur.... düşük tehlikesi yaşadığım için evimde değilim pc yi açamıyorum çook geç yazdım kusura bakma ausencia.... hepinize başarılaaaaaarrrrr.........

Günaydınlar can pareler

Yeni bir hafta , yeni umutlar

Her diyette olduğu gibi bu pazartesi yine ders çalışmaya başlayacağım vaadi verdim , bakalım

ausum epeydir ders çalışmadığım için yüzüm yok ki gelmeye
boğazım şişmiş, sesim kısık, kafam zonkluyor..sınav yaklaştı iki dersim bekliyor daha..
bugün sıkı bi çalışmaya giriyorum inşallah...

sınav yerleri açıklanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş :18::18::18::18::18::18:

Selamlar canım , ahh geçti nihayet şükür , sadece kabukları kaldı .

Oğlumda iyi , bugün uzun süre sonra kreşede gitti .

14 ünite bitmiş ne güzel işte , ben başlamadım daha

Kayscım , aman dikkat . Bende de ilk 3 ay vardı o tehlike , uzattım ayaklarımı , yemeğimi bile tepsi ile önüme getirdiler

Rabbim korusun ama bizde önlem alalım tabii.

Sınavlarının iyi geçmesine çok sevindim , hadi bakalım sen atlattın bu dönemi darısı bizim başımıza .

Valla seni hiç forumda görmesem tamam ahretim de , giripte selam bile vermeyince kızdım ne yalan söyleyeyim .

Hem ben o kadar su çiçeği döktüm koca kadın , yatak döşek yattım , ahh ahhh ....

Çirkin bile oldum , yüzümde koca koca yaralar

Evet değişmemiş , vize ile aynı okullar ve hatta sınıf ve sıra .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…