Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahahahhhhhhhhahahahhh üzerime iyilik sağlık , tamam felsefem dönem boyunca yan gel osman 4 dönüm bostan olabilir ama sizi hep teşvik ettim , çalışın dedim , yemedim yedirdim , giymedim giydirdim
Ama gazel seni tembelliğe teşvik etmiş gibi olmayayım da gör bak bu son hafta çalışmaları ile çok daha süper notlar alacaksın .Taze bilgilerle sınava gireceksin , ha senin şu şanssızlığın var son 2-3 gün ders çalışamayıp bir de üzerine kayınvalidenin nur yüzü ile beraber kalınca ister istemez sınav performansın 15-20 puan düşüyordur
Hadi ya , bütte sınıfta yalnız kalmayacaksın o zaman
En kısa zamanda sofralar donatacağım , çağıracağım sizi ... Gazel seni de bekliyoruz , biz karar verdik bende buluşup kilolarımıza kilo katacağız
hiç sorma canım, işte zurnanın zurt dediği noktaya parmak basmışsın...
ahh ahhhh...kader utansın ne diyeyim
canlarım kuzularım, sizi çok özledim, muhabbet etmeyi çok istiyorum ama burağı uyutacam...
artık burdayım hep inşallah, çok lafın belini kıralım..
ikinizi de çok çok öptüm...hayırlı geceler canlarım
donat kuzum donat...siz kilo alacaz korkusuyla yiyip içemezsiniz..ben çatlayana kadar yerim ohh
hadi gittim ben...
Bak şimdi doğru söylüyor, gerçekten hepimizi motive etti ausum...Hatta beni örnek almayın, günü gününe çalışın diye diye dilinde tüy bitti. Taze bilgi olayına ben de katılıyorum, özellikle ezberlemem gereken bir dolu isim-yazar-eser varsa son gün çok yararlı oluyor, geçici hafızaya alıp sınav bitince uçuruyorum kafadan...
Auscum bana 13 ünite ekler misin? 1 üniteninde yarısndayım onu bitirip haber verecektim ama sen burdasın hazır yazayım dedim... sen nasıl oldun?
hiç sorma canım, işte zurnanın zurt dediği noktaya parmak basmışsın...
ahh ahhhh...kader utansın ne diyeyim
canlarım kuzularım, sizi çok özledim, muhabbet etmeyi çok istiyorum ama burağı uyutacam...
artık burdayım hep inşallah, çok lafın belini kıralım..
ikinizi de çok çok öptüm...hayırlı geceler canlarım
Değil mi ama biberoncum az dilimde tüy bitmedi .
Kesinlikle bende isimden , kuramcıdan bol bir şey yok , özellikle onları yazdığım notları arabada sınava giderken okuyorum .
Ah bir de şu ingilizceden çuvallamasaydım iyiydi de , 40 a yine 40 alsam yeter mi sence çanda ?
Betülcüm nasılsın fıstığım
13 ünite hemen ekliyorum tatlım , çok iyi maşaAllah .
İyiyim canım , çok az kabuklu yaram kaldı o kadar , Allaha şükür geçti gitti . Bir ders çalışmaya başlamak kaldı işte .
Canımcım hadi git yatır sen paşanı , bende kahve çikolata , ıvır zıvır getireyim yiyelim açılalım eşimle
Öpüyorum bende , üniteleri bildirdikçe uğra bize de
İyiyim kpss rafa kalktı konu yetiştirmeye çalışıyorum ausumm
oy canım benim nazar mı oldu sana acaba :26::26::26: neyse ki iyi atlattın gene RABBİM(C.C) daha kötüsünden esirgesin... aminn Sende alışmaya başlasan ausum biliyorum sen hareketi son hafta heyecanını seviyorsun ama 3-5 ünite bitirsen fena olmaz Bir de ben bu beğen butonunu sevmedim bir şeyler yazdı butona basınca okuyamadım da ekran kayıyor yazı altta kalıyordu farkında olmadan bir şeyleri onayladım galiba, umarım hata yapmamışımdır... :26::26::26::26:
Değil mi ama biberoncum az dilimde tüy bitmedi .
Kesinlikle bende isimden , kuramcıdan bol bir şey yok , özellikle onları yazdığım notları arabada sınava giderken okuyorum .
Ah bir de şu ingilizceden çuvallamasaydım iyiydi de , 40 a yine 40 alsam yeter mi sence çanda ?
Evet tatlım yeni güncellemelerden dolayı beğen butonumuzda şekil değiştirdi , yok yok hata yapmadın gayet beğendin
Evet haklısın , en azından 3-5 azaltmalıyım .
Kpss ye yine devam edersin , bence de şimdi aöfe sıkı sıkı sarıl.
Çuvallamadın ki canım benim, forumlarda kan ağlıyorlar, notlar ingilizcede feci düşük...Dur ben sana geçen senenin çanını bulabilirsem kopyalayayım buraya, ingilizce 3'tü değil mi?
Betülcüğüm hoş geldin canım benim...
Çok makbule geçer biberonum ya , merak ediyorum bende .Evet 3 canım .
Canım bak daha ilk araştırmamda ne buldum: 56.5 ortalamayla geçen sene AA getirmiş biri...DD 25.01'miş. Ben diğer notlar için de bakınıyorum şimdi...
Oooooo daha gerisine gerek yok biberonum , 40 dan gelecek 12 , finalde de 30 alsam .... 21 .... eder sana 33 ,
Süper haber oldu bu bana , nereden buluyorsun sen bunları yahu
Biberoncum üzüldüm sınavı kaçırmana ama her işte bir hayır vardır , sen bizim gururumuzsun
Gazelcim sana da ok ama çok geçmiş olsun RABBİM(C.C) yar ve yardımcın olsun inşaALLAH(C.C)...
Heviii Dolma Ve diğer topik arkadaşlarımı hayır mı hepimiz sessizliğe büründük görende final haftamız var sanacak (!!)
ALLAH(C.C) yar ve yardımcımız olsun inşaALLAH(C.C)... hadi sıkalım dişimizi az kaldı...ALLAH(C.C)'a emanet olun...
Dur CC'yi de buldum: 37,56 :)))
Forumları tarıyorum ausum, memurların forumu var aöf ile ilgili, hem çok eğlenceli hem de bilgi verici.:)) Bir de face gruplarını taradım, ingilizce için ayrı grup açmışlar, oradan buldum...
Canım benim sağolasın güzel sözlerin için... Ben de aynı senin gibi düşünüyorum, her işte bir hayır vardır...İlk başta çok üzülmüştüm, ama bütünleme var Allahtan, o da olmasaydı seneye kalacaktı, aslında beterin beteri var. Şimdi en azından bir şansım var, iyi değerlendirmem lazım.:)